Gå til innhold

laptoplover

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av laptoplover

  1. Her har det ikke skjedd mye den siste tiden. Kan fortelle at jeg kjøpte denne pcen i høst til skolestart, og at jeg har hatt den problemfri frem til i dag! (Des. 2010) Jeg er godt fornøgd med pcen.

     

    Jeg spiller GTA IV på denne pcen med grafikken på lav/middels uten problemer. i5 430M prosessoren og ATI HD 5650 1GB skjermkortet jobber bra sammen. Det som er greit å vite er jo at prosessoren som i papirere bare er på 2.26GHz faktisk jobber på 2.53GHz når man begynner å spille eller jobbe med tyngre programmer. Når dette skjer går også vifta i større tempo.

     

    Til vanlig bruk som facebook og msn jobber vifta saktere. Men det er litt normal støy. Pcen jobber med cs5 master collection uten problemer, dette bruker jeg på skolen. (Media og Kommunikasjon VG1)

     

    HD LED LCD skjermen har godt lys og funker bra til spill og redigering. I SIN PRISKLASSE.

     

    Jeg savner Bluetooth!

    640GB harddisk holder lenge for meg, og 4GB RAM er supert.

     

    Materialvalget er litt stusslig synets jeg personlig. Det er det jeg er mest skuffet over. Jeg har mystet ett par skuer fra baksiden og oppdaget att desse rett og slett var løse og måtte strammes til. Det er også litt stykt at det samler jeg skittogdritt på det blanke på nedsiden av skjermen.

     

    MEN, jeg har en stabil, sprek og god maskin til mitt bruk og har ikke hatt noen tekniske problemer med den!

  2. Har ikke lest hele tråden, men lurer på hva McDonalds konsernet sier om denne moralen som vises av McDonalds ansatte her. De blir nok overrasket tipper jeg...

     

    Nei, jeg har heller ikke det. :new_woot:

     

    Jeg bare kom med min mening etter å ha lest trådstarter. Uansett, jeg stiller meg samme spørsmål som deg.

  3. Har du lest noe som helst i denne tråden???

     

    Du kan bestille hva du vil.

     

    Men om du har litt sympati for de som jobber som slaver for minstelønn så KAN du bestille BigMac i stedet for McFeast.

     

     

    Jeg har sagt det en million ganger nå. Men du KAN være snill, selv om du selvsagt kan bestille mer eksotiske ting om du vil.

     

     

    Jeg synest ikke at man skal være GREI å bestille en lettere meny.. Jeg synest det er bare tull :!:

    • Liker 1
  4. Begynte å jobbe på McDonalds for et par måneder siden. Står for det meste på kjøkkenet og lager hamburgere, noe som er en grei sak i seg selv.

    Men er det en ting som kan gjøre en forbanna, er når det kommer store mannfolk som skal ha BigTasty/QuarterPounder/McFeast, og ikke en vanlig 100g cheesburger som vi kan lage 10 av på samme brettet. NEIDA -_-

    Her må det lages 1 og 1! og alt dette når det står 7 dobble cheesburgere på ventelista og 2 skal være plain og en med ekstra agurk.

    Hehe, poenget er folkens, ikke kjøp annet en bigmac ^^

     

    Hva faen? Jeg gidder ikke å gå på Mcdonalds om det er slik dere tenker der! :thumbdown::nei::hrm::mad:

    • Liker 1
  5. """Jeg løsnet skruene underst, tok ut HD'en, tok av dekselet over minnebrikken pluss et deksel som dekket over et interface under uten noe tilkoblet. Så støvsugde jeg. Død likevel.

     

    Edit:

    Det er også en rist under der som ikke kan skrus av, sikkert for kjøling. Jeg satte støvsugeren på den og kjente en veldig god trekk fra alle de andre ristene.

     

    Jeg skal prøve å koble harddisken til en av de ledige s-ata koblingene i min stasjonære, så får vi se om det er kontakt."""

     

    Du har vel ikke noen garanti når du åpner pcen? :nei:

  6. Vell det har seg slik at jeg forstår at med min lapp som er T og M147 altså traktorlappen er begrenset til traktorer med fart 40 km/t!? Hvofor kom denne regelen i 2005? Det er faktisk slik at det ER mennesker som kommer fra gård bare med 50 km/t traktor.... :cry:

     

    Hva skal jeg gjøre nå? :no:

     

    Er det mulig å få spesialtillatelse eller lignende? :(

     

    Til slutt, hva er det for noe tull egentlig? :mad:

  7. Tjaaaa... Skjermkortet er ikke akkurat GTA4-standard det da.

     

    Absolutt et bra laptop-skjermkort, men oppgradering av CPU skal neppe ha mye å si. :)

     

     

    Nei, er ikke gamer, men mener det er OK på laptop. Pcen er 1år om 27 dager nå, så da er garantien ute.

     

    Tror du det er ubetydelig med større prosessor på spill ytelsen?

  8. Jeg bruker den til spill. Den drar GTA4 på alt med LOW, men lagger litt. Jeg tror at en større prosessor vil gjøre det bedre siden skjermkortet er ganski bra. Skal også bruke den som skolepc også så jeg må finne en balanse der. Kanskje jeg kan gå lenger ned i størrelse?

     

    Her er en liste over de jeg tror passer i den. Eneste jeg er redd for er varme og levetid uten strømforsyning

     

    http://old.prisguide.no/vis_kategori.php?cat_id=5&manufacturer_id%5B%5D=&tc%5B20%5D=select&tv%5B20%5D%5B%5D=12285&tc%5B3492%5D=select&tv%5B3492%5D%5B%5D=&tc%5B19%5D=gt&tv%5B19%5D=&tc%5B2929%5D=select&tv%5B2929%5D%5B%5D=&sortering=min_price&ppp=25&searchFilter=Begrens+s%F8ket+her&sortering=min_price

  9. Jeg har en Acer Aspire 5670 (5672WLMi) funker ikke, masse dritt starter pcen bruker den til bildet fryser.. holder inne startknapp til den skrur seg av. Når jeg skrur på er skjermen svart men vifta går.. jeg får ikke opp bios greia en gang!!! (Har tråd fra før) Da må jeg vente i 6000timer med uten batteri og strømkabel før den starter igjen.. Folk sier jeg må oppdatere bios med en minnepenn, hvordan gjør jeg dette? Kjører Vista HomeP Dette skal vist kalles Black screen of DØDDDDD eller noe i den dur :D Håper noen gidder å hjelpe meg med fremgangsmåten på dette :new_woot:

  10. Hei

     

    Vifta på min bærbare datamaskin bråker har bråket no innmari den siste tiden. Bare jeg går på internet bråker den. Jeg prøver å holde hånden foran vifta og det kommer lite luft ut, selv om vifta jobber hard.

     

    Noen forslag om hva jeg kan gjøre for å slippe alt bråket?

     

     

    Etter denne forklaringen tror jeg "bråket" er fordi pcen hyperventilerer fordi filtrene rundt viften er fulle av støv, at det kom etter Win7 kan bare vere en tilfeldighet. Grunnen til jeg tror støv er grunnen er at du forklarer at den "bråker" altså vifta kjører for full pinne og så kommer lite "vind" ut når du holder forran er typiske tegn på fulle filtere.

     

    Pcen må opnes og renses om jeg har rett i min teori

×
×
  • Opprett ny...