Gå til innhold

bertenbert

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bertenbert

  1. Hei.

     

    Jeg jobber på IT-avdelingen i en bedrift med rundt 100 mobiler. Vi må derfor stadig bytte ut mobiler, ettersom vi forventer ca 2 års levetid på mobiltelefonene. Vi vil ha 1 standard type, som koster ca 2500 ink mva.

     

    Historikk:

    Inntil for 2,5 år siden:

    HTC Desire

    Inntil for 1 år siden:

    HTC Desire S

    Inntil nylig:

    Prøvde ut HTC One V men fikk mye klager, så byttet dem ut med HTC One S.

     

    Nå er den gått ut av produksjon...

     

    Vi må dermed velge en ny mobiltype som standard.

     

    Noen som har noen å anbefale?

    Vil helst ha Android, ettersom det er det vi har hatt hittil.

    Prisen kan sikkert strekkes litt, men helst ikke.

     

    Forslag tas imot med takk :)

     

    Mvh

    Bertenbert

  2. Hei.

     

     

    Jeg har en bruker i bedriften jeg jobber, som har et problem. Når han trykker på en link til et PDF-dokument i Internet Explorer 9, så kommer det bare opp en firkant på siden, med et rødt kryss oppe i venstre hjørne.

     

    Under Administrer tillegg, ligger det ingen tillegg fra Adobe i det hele tatt. Verken under innlastede tillegg, eller Alle tillegg. Da har jeg jo funnet grunnen til dette.

     

    Jeg har prøvd å installere Adobe Reader X (versjon 9 var der tidligere), uten at det hjalp noe.

    Finner heller ikke dette tillegget på Microsoft sine søkesider om å legge til utvidelser.

    Har også prøvd å velge å åpne PDF-filer i Adobe, inne i innstillingene i Adobe Reader, men IE har jo ikke noen kobling til Adobe Reader i det hele tatt, så regnet med at det ikke hjalp noe.

     

    Noen som har en løsning eller forslag til løsning på mitt problem? :)

     

    Venter spent på svar :D

     

    Mvh

    Bert

  3. Hei.

     

    Har flere PC'er som skal stå i butikker, som automatisk skal logge inn med en bruker. Dette er Windows 7 PC'er, som er medlem av domene.

     

    Å logge inn automatisk er ikke noe problem, ettersom jeg har aktivert autologon, og lagt inn brukernavn og passord osv.

     

    Det som er problemet er at PC'ene låser seg i ny og ne, slik at brukerne må skrive inn passord for å komme inn i Windows igjen. Dette vil jeg unngå.

     

    Har gått inn på strømstyring, for å slå av alt som har med hvilemodus og dvalemodus å gjøre. De skal altså aldri gå i noen av disse modusene, så vidt jeg har skjønt. I tillegg har jeg også valgt "ikke krev passord ved reaktivering"...

     

    Fortsatt låser disse PC'ene til tider seg.. Dette gjelder både stasjonære og bærbare PC'er, så regner ikke med at det har noe med "på strøm/på batteri" å gjøre.

     

    Noen som har noen tips eller forslag til hvordan jeg kan løse dette?? :)

     

    Mvh

    Bertenbert

  4. Hei

     

    Jeg er ganske glad i podcasts, og trenger nå noen flere jeg kan høre på..

     

    De jeg hører på for tiden er Misjonen med Atle Antonsen og Johan Golden, Filmpolitiet og Radioresepsjonen (som for tiden har pause fram til august eller noe..)

     

    Det jeg er ute etter er vel i utgangspunktet humor, film eller PC/tekno/diverse podcasts. Det beste er norske, men er de ekstremt gode, så er også engelsk et godt alternativ.

     

    Gi meg gjerne noen tips, så fort som mulig, da jeg skal begynne med å rydde loftet i morra, og det kommer til å ta noen dager...

     

    Mvh

    Bertenbert :)

  5. Hei.

     

    Jeg og kona spiller litt Wii til tider.

     

    Kona er ikke noen erfaren gamer, men har spilt litt Mario fra tidligere konsoller...

    New Super Mario Bros Wii digger vi begge to, og har runna det sammen. Vi har brukt lang tid på det, men det er lette brett til å begynne med, og blir gradvis vanskeligere. Dermed er det "lett", men med en del utfordringer underveis... :) Og hvis det blir for vanskelig til tider, så kan ho bare bli "boble", å dermed hoppe over de vanskelige delene av brettet :)

     

    Ellers er jo deler av Wii Sports Resort blitt spilt en del av oss begge. Spesielt bowling, og da 100-pins spillet er det kona mi liker best :) Selv om jeg personlig liker Frisbeegolf bedre :)

     

    Også Big Brain Academy har blitt spilt en del av kona mi, som er et "hjernetrimspill". Det er artig å forbedre karakterene man får, uten at det blir for seriøst.

     

    Super Mario Galaxy liker ikke kona mi i det hele tatt. Heller ikke andre spill hvor man springer/styrer med nunchuck'en... Det er rett og slett ikke en styring ho liker... Selv om jeg digger det spillet :)

     

    Wii Fit Plus, med motionboard, er også blitt brukt en del, men det er jo mer for trening enn selve spillopplevelsen, selv om det også er noen småspill som kan være litt artige der..

     

    Jeg vil forøvirg også få flere alternativer til spill som passer for både meg og kona, så kom gjerne med flere forslag :)

     

     

    Mvh

    Bertenbert

×
×
  • Opprett ny...