Gå til innhold

jst_productions

Medlemmer
  • Innlegg

    90
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jst_productions

  1. Jeg driver å skal kjøpe meg proskjetor nå og lurer på om man kan bare koble kabeltv'en rett inn på proskjetoren? altså antennekabel rett inn på proskjetoren og switche kanal med den.

    Eller må man koble den gjennom tv'en?

     

    Denne har jeg sett på. Kan man koble kabelen rett innpå denne? Er det noen andre proskjetorer i denne prisklassen som anbefales?

  2. jeg har et problem med internetten min. det er at internetten av og til ( ca 50% av tiden) ikke funker. når den først funker går det drittregt. er ikke maskinen min for alle dataene i huset ble sånn samtidig. har ringt til bluecom og hørt med de men de sier bare at alt er i orden med linja.

     

    har formatert og kjørt full virusscan. kan det være modemet som det er noe rart med? problemet har vært der i snart en måned.

     

    noen som vet hva det kan være?

     

    Ps: f.eks på hardware sine nettsider går internetten raskt men på de fleste andre går det tregt. f.eks på vg.no så kommer ikke siden opp en gang. bare reklamebannerene.

  3. Naboen har et problem med dataen og det er at når man skal skrive i f.eks word, explorer og alle andre steder så oppfører tastaturet seg rart.

    Når man trykker f.eks F så kommer det GJF på skjermen akuratt som om man trykka de tre samtidig. Og når man trykker Backspace så kommer det masse T'er.

     

    Noen som har en løsning på problemet?

     

    Har skjekka for virus og har innstallert nye programvare for tastaturet.

  4. Hvor mye kan jeg få for denne maskina?

     

    *xp2500

    *Shuttle Sn45G

    *Maxtor 60gb

    *Wd 120gb 8mb cache

    *Radeon 9600 pro skjermkort

    *700og femti ett eller annet ram

    *Asus 40x cdbrenner

    *Cambrigde Soundworks 4.1 surround sett

     

    *Samsung 172v lcd skjerm

     

    Alt er i strøken stand

  5. Har netopp formatert og har win xp engelsk.

    Det er så rart for jeg kan cut og copy, men når jeg har gjort det så går det ikke an å lime inn. Hverken på filer eller med skrift. Er liksom grått og u-trykkbart på paste knappen.

     

    Og så går det ikke an å ta ''Open i new Window'' på linker. Hva er galt?? har skjedd en gang før jeg formaterte og, men da funka det når jeg hadde formatert. Nå funker det ikke selv om jeg har foramtert.

×
×
  • Opprett ny...