Gå til innhold

marc1

Medlemmer
  • Innlegg

    80
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av marc1

  1. Heisann!

     

    Driver å kikker litt på utdanningsvalg etter videregående og lurer litt på om noen har råd til hva jeg burde velge. Har stor interesse for Data, teknologi og elektronikk generelt, men også for historie, språk og arkeologi. Såvidt jeg vet er det ingen studier som inneholder alle disse(?)Akkurat nå tenker jeg at utdanning som konsulent/ IT konsulent vil være det smarteste ettersom det ikke virker som "jobber vokser på trer" innenfor historie og arkeologi. Kan være verdt å nevne at jeg går medier og kommunikasjon med påbygg(altså får jeg generell studie kompetanse) og ligger ann til et snitt rundt 5. Altså blir ikke ingeniørstudie o.l aktuelt om jeg ikke tar matte og fysikk som privatist. Planlegger å ta Bachelor studie også fordype meg videre i 2 års masterstudie.

     

    Skulle gjerne hatt tips fra noen som har erfaring med utdanning innen for disse tingene, kanskje også noen som jobber innenfor disse feltene? Kanskje noen har vært i samme situasjon?

     

    Vil gjerne ha en stabil jobb med god lønn(forberedt for å ta utdanningen som kreves for dette). Spiller liten rolle hvor i landet skolen er da jeg mest sannsynlig kommer til å flytte hjemmefra uansett.

     

    Spørsmålet mitt er rett og slett; hva bør jeg velge?

  2. Hei!

     

    Sitter å leter etter en bok jeg leste da jeg var mindre, mener å huske det var minst 2 bøker i serien. Husker svær lite av den, den handlet en gutt som bodde i dal med besteforeldrene sine mener jeg å huske, boka handlet om drager og om noen alve lignende skapninger(usikker på dette) som også bor i dalen. Boka var gitt ut etter 2000 tallet en gang men ikke senere enn 2006-2007. Tror kanskje tittelen på boka jeg leste begynte på "E", mer husker jeg ikke.

     

    Vet det er lite å gå på med hadde vært flott om noen visste hva boka het!

  3. Hei!

    Har fått oppgave om å lage cover på skolen, enten til en plate med en fantasi artist eller som et neste album for en eksisterende artist, coveret skal fortelle litt om musikk stilen/hva artisten synger om. Valgte artisten Nomy så dere vet det :). Starter egentlig emnet for å spørre om hva jeg burde forbedre/endre på så jeg kan lære å bli litt bedre i Photoshop, spiller ingen rolle om det tar lang tid da det er lenge til fristen er ute.

    post-214716-0-66808600-1291320387_thumb.jpg

    Har ikke helt bestemt meg for tittel enda :p

     

    Hadde vært flott om noen kunne kommet med tips, spesielt når det gjelder utklipp av personer osv, da jeg ikke er helt 100% fornøyd med klippingen her.

  4. Heisann :D

     

    Skal skaffe meg et nytt headsett nå som i hovedsak skal brukes til gaming men vil også at det skal duge greit til musikk, vil at det skal ha mikrofon og bruke vanlige 3,5mm's plugger. Ellers er det fritt fram. Skal også ha meg et lydkort, vil helst det skal være internt :) Bryr meg ikke spesielt om merke osv.

     

    Totalt pris ca 2000kr. Kan strekke meg litt lengre om det trengs.

     

    Noen anbefalinger?

  5. Hei trenger litt hjelp til en matteoppgave her.

    Skal selvfølgelige ikke spørre om å få svaret rett ut her men :p

    Oppgaven er i forbindelse med et Leilighetsprosjekt:

    Du må ha en sylinderformet varmtvannsbereder i leiligheten din som skal romme 120 liter. Velg om du ønsker å ha denne under kjøkkenbenken eller på badet og vis beregninger på høyde, omkrets og diameter.

     

    Er hjertelig takknemlig for all hjelp!

  6. Hei!

    Skal ha en innlevering(fotobok) på skolen som skal inneholde en sirkelkomposisjon, fikk inntrykk av at det var å komponere bilde slik at for eksempel noen gjenstander dannet en sirkel, altså ikke bare ta et bilde av en sirkel. Vil bare være sikker på at jeg har forstått dette rett? Om det er noe mer jeg bør vite si gjerne ifra :p

     

    Takker på forhånd :)

  7. Beklager at det har vært stille her en stund! Har fått startet litt på sleevingen men merket kjapt at jeg måtte ha mer om det skulle bli single sleeving av hele PSUen. Har bestilt 30meter så får håpe det holder :tease: . Har også fått kjøpt inn litt andre ting, så forhåpentligvis vil det komme en stor update snart.

     

     

    Tenker også på å modde sidepanelet, enten vindu eller grill. Vipper litt mot grill siden jeg vill beholde det mest mulig stilrent. Om dere har forslag er det bare å si ifra :thumbup: !

  8. Beklager at det har vært stille her en stund! Har fått startet litt på sleevingen men merket kjapt at jeg måtte ha mer om det skulle bli single sleeving av hele PSUen. Har bestilt 30meter så får håpe det holder :tease: . Har ogs¨å fått kjøpt inn litt andre ting, så forhåpentligvis vil det komme en stor update snart.

     

     

    Tenker også på å modde sidepanelet, enten vindu eller grill. Vipper litt mot grill siden jeg vill beholde det mest mulig stilrent. Om dere har forslag er det bare å si ifra :thumbup: !

×
×
  • Opprett ny...