Gå til innhold

TAN54

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TAN54

  1. Personlig ønsker jeg Huawei ditt pepperen gror: Jeg er så lei alle disse gjentatte annonsene på youtube som sier det samme uendelig antall ganger og med et lydnivå som sikkert er 20 dB høyere enn det man hører på. Merkelig at de ikke ser at slik reklame bare får folk til å nettopp ikke kjøpe noe fra de.

    Uansett hvor bra produktet måtte være så er kommer det ikke inn i mitt hus pga. idiotisk dårlig og provoserende markedsføring.

  2. Etter siste oppdatering så vil min telefon alltid ha meg til å snakke i et mikrofonsymbol som kommer opp på skjermen når jeg starter eller sveiper for å komme til menyen.!

     

    Hvordan blir jeg kvitt det tullet?

     

    Irriterende hver gang å måtte trykke på hovedmeny for å komme bort fra denne skjermen som kom med oppdateringen. Jeg har intet behov for å snakke i en mikrofon, jeg vil ringe...

  3. Hei!

    Noen som vet om noen som utfører akustiske forbedringer av studio i Østfold, eventuellt noen som reiser til Østfold uten å ta alt for mye ekstra betalt for dette? Jeg jobber på Rockehuset i Halden, hvor vi har et studio med store feil i akustikken i kontrollrommet. Vil ha noen med god kompetanse innen lydstudio!

     

    Vet ikke om det fortsatt er av interesse: Jeg bor i Halden, er akustikker, kjenner litt til Rockehuset. Er ikke i Halden utenom helgene, men kan kanskje bidra til å få det bedre om du kontakter meg etter 1. juni. Du kan sende epost til [email protected]

×
×
  • Opprett ny...