Gå til innhold

gustav

Medlemmer
  • Innlegg

    705
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gustav

  1. AnthonyEdwardS skrev (10 minutter siden):

    Hvis det du skrev i siste post er sannferdig så har du allerede beskrevet løsningen her; Vente til du får et SIM-kort med ditt gamle nummer og bruke recovery-funksjonene tilknyttet Google-kontoen som igjen er linket til det nummeret... Å kontakte Google og bevise at du er den du er med bilder av Pass etc. vil ta betydelig lengre tid enn å bare vente på at du igjen kan motta engangskoder fra Google account recovery-funksjonene som er automatiserte..

    Takk for svar! Ja det stemmer, jeg har løsningen, men det skjer trolig ikke før på onsdag, og det er litt lenge å vente, så jeg håpet å få ordnet det i helgen, hvis noen hadde noen gode tips her. Setter jo veldig pris på at sikkerhet blir ivaretatt, men akkurat i dette tilfelle rammer det meg selv. Fikk ordnet med bank-id da til og med banken hadde åpen kundeservice i dag, så det er litt vanskelig å forholde seg til at disse store konsernene som soper inn penger i Norge ikke kan ha en litt mer tilgjengelig kundeservice.

  2. Så at jeg hadde fått 6 svar, og håpet da på at noen hadde gitt meg løsningen, men takk til deg Dubious, for at du i det minste var saklig ;)

    ali q, har du aldri hatt et øyeblikk i ditt liv hvor du har mistet hodet litt? Jeg gikk ut av bilen for å handle på vei hjem fra jobb. Dessverre tror jeg mobilen lå synlig i forsetet på bilen, mens laptopen ikke var veldig synlig da den lå på gulvet bak i en pc-veske som har omtrent samme farge som gulvet i bilen. Brukte Happybytes, og var innom flere butikker i dag, men ingen av dem kunne gi meg et nytt sim-kort som jeg kan bruke med Happybytes, og derfra får jeg ikke et nytt sim-kort før kanskje onsdag. Grunnen til bytte av nummer? Jeg fikk  tilbud om noe som nærmest er et gullnummer. Synes dessuten det er greit å bytte ettersom kriminelle har hatt kloa i min telefon. Hadde håpet å få ordenet dette i løpet av helgen, med gode svar herfra, men det var tydeligvis for mye å håpe på 😐

    Skjønner ikke hva du snakker om ali q (igjen), om endring av e-postleverandør. Jeg har ikke nevnt at jeg skal endre e-postleverandør.

    Nye telefonen fungerer som en kule den (med midlertidig ny google-profil), har fått gjenopprettet bank-id og det meste av det andre ettersom jeg bruker Bitwarden til å oppbevare passord, men skulle gjerne fått benyttet appene jeg har kjøpt på google play, og ellers det jeg skrev i første post.

    Så igjen, er det noen som har forslag til løsning? Hvis ikke er det null poeng i å svare ;)

     

  3. Hei!

    Jeg har hatt innbrudd i bilen, og både laptop og mobil ble stjålet. Som en følge av dette har jeg kjøpt ny mobil og byttet mitt mobilnummer.

    Nå er problemet at jeg ikke får logget på min google-/gmail-konto. Dermed får jeg heller ikke gjennompprettet min android, telefonnummer, apper jeg har kjøpt osv. på min nye telefon.

    Vanskelig dette, for i og med at jeg har 2 trinns verifikasjon, er det bare mulig å sende bekreftelseskode til det gamle nummeret, selv om jeg har brukernavn og passord. Det er ikke mulig å gå inn å endre til nytt mobilnummer før jeg har vært inne og logget meg på med dobbel verifisering. I og med at både laptop og mobil ble stjålet, har jeg ingen andre enheter som har vært innogget på den gamle google-kontoen.

    Det virker som det er helt umulig å komme i kontakt med noen i Google, og når jeg klikker på "hjep" kommer det bare opp noen generelle forslag som ikke løser mitt problem. Er det noen som kan hjelpe meg ut av denne knipa?

     

    Edit: Uups, ser at denne er lagt i generell spilldiskusjon, og ikke generell diskusjon. Beklager 😩

  4. Hei!

    Som nevnt kjører jeg Windows 8.1.

     

    Jeg liker best å bruke detaljvisning på mappene, og at de konstant skal vise "generelle elementer". Windows ønsker å være smartere enn dette, og endrer f. eks. en mappe med filmer til nettopp "filmer". Jeg ønsker at disse mappene skal vises som generelle elementer. Hvordan skal jeg få operativsystemet til å slutte og overstyre mine valg?

