Gå til innhold

datagnom

Medlemmer
  • Innlegg

    204
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av datagnom

  1. face er noe mega tull å følge med på når man er på skolen, hva slags karakterer får dere? Når dere er først er på skolen burdte dere gjøre det meste ut av det. Alfa 1000 installer denne, så se om dere finner noen trådløse nett som ikke er låst i 500 meters radius. Alltid noen som ikke krypterer trådløse enhetene sine. Sjekka selv midt i byen, fant mange som jeg kan surfre på med gode signaler.

  2. jeg er ikke den mest muslim venlige personen tror jeg, altså menes det at jeg har ikke noe i mot vanlige muslimer som er som vanlige kristne altså gode og ikke ekstreme.

    Men å brenne noe sånt er jo egentlig ingen vits, vi får ingenting igjen for det.

    Vi skaper mer unødvendig aggresjon blant uvitende muslimer som bor nede i ekstremist land.

    De lærer ikke mye annet der nede annet enn å følge boken til punkt å prikke. Samt de har religiøse ledere som villeder dem ut i ekstremisme.. De blir ikke født ekstremister.. men det er noe veldig galt med de religiøse sektlederne og stammelederne osv osv som ønsker så mye vondt til sine egne. De lever ikke på 2000 tallet, de lever enda langt tilbake i tid sett med vestlige øyne.

    F.eks i Norge, her er det ikke grobunn for mye ekstremisme fordi vi lærer så mye på skolen. Og vi har sterk kvinnekultur.

    Men å brenne en bibel eller koranen bare fordi vi ønsker å vekke aggresjon i folk i yttringsfrihetens skyld er ikke mye nødvendig. Det er bøker disse menneskene tror mye på. Det er veilederen i livet dems. Ja enkele ganger må man sette beina ned, f.eks ved å tegne karikatur av Mohammed gjør meg ingenting fordi det er litt drøyt å bli sinna på noe sånt. Men en bok som symboliserer den gammle verden. Og hele verden i dems øyne. Jeg blir forbanna jeg også når jeg ser på tv hvordan de folka oppfører seg som idioter i sine egne land. Dreper hverandre hele tiden pgav religion og ulike grener innenfor sin egen religion.

    Hvordan de behandler damene sine. Jeg er ikke mot krig hvis det har som formål å rydde opp i all dritten og få dem frem i nåtiden. Samt fjerne alle religiøse psykopater.

    Og ja jeg mener vi burdte ha egen øyer med asylsøkere slik at de blir godt tatt vare på der og ikke slipper løs blant oss andre. Før de er godkjente og man ser at dette er mennesker vi ønsker å hjelpe. Fordi mange trenger hjelp og det skal de få. Men vi kan ikke fortsette slik som det er i dag med å få fleste mulige folk med andre kulturer rett fra krig og helvete inn i stua våres. De må behandles først, psykologisk. Og finne identiteten dems, ellers er det bare å sende dem til leire i Afrika. Vi må integrere de vi har her fra før av. Lære dem Norsk, Norsk kultur. Hjelpe dem på best mulig måte. Vi kan ikke integrere alle på en gang.

    • Liker 1
  3. men ja det er bra pc bygger på komplett, bare velg mer ram og kanskje annen hdd og skjermkort i alle fall.

    Men den som er der er jo demo, så hvis man velger å bytte deler blir vell pc'en ordinær pris og dyrere.

     

    men sjekk litt på bygge pc, stor komponentguide.. anbefales. Har gjort det selv og er veldig fornøyd.

  4. ja da sliter du litt med spilling hvis du skal ha uten lagg til den prisen..

    skal man ha en helt grei pc til de fleste spill i dag så må kabinettet og innholdet koste minst denne prisen uten windows og tilbehør. Men man kan sikkert spille det meste uten å få den beste ytelsen da.

    men prøv å bygg selv, sjekk på anbefalinger på den store komponentguiden til maccan.. Der finner du mye bra. Hva som anbefales i forskjellige prisklasser osv.

  5. enig der, klarer aldri å skrive enkelte bokstaver med løkkeskrift der, blir bare tull.

    de skulle hatt komplett.no butikker rundt om i landet enda. Men pengene er vell på nett, det koster vell en del mer å ha mange utsalgsbtuikker.

    Er kanskje litt rimeligere å ha PuP forskjellige steder uten noe annet enn vareutlevering slik som i sandefjord. Varene er bestilt og betalt før de kommer ditt.

