Gå til innhold

Jokke1122

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jokke1122

  1. Heisann, Er ikke så flink med og skrive skjønnliterær tekster jeg men jeg fortso ikke helt hva du mente med dette ''Et godt tips her er å skrive to parallelle historier som bygger seg opp mot et vendepunkt hvor historiene møtes og dermed avsluttes.'' ? :).

    Les "Att döda ett barn", da forstår du alt (http://www.youtube.com/watch?v=n3pbmWXzCeY)

    PRoblemet er at jeg ikke har boken og har 2dager til Eksamen.... Så hadde vært litt kjekt og få et svar ;).

  2. Noen som vet hvordan man kan forbedre seg i skjønnlitteratur på 2 dager ?

     

    Et godt tips her er å skrive to parallelle historier som bygger seg opp mot et vendepunkt hvor historiene møtes og dermed avsluttes. Jeg er egentlig ikke noe god i skjønnlitteratur, men gjorde dette ved tentamen og fikk 6. Får du til dette på en bra måte er du nesten garantert 5 eller bedre, om du i tillegg skriver bra skal du ikke se bort i fra en 6er.

     

    Tror forrestem jeg kommer til å skrive en aritkkel om dette på fredag (saktekst). Har ikke helt bestemt hva jeg skal skrive om på torsdag (skjønnlitterær), men det blir nok en historie bygget opp på måten jeg beskrev ovenfor.

    Heisann, Er ikke så flink med og skrive skjønnliterær tekster jeg men jeg fortso ikke helt hva du mente med dette ''Et godt tips her er å skrive to parallelle historier som bygger seg opp mot et vendepunkt hvor historiene møtes og dermed avsluttes.'' ? :).
×
×
  • Opprett ny...