Gå til innhold

Fender77

Medlemmer
  • Innlegg

    379
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fender77

  1. @Switched; Du kan jo forsøke å reklamere. For alt jeg vet så kan det jo hende det er en produksjonsfeil med ditt display, slik at det lettere ble riper. MEN, mest sannsynlig spørs det vel om du bare har vært uheldig uten at skjermen i seg selv kan "lastes".

     

    - Gorillaglass er ikke ripesikkert, men ripebestandig. Det at du har mistet den i ei rulletrapp teller vel heller neppe positivt for reklamasjonssaken din; jeg antar telefonen har falt og sklidd med skjermen ned mot metallet i rulletrappen? - Da er det etter all sansynlighet ingen garanti eller reklamasjonssak, Det er rett og slett en skade du selv er skyld i.

     

    Lykke til!

  2. Hvis du ikke har gjort noe spesielt med den så er vel denne typen symptomer forbundet med hardware feil. Da ville jeg levert den inn til reparasjon på garanti.

     

    Du kan jo dog prøve å nappe ut batteriet og se om det er noen endring etter å ha satt det inn igjen. Har du minnekort installert, så forsøk å starte telefonen uten dette.

  3.  

     

    Er det bare på meg på/av knappen virker løs? Når jeg rister på telefoner høres det ut som den sitter løst.

    Jeg har også samme problem på min iPhone 5S. Mener å ha lest at man kan levere den inn å få knappen strammet inn. Dette skal være et problem på tidlige utgaver av iPhone.

    Trykk inn og hold knappen inne mens du rister forsiktig i telefonen. Fortsatt lyd av at noe høres ut til å være løst inne i telefonen? Helt normalt. Er kameramodulen. Er sånn på omtrent alle telefoner, også min galaxy s4 og i Phone 5

    • Liker 2
  4. Var akkurat i samme situasjon og sto lenge på Elkjøp og klådde på LG G2. kom så plutselig over galaxy S 4G+ og gikk for den i stedet. Var ikke helt overbevist over plassering av på- og av-knapp. Dernest har jeg hatt dårlig erfaring med LG's oppfølging ift oppdateringer.

     

    Samsungs TW er jo så som så, men easy fix. Men hadde lett gått for g2 kontra Sony'n. Brodern har z1 og den sliter med blitzlekkasje til kameraet.

  5. Jeg begynner så smått å vurdere å bytte ut min 920, er det noen som vet når det kan forventes en oppfølger? Kommer den til å hete 930?

    Det ventes en mellomting mellom 1520 og 1020 på MWC i slutten av måneden -> 1520V med ca 4,5 " skjerm. Om det stemmer vet jeg ikke, men det kan være fornuftig å vente til MWC har vært, så ser om det er noe å vente på!

  6. Nye oppdateringer ute!

     

    Mottok i kveld først en nettverksoppdatering til min Tele2 iphone 5 som gav meg LTE funksjonen i menyen. Noen som vet om Tele2 er klare med 4g, evt om vi nå får bruke netcoms 4g når vi roamer på deres nett, evt. om dette bare er tull av noe slag og at vi i praksis ikke har 4 g noe sted i norge - vi som har tele2...?

     

    IOS 7.0.3 - var vel ca 65mb.

  7. Har hatt xcover 271 som jakt- og fiskemobil i 2 år. Den er absolutt å anbefale. God dekning, tåler "alt", lang batteritid og ålreit talekvalitet. Koster også ikke fryktelig mye, og synes den leverer like godt som Sonim som gjerne koster 3-4-5-6 ganger prisen. No-brainer:)

     

    Kameraet er vel ok. Du ser hva du har tatt bilde av, men det er det egentlig)

  8. Må bare si at det er ålreit å være tilbake igjen med en ikke altfor stor iphone 5. Har hatt 3G og 3GS, men har de siste årene tullet mye med digre androidtelefoner som feks HTC Sensation Xl og Samsung Galaxy Note for å nevne to av de.

     

    Dette har egentlig vært greit i forhold til browsing, men kjenner at det er godt å kunne betjene telefonen fullstendig med én hånd igjen! Er foreløpig strålende fornøyd med 5'ern på alle mulige måter.

     

    Hilsen en som egentlig har vært besatt av Sammobile, Odin, CWM, root etc.

    • Liker 1
  9. For de som til stadighet lurer på hvorfor den ene eller andre varianten kommer tidligst.

    Produsenten bestemmer hvilken variant som får oppdatering først og det legges ut i batcher.

    I dette tilfellet har Nokia tydeligvis valgt Telenor varianten først og sannsynligvis er det basert på at det er den varianten som har solgt mest. Det er også derfor det stort sett er den generiske som kommer først, fordi det er den flest har kjøpt. Ganske enkelt egentlig....

     

    Det er aldri en operatør som bestemmer noe rundt slipp av oppdateringer men ene og alene produsenten. De klarer ikke slippe alt på samme tid og dermed blir det en prioritert rekkefølge fra deres side, og uansett hva de gjør vil noen måtte vente 1-2 uker lenger.

    dette er feil, i alle tidligere tilfeller hos Nokia har operatørene hatt noe å si i forhold til slipp av oppdateringer. De får programvaren til testing for nett, egne innlagte tjenester osv. - altså for branding. Dette har spesielt vært et tema for utenlandske operatører da enkelte dynger ned telefonene med egne splash screens og apps. Forøvrig så selger Telenor og andre ofte operatørlåste og ulåste telefoner, men felles er at de er "eid" av Telenor evt andre. Derfor inngår de i Telenors batch og får oppdateringen samtidig. Operatørene må godkjenne oppdateringer.

     

    Det vanlige har vært at Nokia har sluppet oppdatering til operatørfrie telefoner først da de ikke trenger noen godkjenning, men med siste lumiaserie ser det ut til at opertørtilknyttete enheter får oppdateringen før andre. Nytt regime på g?? Her kan jeg bare spekulere i antall solgte enheter, eller om det kan ha noe med 4g netta hvor Nokia ønsker full kontroll på at det funker...

    • Liker 1
  10.  

    1 Ja, jeg har meg selv som kontakt (telefon, ikke iPhone), men det er for Siri (adresse, mail osv)

    2 På iPhone trenger du ikke å skrive landskode foran et nummer-så lenge "Ringehjelp" er på (Innstillinger>Telefon>Ringehjelp på)

    3 iMessage kan brukes med e-post eller nummer, alt etter hva du ønsker. Innstillinger>Meldinger>iMessage>Send og motta<<<<<Her oppgir du nummer/epost (kan også bruke Apple-ID)

    4 Det står ingen bokser på meg, tror ikke det trenger å endres :yes:

    takker for svar! Skal se om jeg får løst det:)
  11. Prøv litt med egne hender. S3 er enorm sammenlignet med iPhone 5/4. Dette vil jeg si er avgjørende. Kommer ann på preferanser, men små hender har det sjeldent godt med en så stor mobil.

     

    Uansett valg er det gode telefoner alle sammen.

    Hehe, gikk fra galaxy note til iphone 5, grei forskjell i størrelse det. Behagelig å kunne betjene telefonen med én hånd igjen:)

     

×
×
  • Opprett ny...