  6. jeg er i allefall veldig fornøyd med pick up point i sandefjord, det er ikke mange steder de har bedre service.

    husk at de som jobber der har en del andre hendvendelser enn bare 1 kunde hver dag... og sikkert samme spørsmål hver eneste dag. man skal ha tolmodighet jobber man på sånn plass. Mange kunder er ganske vanskelige, og det er ikke de som jobber på disse plassene sin skyld hvis noe går galt.

     

    De som jobber i Sandefjord har jo tilgang på lageret lettere for dem å fikse feil, dette gjelder ikke for \ Oslo/Trondheim.

    ja sant det, men de har vell lager i oslo også, eller bare virker det sånn siden de satser mer og mer i oslo

  7. får håpe de kommer med noe tilbud på eos550d med 35-55mm linsa igjen, angrer på at jeg ikke kjøpte når den lå til 4995.

    men det er noe dritt med det at det mangler slik som hvis man velger hovedkort - da ser man ikke hva som kan passe sammen.

    Eneste er selvsagt at man ser hovedkort type kategori og cpu type kategori så er jeg lett for de som kan det.

    men det kommer vell etterhvert...

  8. Man kan si falske premisser, men ho har levert et godt stykke arbeid over forventninger.

    Og hvis ho klarer det uten kompetanse på papiret så er ho faktisk godt kompentent og fortjener lønnen.

     

    Men jeg da. Jeg hadde ansatt ho med engang.

    Det er slik og har alltid vært slik, den sterkeste overlever.

     

    Men ja ho har forfalsket og drevet bedrageri som er ulovlig og burdte straffes via rettsystemet. Men ikke økonomisk.

     

    Igjen... hvor mange har ho skadet med dette? Hvem liv har gått tapt eller blitt misshandlet? Der skulle vi hatt strenge straffer, tortur osv.

  9. I flere og flere yrker så spiller ikke utdannelse noen rolle, men hva slags sosial person man er. Men man må selvsagt vise til kunnskaper eller erfaringer.

    Men skal man ha sjefsjobber så må man klatre og nødvendigvis ikke trenge utdannelse.

    Det hjelper lite i mange yrker om man har lang utdannelse men ingen sosiale antenner.

     

    Men selvsagt i visse yrker som handler om det å hjelpe mennesker så vil teknisk utdannelse være mega viktig.

     

    Jeg ville ikke ansatt folk med for mye utdannelse men lite sosiale antenner.

     

    Men jeg synes ikke ho skal måtte tilbakebetale penger, fordi ho har gjort en bra jobb og sikkert jobbet hardt.

    Men ho må selvsagt få en eller annen straff som medfører kanskje en mnd i fengsel eller 2.

    Men nå har ho også erfaringen og kompetansen til å få slike jobber igjen da. Så ho sitter igjen som vinner uansett.

     

    Har jobbet med flere som har god utdannelse men ikke leverer en dritt. De skulle vært sparket med engang.

    Men har også jobbet med flere som har ingen utdannelse som heller ikke leverer noe. Så der skulle man sparket dem og.

  10. ja men har de lager i Norge da? Vet de har Norsk domenenavn ja.

    Men tviler ikke på servicen dems, som jeg har hørt er best. Men det er knallbra at det er noen der ute som satser på service i Landet som bare vil ha billist etter oppslag i matvarebransjen i avisene der Rimi har feilvurdert markedet i Norge.

    Service er ikke like billig vell som å bare holde på som amentio, men folk lærer jo aldri der. hehe. Så lenge det er billig så går alt greit.

  11. ja men nettbutikker er vell rimeligst i snitt vell? Har sett mange rimelige produkter på siden dems. Men ja noe dyrt og..

    nå ser det ut som det er tilbud på alt nå.

    Men sant det med at de er ny, tar vell tid å bygge opp noe sånt og samtidig få egenkapital. Da må de vell selge masse først over tid får å få det.

    Men som han ene her sier så lenge alle produktene kjøpes via Norske kanaler så har man garanti fra produsentene. Leste noe om at en produsent ikke anbefalte Netshop pgav de hadde mye "grå import" utenom salgskanalene til produsentene i Landet som da medfører at de ikke får garanti på produktene fra produsent i Norge. Men da må netshop ta det via der de har importert det fra.

  12. jeg er i allefall veldig fornøyd med pick up point i sandefjord, det er ikke mange steder de har bedre service.

    husk at de som jobber der har en del andre hendvendelser enn bare 1 kunde hver dag... og sikkert samme spørsmål hver eneste dag. man skal ha tolmodighet jobber man på sånn plass. Mange kunder er ganske vanskelige, og det er ikke de som jobber på disse plassene sin skyld hvis noe går galt.

×
×
  • Opprett ny...