Gå til innhold

Exelcius

Medlemmer
  • Innlegg

    91
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Exelcius

  1. Skyting i en militærleir i Washington. Ser for meg en som ble drittlei av å vente på GTA V etter å ha sett

    alle streamene med folk som prøver å komme seg inn i militærbasen for å stjele godsakene der inne

    , og bestemte seg for å forsøke selv...

     

    http://www.nbcwashington.com/news/local/Watch-News4-Live-Livestream-Online-Vance-Gentzler-Hellie-Kammerer-StormTeam4-210877671.html?_osource=SocialFlowTwt_DCBrand

     

    Edit: Sånn, Sir Wolfie 87 ;-)

  2. Finn ut om han har sett mange pakker fra Elkjøp også da?! Håper virkelig jeg får mitt eksemplar fra Elkjøp i posten i morgen.

     

    Ingen pakker fra Elkjøp. Kun dritmange fra Gamezone.

     

    Gamezone bekreftet at hovedsendingen blir sendt på Mandag, lurer på hvorfor folk i Oslo får spillet tilsendt allerede i går da. Hvorfor ikke bare sende alt på en gang? Er jo garantert noen som får det i morgen uansett.

     

    Jeg skjønner jo godt at de ikke går ut åpenlyst og sier at de sender det før mandagen, når Rockstar har lagt strenge regler for nettopp dette. Hvis de har sendt for alle i Oslo, tipper jeg de har sendt for resten av Norge også.

  3. Fikk 5 på hovedmål hvor jeg tok oppgave 3 (Pushwagner og arbeiderpartiplakaten). Med tanke på at jeg glemte å skrive egen overskrift, og overskriften bare var "Oppgave 3" - er jeg fornøyd med det.

     

    Fikk 5 på sidemål (nynorsk) også. Der tok jeg oppgave 1.

     

    Ser mange klager på karakterene sine, for meg bekrefter det mistanken om at mange norsklærere i dag er altfor snille med karakterene sine :-)

  4. Blir jo umulig å anbefale linje når du ikke forteller noe som helst om interesser eller generelt om deg selv. Personlig tok jeg Elektro v1 og 2 år Dataelektronikk (vg2&vg3), noe som ikke er dumt i tilfelle du ikke vil lenger (sannsynligheten for at du går lei er stor uansett hva du tar), det er alltid greit med bakgrunn innenfor data hvis du skal ha en annen jobb, det er vel mindre sjans for at en kokkeutdannelse vil være relevant.

    Går du lei, så kan du ta allmennfaglig påbygging, og du får da også generell studiekompetanse, uten at du trenger å ta spansk/tysk osv. (dette kan du etter 2 år på YF uansett linje.)

     

    Men det er som sagt umulig å svare på uten å vite hva du liker, mitt forslag er bare det jeg selv gjorde. Og du må vel selv også snakke med folk som har valgt det forskjellige, eller besøke skoler for å inntrykk av hva som passer deg.

  5. Pupper er ikke det avgjørende når man velger seg ei jente. For all del, menn liker pupper, det ligger i våres natur, men så lenge jenta har grei nok kropp, så spiller det ingen rolle om hun har 75A, eller 80DD, andre faktorer som spiller inn. Men selvfølgelig, de fleste har noe de liker mer enn annet, uten at det nødvendigvis må være avgjørende eller viktig på ei jente, og personlig liker jeg små pupper, da resten av kroppen også da som regel er bedre. Hvis man ser realistisk på jenter. Folk er ikke tynne og veltrent og har 75F naturlig.

×
×
  • Opprett ny...