Gå til innhold

Karoline.B.E

Medlemmer
  • Innlegg

    61
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Karoline.B.E

  1. Ut i fra overskriften tenker du sikkert av jeg trenge hjelp med å spørre ei ny ei i klassen, men det er ikke det. ;) Jeg har vært sammen ned en gutt siden Mai en gang, og i FORIGE UKE begynte det ei ny jente i klassen der jeg kjærestenmin går. Hun virket koselig, og det jeg kunne dømme henne " pen." Men aldre første dagen begynte hun å "Flørte" med kjæresten min. (Virket det i alle fall for meg) Hun har tatt følge med han og meg hjem fra skolen, der jeg nesten ikke fikk sagt et ord. Det kan være at heg overeagerer, men vil vær på den sikre siden. Tar imot alle råd ( vis det er noe råd å gi da. ;) ) Som de som har vært her på forumet lenge vet kansje at jeg har fått alle mine kjærlighets råd, her i fra forumet.

    Med stor klem til alle sammen fra Karoline (14)

  2. Hei skriver dette for å høre hva dere synes. I hele sommeren og til nå har jeg ikke hørt på annet enn julesange. Vet ikke hvorfor. Liker egentlig ikke julen, mye visvass med å kjøpe gaver og ting så hvorfor jeg høret på jule sanger vet jeg ikke. Noen som vet hva som er galt med meg, eller har noen andre kule musikk historier/uvaner. God Jul alle sammen! ;)

  3. Satt i går og rotet litt inne på Bungie.net der fant jeg en bane jeg bare måtte lege ut her: http://www.bungie.net/Stats/Reach/FileSearch.aspx?fc=4&tags=Western&date=7&page=0&mode=list med denne game typen: http://www.bungie.net/Stats/Reach/FileDetails.aspx?fid=261221 Den er sykt gåy vis du har mange venner. Anbefales. Han som har laget den er norsk. ;) Pratet med han i går og han sa at det bare var en prototype, så vist dere vil spille den send han en melding vis det er noe han kan forandre på. ;)

    Ha en fin Reach opplevelse. ;)

  4. Problemet med Alan Wake er at det er praktisk talt null gåter å løse, og alle fiendene er mer eller mindre identiske til langt ute i spillet. At fiendene ikke engang er farlige hjelper jo heller ikke. Resultatet ble at jeg gikk gjennom en ekstremt lineær korridor uten å møte en enese overraskelse på flere timer. Delvis pga elendig fiende-design, og delvis fordi jeg stadig fant de der sidene til boken som avslørte hva som kom til å skje.

     

     

    Spillet et mye gøyer vis du spiller på nightmare. ;) Prøv det. ;)

  5. Så hvordan går det med dere nå da? : )

    Vi har det som plomma i egget. ;) Men som alle har vi jo hatt våre krangler. Det var jo en gang jeg slo opp med han fordi jeg trodde at han hadde ei annei dame men det viste seg et jeg hadde feil, men vi ble sammen igjen. :) Vil igjen si takk til alle her som har støttet og hjulpet meg. Har den beste tiden i livet mitt, så langt. ;) Btw: Har fått inn kyssingen nå. ;)

  6. Alt dette viser at folk er veldig forkskjelige og vi kan ha våre egne mening. Men min mening er at man kan ikke samenligne Alan Wake med Mw2, de er helt forskjellige sjangere. Alen Wake har sitt for folk som er glad i skumle ting og som vil ha en god historie. Har sittet med kjæresten og sett på hele spille med god lyd, stor tv, mørkt rom og på Nightmare Dificulty. Det blir ikke bedre en det. Så vis Dere er lei av å pelme folk på Mw2 er Alan Wake det perfekte spille. (Ps: Vis dere synest gameplayen er kjedelig så set opp vansklihetsgraden. )

  7. Jeg var selv i ditt dilemma om at folk ordet meg til å få Facebook. Når du først har begynt med det blir du jo litt avhengi av det, men vis du ikke spiller spill der så kan du fint vare inne en gang per dag vis du vil. Det er jo som noen andre sier at det er en fin måte å samle alle vennene. Hadde jeg vært deg hadde jeg fått meg det. Det er ikke så mye stress. ;). (men litt er det!) ;)

  8. I dag pratet vi sammen. Jeg gikk bort til han for å prate med han. Han virket litt overasket da jeg spurte om jeg kunne kommet inn. Jeg fikk lov å komme inn og vi gikk inn på rommet hans. Jeg sa et jeg ikke nekte det jeg sa til han sist gang. Han forklarte at den jenta bare var ei vennine han hadde møt på ferie. Hun hadde kjæreste fra før av og han hadde ikke følelser for henne. Etter det ble litt stille spurte jeg om vi kunne bli sammen igjen. På den tid var jeg litt på gråten og fikk noen tårer i øyekroken. Han ga meg en god klem, og sa ja. Resten av kvelden siden han var hjemme alene satt vi å prata. Tror alt kommer til å bli bra igjen. ;) Men han sa at han måtte få lov å være venner med både jenter og gutter.

    Takk for hjelpen. ;)

  9. Hei. Jente 14 år og har vært sammen med kjæresten min siden Mai. Alt har godt knirke fritt helt til nå. Fant ut at han hadde prata med ei annen jente å vært på besøk hos henne. Ble sinna og før han fikk forklart noen til, slo jeg opp med han. Har ikke pratet med han siden (2 dager siden). Han har drat på ferie nå er tilbake på lørdag. Pratet med en venn av han og ha sa at hun bare var ei vennine han hadde treft på en camping plass, og at det ikke var noe seriøst mellom dem. Hva burde jeg gjøre? Hvet ikke helt va jeg skal tro. :( Men vil gjerne bli sammen med han igjen.

  10. Hei. Jeg har vært sammen med kjæresten min en god stund nå. Ve er begge 14. I går kom han opp til meg etter han hadde vært i Tyskland. Han hadde med det fineste smykke jeg hadde sett til meg. Ble utrolig glad. ;) Men vet ikke helt va jeg skal kjøpe til han. Jeg må jo kjøpe noe til han! Er det noen som har noen ideer. Drar selv til Danmark i neste uke. Takker for alle svar. :)

×
×
  • Opprett ny...