Gå til innhold

VxVidoy

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av VxVidoy

  1. Hei der!

    Jeg jobber for øyeblikket med å laqge Nettgamer, norges første nettside med arkadespill, spill hvor du kan sende inn en highscore

    Nettgamer har alle spillene på siden, og mange av spillene har highscoremulighet. Når vi starter opp i Januar forventer vi og ha flere tusen spill klare.

    Vi er nå i BETA, og trenger gjerne litt hjelp til å teste det ut. Kom inn og spill, og gi gjerne tilbakemelding :)

    http://nettgamer.no

  2. Prisguide er veldig bra som der er idag, og jeg har spart mye på å bruke denne siden! :) Noen ting kunne derimot vært fikset.

     

    Produktdata

    Håper dere kan utdype produktinformasjonen like mye som nettstedene (komplett) i fremtiden, og heller la systemet hende den informasjonen den trenger til sammenligning ut i fra disse.

     

    Filtreringsmeny

    Må utdypes grundigere. Fant f.eks ikke Phenom II X4 til bærbare under "prosessorserie". Har hatt noen probleme med spesifisering av størrelse på minnebrikke (da jeg skrev 4000 MB kom det ikke noen varer opp), men det ser ut til å være bedre. Prøv å separere 4GB og 2x2GB minnebrikker i fremtiden ;)

     

    Ellers ganske bra, er godt fornøyd med nye prisguide :cool:

  3. Hei,

     

    Jeg har funnet hovedkort for Intels Xeon, men nå lurer jeg på om det finnes noen for AMDs nyeste Opteron. Jeg ver at AMD gjerne er billigere, og tolv kjerner fra AMD jobber nok bedre enn Intels seks kjerner?

     

    Problemet er uansett at jeg ikke finner noen kort for AMD Opteron 6100 serien (Socket G34). Er det noen som vet hvor jeg kan kjøpe det?

     

    Takker for svar ;)

  4. Det er ikke plass til avstandsstykker mellom kabinett og hovedkort, det er likevel en liten avstand.

     

    Jeg har en Nexus 1000W srømforsyning. <<LINK>> Den var nok ødelagt.

     

    Lyden forsvant ikke når bryteren stod på "0", men sluttet straks da jeg plugget ut kabelen. Det er merkelig, og jeg tipper at det må være noe som evt. har smeltet sammen i PSU-en.

  5. Litt å lese, men håper du kan ta deg tid pg gi meg et svar. :)

     

    Jeg har bygget meg en pc, og satt i en strømforsyning. Etter noen start, gikk sikringen når jegn startet strømmen. Jeg plugget den ut, og sikringen røk fortsatt (når jeg satte bryteren på "1"). Jeg tok deretter ut strømforsyningen.

     

    Når jeg prøvde den dagen etter, funket den igjenn. Jeg koblet den til, og startet pc-en. Da windows startet, satte jeg i høyttalerne, som laget en dårlig lyd, til og med uten lydkabel. Jeg vet såpass at dette skyldes nok ujevn strømtilførsel. Selv når pc-en stod av og strømmen var satt på "0" med kabel i, laget høyttalerne lyd.

     

    Jeg skal returnere forsyningen, men er bekymret for delene. Jeg har festet kabinettet til en jording for å få bort strøm, men lurer på om det er noe mer jeg kan gjøre for å passe på at delene holder seg. Kan jeg kreve penger for delene tilbake fra PSU-produsenten også?

  6. NX 1750@14W: Clock speed: 1.4 GHz, average power consumption 14 watts, TDP 25 watts (1.25 volts core operating voltage).

     

    Dette er rett og slett ikke verdt en SSD disk i det hele tatt. Jeg hadde sett for meg at ASUS gikk foran og brukte de nye tokjerners Intel Atom-prosessorene. Men jeg har forstått med tanke på at ASUS bruker Android i sine mini PC-er, at de prøver å minske forskjellene mellom mobil og PC. Tror ikke at iPhone har noe raskere cpu for å si det på den måten.

  7. Jeg tar meg god tid når jeg planlegger hjemmekino, og lurer jo nettopp på dette. Jeg har funnet både TV-kort som tar parabol og vanlig antenne. Jeg vet at det finnes kortlesere som kan settes i en PC. Går det an å koble dette sammen, og bruke hjemmekinoen direkte som en dekoder?

×
×
  • Opprett ny...