Gå til innhold

iDork

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av iDork

  1. Ja, du vil få støtte ut desember selv om du ikke møter opp på skolen. En del av studiestøtten vil ikke blir gjort om til stipend, men alt vil bli lån. Det kan kanskje være greit å si ifra at du slutter; for ordens skyld...

     

    Ja, jeg mente selvsagt at ingenting av lånet vil bli gjort om til stipend, gikk litt fort der.

     

    Men hvis jeg sier ifra at jeg slutter før desember, så mister jeg vel støtten med en gang.

     

    Selv om jeg i begge tilfeller prøver å lure lånekassen, så er det vel bedre å være registrert som student frem til desember, for så å slutte, selv om jeg ikke gåt over til eksamen.

     

    Hvis jeg sier til universitetet at jeg slutter, men ikke lånekassen, er det vel ikke sikkert at jeg får lån senere?

  2. Så ja, jeg har funnet ut at jeg vil slutte på universitetet og flytte hjem igjen. Hovedsaklig pgav angst og depresjoner som tar helt overhånd. Jeg har sagt opp hybelen min, men må betale for den i to mnd til. Så derfor er det i grunn uaktuelt å slutte tvert av nå, og miste støtten fra lånekassen.

     

    Men, jeg kommer ikke til å stå på eksamen. Jeg kan uten og overdrive si at jeg ikke får det til, oppgavene og alt virker helt uoverkommelig.

     

    Men hvis jeg nå slutter å møte opp, og driter i eksamen, så får jeg vel fortsatt støtte ut desember? Bortsett fra at det ikke blir gjort om til lån, men det kan jeg leve med.

     

    Noen som vet?

     

    Og burde jeg si ifra til fakultetet at jeg slutter i desember?

  3. Hah. Dammit mann, hvis det ikke er følelser inn i bildet, hvorfor sier han at han sover bedre når jeg er der, at han savner meg når vi ikke har snakket på en stund og at han bare bruker å kysse meg hvis jeg vekker han i søvne? Jeg vil ha enten eller. Hvis det ikke er følelser involvert så er det greit, men da er det forbasket unødvendig å si slike ting til meg. Han trenger ikke å oppføre seg slik for å få meg til sengs hvis det er det om å gjøre, jeg trodde vi var forbi det stadiet for lenge siden.

  4. Etter at jeg begynte å ha alenesex oftere merket jeg at det ble lettere å komme sammen med en partner. Uten at jeg nødvendigvis må ha han til å gjøre det samme som jeg gjør. For min del har det mye med hvor avslappet jeg er, og hvor tankene mine befinner seg. Må på en måte fokusere en del på det, aner ikke om det er noe "alle" gjør men det funker for meg.

     

    Det er forøvrig bullshit at man blir avhengig av vibrator. Jeg bruker det hver gang jeg er alene (og det er relativt ofte), men trenger ikke å ha den for å komme sammen med en kar.

     

    EDIT:

    Svarte egentlig ikke på spørsmålet ser jeg nå.

     

    Jeg får ikke så ofte den tissetrengtfølelsen. Det er bare masse varme og prikking som sprer seg i hele kroppen, og alle musklene strammer seg heftig.

  5. Jeg var i lignende situasjon tidligere i år. Etter mye frem og tilbake, masse følelsessnakk og enda flere kleine situasjoner endte det med at jeg brøt kontakten helt. Jeg var utrolig glad i han, men jeg klarte ikke å se på han som en kjæreste eller noe mer utover vennskap. Men jeg fant ut at det var veldig lett for meg å forveksle følelsene. Siden jeg var så glad i han trodde jeg at resten ville komme av seg selv, men det gjorde det jo aldri. Jeg hadde heller ikke lyst til å avslutte det, men nå i ettertid ser jeg at det var noe jeg skulle gjort mye tidligere.

     

    Men du vet vel best selv ut i fra situasjonen du er i og hva du selv føler.

  6. Ja jøss. Jenter drar på byen for å få bekreftelse. Ikke fordi vi liker å ha det gøy med veninner og drikke rosa drinker mens vi hører på høy musikk.

     

    Er det så umulig å tenke seg at man kan synes det er gøy å dra ut å danse? Selv om man er i et forhold, og uten at det har noe med dårlig selvtillit og bekreftelse å gjøre?

     

    Dette minner meg om en annen diskusjon på kg, der en fyr mente at jenter har sex bare å få bekreftelse.

  7. Jeg er ikke vant til å være den pågående parten og visste ikke at det var så vanskelig. Fra nå av skal jeg være veldig snill og tydelig mot gutter som sjekker meg opp. Dette er egentlig ikke gøy i det hele tatt. Er han sjenert? Er han uinteressert? Er han bare dum? Er det jeg som ikke er tydelig nok? Liker han bare å bli beundret? Jeg fatter ingenting. Like mange ting tyder på at han er interessert, som på det motsatte.

    • Liker 1
  8. Hvis du har vært litt generøs i det siste så er det ikke så mye du kan gjøre med ryktet, annet enn i gi blanke. Folk glemmer etterhvert.

     

    Du trenger jo ikke å slutte å drikke, bare drikk litt mindre. Jeg regner med du kan drikke deg brisen uten å kaste deg over den første du treffer som lukter testosteron?

  9. Jeg var veldig slik før, og er det i mindre grad enda. Det eneste som hjelper for meg er å kaste meg ut i det. Ta ting skritt for skritt hvis du sjønner. Bare gjøre småting du er redd for litt etter litt, så blir du tøffere. Jeg har blitt mer hardhudet på mannfolk og slikt etter at jeg bestemte meg for å bare prøve. Av og til vil man gå på en smell, men da er man en erfaring rikere. Det handler mye om hvordan man velger å se på det. Jeg sier ikke at det er noe som forandrer seg over natten, men man må bare prøve å ta seg sammen å gjøre noe. Begynne et sted.

×
×
  • Opprett ny...