Gå til innhold

10ger

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 10ger

  1. Du kan jo muligens bli utvekslingsstudent i USA eller et annet land, men da bør du søke en stund i forveien. Der har de jo flere linjer, muligheter, og kanskje du ikke behøver det beste snittet for å komme inn på det du ønsker. Men hvis du bare er skolelei og egentlig bare vil reise for å oppleve en annen kultur kan det være et galt valg. Det spørs hvor mye du er villig til å jobbe hvis du kommer inn på noe du kunne tenke deg, og motivasjonen vil nok komme etter hvert.

  2. Hei alle ferie mennesker! Jeg tenkte vi kunne bruke denne tråden til å diskutere, dele erfaringer og komme med anbefalinger til hva man kan gjøre i Norge som ikke krever så mye penger, men som alikevel kan være moro! Kanskje noen kunne tenke seg å anbefale et sted de har vært nylig, eller hvor de kommer fra? :thumbup:

     

    Det jeg kan dele med dere er at jeg nylig var nede på sørlandet i området Kristiansand, Arendal. Der hadde vi flott vær begge de ukene vi var der. Vi var i dyreparken og på stranda. Så var vi på hovefestivalen på Tromøya (Arendal), og det er noe jeg kan anbefale alle til å bli med på neste år! Var ikke spesielt dyrt, men fy så gøy vi hadde det! Sol, øl og campingliv med dødsbra konserter hele tiden! :tease: Noen andre som kan anbefale noen festivaler de har vært på? I tillegg var vi en tur i Voss, og det var helt supert! Rafting bør PRØVES!!!

  3. Hvis du liker henne, må hun jo tilslutt få greie på dette. Det er jo derfor ikke farlig om hu får vite om det. Tør du ikke, kommer du jo ingen vei i livet:) Prøv å snakk med henne, og gjerne de andre i gruppen også for ikke å virke bare oppmerksom på henne, men gi henne LITT ekstra oppmerksomhet enn til de andre såklart! Da har du ihvertfall en begynnelse. Og du trenger ikke spørre rett ut om hun er singel, det vil kanskje virke litt skummelt. Spør heller om hverdagslige ting du snakker med vennene dine om.

  4. Det er et stykke fra "lat og trøtt tenåring" til det du beskriver. Tur til lege for blodprøver kan være en god idé. Dersom det er opplagt at du spiser ensidig og aldri trener er også det noe du burde gjøre noe med.

     

    Jeg trener 3-4 ganger i uken og spiser ganske sunt, så jeg tviler på at det er det som er problemet.

  5. Du bør absolutt gå til en lege og få en diagnose for deg personlig.

     

    Jeg har hatt samme problem i flere år nå. I mitt tilfelle er det mangel på B-vitaminer, som er viktige for kroppen på mange måter relatert til mangel på energi som du beskriver. B-vitaminer finnes best i produkter av dyr som melk, egg, lever osv., men det er også noe i frukt, grønt og korn.

     

    En god døgnrytme er såklart også viktig. Viktigere enn man muligens tror.

     

     

    Det står mye nyttig på Wikipedia-artikkelen om B-vitaminer: http://en.wikipedia....wiki/B_vitamins

     

    Ja jeg vurderer å gå til legen, men det er også mange av mine venner og andre ungdommer på min alder som sliter med trøtthet. Men nå har dette blitt et veldlig stort problem for meg, så jeg bør nok sjekke meg

  6. Jeg er 17 år gammel jente og er trøtt, nesten hele tiden. Jeg går i 2.klasse på vgs og det kan være utrolig plagsomt når jeg f.eks kommer hjem fra skolen og er nødt til å gjøre lekser, men jeg sovner bare istedet.. Jeg legger meg rundt kl 22 om kvelden og står opp kl 07. Jeg sover ofte noen timer når jeg kommer hjem fra skolen også. I helgene kan jeg sove til klokken 13-14 uten noe problem. Noen som har noen råd, kanskje vitaminer eller noe som hjelper mot tretthet?

×
×
  • Opprett ny...