Gå til innhold

mGrytbak

Medlemmer
  • Innlegg

    298
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mGrytbak

  1. De sidene du nevner benytter IPv6 når det er tilgjengelig, og jeg mistenker at router/modem eller andre ledd hos deg sliter med det. 

     

    Kjør denne kommandoen i terminal og se om det hjelper.

    networksetup -setv6off Ethernet && networksetup -setv6off Wi-Fi
    

    For å slå på igjen IPv6 kan du benytte denne linja (Også i terminal)

    networksetup -setv6automatic Wi-Fi && networksetup -setv6automatic Ethernet
    

    Eventuelt kan du forsøke å aksessere vg.no direkte via v4 addressen, og se om det funker: http://195.88.55.16/

  2. For å få den beste opplevelsen overall ville jeg ikke kjøpt et headset med "ekte" surround, da det rett og slett ikke er stor nok avstand fra ørene dine til elementene.

     

    Dette er selvsagt min subjektive mening, men jeg ville mye heller gått for to "store" elementer, i motsetning til mange små.

     

    Jeg vet ikke hva budsjettet ditt er til dette, men personlig ville jeg gått for noe alá Beyerdynamic DT770 Pro i kombinasjon med Asus Xonar Essence STX.

     

    Essence kortet har en høykvalitets hodetelefonforsterker, og om jeg ikke husker feil har det Dolby software for virtuell surround. Det finnes selvsagt 3. Parts programvare for virtuell surround også, og jeg tror Razer Surround er et av de beste til spill for tiden.

     

    Alt i alt vil jeg anbefale deg å gå for en løsning med stereohodetelefoner, og ikke et sett med flere separate elementer. Lydkortet jeg linket har ikke støtte for surround i det heletatt, da det er beregnet for høy-kvalitets hodetelefoner, men det finnes utallige alternativer.

  3. Du har kobla i høyttalerne i outputene på baksiden?

     

    Prøv å koble i et headset i fronten å hør om du får noe lyd der.

     

    Regner også med du har sjekka dette allerede, men sørg for at høyttalerne dine står på riktig input

  4. Vis du skal ha en så stille PC som mulig vil nok de største forbedringene for deg komme vis du bytter ut CPU vifta og dropper RAM-vifta.200mm viftene du har skal ikke bråke noe særlig, men du kan kanskje vurdere å bytte ut vifta bak i kabinettet.

     

    Personlig ville jeg nok skrudd ut vifta bak, og erstattet den med en H60 (for prisens, og støyens skyld) og eventuelt slengt på en av disse viftene. (Det følger jo med en av Corsairs HP vifter, men jeg tror den som følger med lager litt mer lyd). Og for all del, fjern RAM vifta. Den lager mer støy enn den kjøler.

     

    Jeg tror ikke du kommer til å oppnå ~40 grader under load med dette oppsettet, eller et lignende oppsett uten at det lager en del lyd. Hvorfor et krav om så lave temperaturer? CPUen din tåler mye mer og 50-60 grader under load er langt ifra noe krise.

  5. Dessuten, jenta lastet ned en lurefil og kan jo da uansett ikke tiltales for å dele noe. Hun er også under kriminell lavalder. Selv om foreldrene er ansvarlig for sine barn er finnes det strenge regler for beløp og når de er erstatningspliktige.

     

    Med andre ord er nok dette et overtramp av politi og myndigheter

     

    Jeg er ikke bekjent med regler og lover i Finland, men de kan være annerledes enn de vi har i Norge ;)

    • Liker 3
  6. Vi har 3-5 compoer hver gang. Uten premier går vi ca 5000,- i overskudd, men som sagt kjøper vi premier, og i tillegg kjøper vi også plastbestikk til kjøkkenet, og alt annet nødvendig utstyr.

     

    Premier på konkurranser osv. gir på en måte noe tilbake til deltagerne. Compoer kan være så mangt. De siste gangene har vi kjørt League Of Legends, Call Of Duty 4: Modern Warfare og Stolleken.

     

    Nettlinje må du rett og slett bare vurdere ut ifra antall deltagere. Vi har en linje på 150/150, men den oppgraderes gradvis.

  7. Du kommer nok uansett best ut ved å kjøpe en trådløs ruter, ettersom det ikke finnes så veldig mange uten trådløs funksjonalitet. Du kan uansett bare slå av den trådløse delen, om du ønsker. Du har sikkert en elektrobutikk i nærheten som har routere inne, det er kanskje den enkleste å kjappeste måten å få det gjort.

     

    Som nevnt tidligere har også komplett mange. Denne er en grei og billig variant.

×
×
  • Opprett ny...