Gå til innhold

Sapphire

Medlemmer
  • Innlegg

    133
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sapphire

  1. Nå er det lenge siden jeg brukte linux, men jeg tror at du vil få lastet ned en pakke fra ATi sine sider som du bare trenger å dobbeltklikke. Bør være verdt å prøve. Bare husk å velge riktig mtp 64bit og den andre muligheten som heter bare "Linux x86" (32bit).

     

    Ellers har du en litt mer avansert guide her

    Dette var ikke så enkelt! Får ikke dette til å fungere.

    Noen andre som vet noe om dette?

  2. Dette er jo ganske hårreisende. Ikke bare er det bedre å foreta en fresh install, men tenk når man skal reinstallere en gang i fremtiden. Så må man børste støvet av den gamle WinXP CDen og installere den først, for deretter å legge inn Vista  :thumbdown:

     

    Historisk sett kan slikt også skape trøbbel med selve installasjonen, fordi gamle OS kan være kranglete å installere på nyere hardware. Husker bl.a. med skrekk og gru på problemene med å installere NT 4.0, spesielt hvis man ikke hadde slipstreama versjon med nyere service packs.

     

    Hva er årsaken til at MS gjør dette? Først gjør de det enda mindre attraktivt å bruke OEM-versjon, og nå ødelegger de også for upgrade-versjonen. Kanskje de har skjønt at dette er eneste måten de kan "tvinge" folk over på den særdeles overprisede Retail-versjonen?  :hmm:

    7818484[/snapback]

    Huff og huff! Er det noen begrensinger med OEM versjonene også?

  3. Heisan. Snakket med gutta hos Olympus og de har nettopp fått inn en modell på prøve,så det er ikke tilgjengelig i butikk enda.

    Er selv eier av C-5060WS og håper de har rettet opp kompabiliteten mellom Olympus blitsene og dette kameraet.

    Tidligere har ikke hjelpe lyset i blitsen fungert sammen med kameraet.

    Har prøvd FL-50 og FL-36 med C-5060,jeg må si jeg skuffet over Olympus på dette området.

     

    Her er en link:http://www.steves-digicams.com/2005_reviews/c7070.html

×
×
  • Opprett ny...