    Jeg har gått inn i "mappe- og søkealternativer" og valgt at gjeldende visning - altså "generelle elementer" - skal være global. Men dette hjelper ikke.

    Har forsøkt å søke opp en løsning på nettet, men fant ingen som jeg kan bruke.

  5. Uten noen spesiell foranledning viser det seg at jeg plutselig ikke får slått på wifi.

     

    Reinnstallerte til fabrikkinnstillinger, og håpet at dette skulle hjelpe. Under oppstartsveiledningen får jeg huket av i boksen "bruk Wi-Fi", og da følgelig heller ikke søkt opp tilgjengelige nettverk.

     

    Noen som har noen tips om hva jeg kan gjøre, eller om det i hele tatt er noe å gjøre.

     

    På forhånd, tusen takk for innspill!

  6. @gustav; Kan tenkes det har en sammenheng med dette; http://lifehacker.com/android-kitkat-blocks-some-access-to-micro-sd-cards-1524997895

     

    Hvis du har root kan du endre dette ved å gjøre som nevnt her; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2687734

     

    Hadde ikke roota, men gjorde det etter tipset ditt. Funka som ei kule. Hadde også problemer med at sanger forsvant fra spillelistene mine, samt at BeyondPod som jeg benytter for nedlasting og avspilling av podcaster ikke kunne skrive til eksternt minnekort. Pluss diverse annen frustrasjon etter oppgradering til 4.4.2. Alt dette ble det en ordning med etter at du kom med ditt innspill, så jeg er meget takknemlig for ditt tips. Tusen takk!!! :grin2:

  7. Etter oppgradering til 4.4.2 har så og si alle filene i "Music"-mappen "forsvunnet" når jeg kobler telefonen til PC via USB. Det som er merkelig er at disse filene er fullt synlige i filutforskeren på telefonen, og filene kan også spilles i musikkavspilleren. Disse filene ligger på ekstern minnekort.

     

    Noen som har opplevd det samme, og funnet årsaken?

  8. Har lyst på en litt mindre telefon, og tenkte at Galaxy S3 Minikunne være et bra alternativ.

    Jeg har store mengder musikk, og har behov for å bruke 64 GB eksternt minne. I spesifikasjonen for denne telefonen står det at maks eksternt minne er 32 GB.

    I andre sammenhenger har jeg erfart at man kan bruke mer en det som står oppgitt i spesifikasjonen. Er det noen som vet om denn faktisk takler 64 GB eksternt minne?

    På forhånd takk for svar!

  9. Hehe, det er nok lenger siden jeg oppdaterte profilen her, enn PCn for å si det slik :-)

     

    Da blir det nok FINN, og takk for tipset. Vedr omfanget av samlingen som skal selges, se PM, men jeg lager en liste i løpet av helgen, som jeg skal bruke på FINN.no, så da kan sikkert du få den først. Først til mølla osv...., men det er snakk om mellom 500-800 DVDs hvorav det meste er mest komersielle greier, men også noen sære. Har også ganske mange serier som skal under hammeren.

  10. Hei!

     

    Jeg har mailkonto via Los som er min internettleverandør (powermail.no). Videre har jeg telefonabonnement i tele2.

     

    Når jeg forsøker å konfigurere mailklienten (har en HTC desire), går det greit å motta mails jeg får på powermail-kontoen min, men det er et eller annet galt i oppsettet på smtp-serveren.

    har forsøkt både smtp.powermail.no, smtp.tele2.no, og smtp.c2i.net, og mail.tele2.no. Har brukt både port 25 og port 587.

     

    Hva er riktig innstillinger her?

     

    På forhånd takk for svar :-)

  11. Det funka ikke for meg, men takk for tipset uans. Det sykeste er at jeg kan skru den på når jeg ikke har sim-kortet inni, men når jeg setter inn det vil den ikke skru seg på.. :/

     

    Merkelige greier. Akkurat det samme er tilfelle med min. Starter opp greit uten sim-kort. Med en gang jeg setter inn det, vil ikke mob'en starte. Virker ikke som det er noe feil med sim-kortet, for det starter greit i en annen tlf.

  12. Jeg mente at belønning = reward, som kan brukes på nesten samme måte som "gulrot".

     

    Hehe, som jeg skrev i første posten er jeg ikke helt med (jernteppe) :)

     

    Det er vanskelig å forklare hvorfor reward ikke er helt dekkende her. Jeg tenkte mer på en litt mer "imaginær" belønning slik det norske uttrykket dekker. Reward er mer konkret gjerne i form av penger eller noe mer håndfast.

     

    Et eksempel kan være at hvis man er flink til å lese under studietiden, kan gulroten være fine karakterer. Reward er vel ikke helt dekkende her?

×
×
  • Opprett ny...