Gå til innhold

nettverksadmin

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nettverksadmin

  1. Har noen muskin brikker klokket (2 som i følge sisoft sandra klarer 48Gb/s, og en i7 2600k på 5.0ghz. Men det er er jo ikke RAM som er flaskehals i det heletatt, i mitt tilfelle er det disker, noe jeg tipper alle sliter med (ocz vertex 4 512). Hadde man hatt bedre RAM disk løsniger så hadde dette vært fett, men det kommer vel kansje nå når RAMenn oppnår slike hastigheter. Pr nå er det så å si ingen forskjell på RAM lenger slik det var "back in the days" (90 tallet). Man må vel også ha en optisk bus etterhvert for å utnytte slike hastigheter som 320Gb/s. Busen på mine hovedkort et, Asus saber tooth p67 og et Asrock z 77 extreme 4 er jo ikke i nærheten av å kunne utytte 48Gb/s på RAM siden når man tenker på Disker og Prosessor som skal "mate" RAM med data....

  2. Hmm, stemmer at det er svært lite administrerings muligheter på inteno rutere og som du sa du hadde lest har det vært mye problemer med inteno sine rutere, kjøp deg en ny en ;), får ganske billige zyxel rutere som funker bra.

     

    DMZ er noe man bruker for å eksponere/publisere en web server eller lignende og krever ganske avanserte firewaller for at dette skal gjøres på en trygg måte, har du bare en inteno ruter er det idioti av bkk å anbefale noe slikt.

     

    http://www.linklogger.com/dmz_danger.htm

  3. Prøv å skriv: ipconfig /flushdns

    Når det er gjort skriv: ipconfig /renew

    tror ikke det hjelper men prøv.

     

     

    viss ikke har du engelsk vista går du inn på network and sharing center (høyre klikk på datamskinene nede til venstre og velg open network and sharing center. trykk på manage networks connections høyre klikk på wireless adapter, på se at deter enabled og gå på properties, du får da opp en liste klikk på ipv4 og properties, hva er haket av der??

     

    Ps. har du norsk OS så husker jeg ikke helt hva det heter der...

  4. Internett er byggd opp som et hieraki, det vil si pyramide form. På toppen er det noe som kalles rootservere som er autorativ for alle som ligger under, så internett stammer fra en plass.Rootserverene har vært styrt av det amerikanske militæret siden internetts begynnelse, Norge ble tilknyttet internett i 1983, som en av de første land i europa, et halvt år før storbritania pga vår grense til russland. i 1998 tok ICANN over administreingen av root serverene, og i 2006 sørget en rettsak for at sivile myndigheter overtok styringen. On September 29, 2006, ICANN signed a new agreement with the United States Department of Commerce (DOC) that moves the private organization towards full management of the Internet's system of centrally coordinated identifiers through the multi-stakeholder model of consultation that ICANN represents.(Wikipedia sitat).Så når man forespør en side som ikke finnes er det tilslutt rootserverene som svarer at de ikke finnes.Så det finnes på en måte ikke noen kjerne, men det finnes en "sjef" over internett, nemlig rootservere.

  5. Ps, du må laste ned driver å installere de på pcen du ikke får på nett. Regner med du har gjort det men du har gjort det, men det er helt utrolig hvor mange "luringer" det er her ute i det store internett... prøv å åpne start menyen igjen, skriv CMD på linjen (kjør som admin)

    skriv: ipconfig /all

    Da får du en oversikt over nettverks innstillingene, har wireless adapter noen default gateway og en en ipv4 addresse ?? har den 127.0.0.1 er dette loopback og da er det noe galt med innstillingene på kortet.

     

    beklager skrive feil..... Går fort i svingene av og til

     

    varsel trekanter tyder på feile drivere... har du restartet maskinen etter du innstalerte drivere??

  6. For å få liv i det intigrerte kortet åpne start menyen skriv på dne linjen helt nede man kan skrive på, device/enhets kommer an på om du har norsk eller engelsk windows, devicemanger/enhetsbehandling vil da komme opp på listen på start menyen, klikk deg inn på den. tipper du ser en varsel trekant en plass på listen din over devices, utvid varsel trekanten og høyre klikk på på den ukjente enheten, velg change settings viss du ikke kjører fra en administrator konto gå på details fanen og velg hardware lds du vil da få opp noe sånt som dev_12343 ven_12345 dev står for device id og ven for vendor id skriv ned disse og gå en plass du kommer degpå internett gå inn på siden www.pcidatabase.com skriv inn vendor id og device id og søk. du må kansje lete litt på listen som kommer opp til du finner identiske nummer som du har skrevet ned, dafår du vite hvilket kort du har, er du heldig ligger det link til drivere, vist ikke googler du navnet på nettverks kortet ditt, og husk at du skal ha X64 drivere, 32 bits funker ikke.

     

    Håper dette var til litt hjelp.

×
×
  • Opprett ny...