Gå til innhold

Chris Torp

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Chris Torp

  1. Eneste minuset ?Behov for ekstrem lokal lagringsplass for alle spillene.Behov for rask linjeFarvel til muligheten for å bruke lekestasjonen som dvd/bluray spiller.
    OnLive.Folk får bedre nett.Netflix.Spår en blurayfri playstation 5 om nok mennesker i målgruppen får raskt nok nett.
    -Onlive - konstant behov for å være påkoblet.- At man får tilbud om bedre nett forandrer ikke på det faktum at man får behov for rask linje for å håndtere all dataen.- Høyst uklart hvordan Netflix vil være for oss Nordmenn
    - kravet om å være påkoblet selv om man spiller "single player" har man allerede i spill som diablo 3- bedre systemer for datastrøm er på vei som kopmanserer for trege nettlinjer: Funcom-spillet The Secret World er pilot for spennende prosjekt fra norske IKT-forskere.- Jeg har netflix, u mad?

     

    Har Netflix selv og må si, utvalget kunne vært bedre. Og dette er en Amerikanske Netflix, som betyr at utvalget kommer til å bli enda verre når det faktisk kommer til Norge.

  2. "Hvis det er én ting ved dagens mobilbruk du skulle ønske var bedre, hva ville det vært?"

     

    Jeg ville svart landsdekkende 4G mobilnett. Har ikke tenkt stort over kvaliteten når jeg snakker i telefon. Føler at det viktigste er å høre hva personen sier og det gjør jeg jo. Trenger da ikke å høre det i HD. Det er kanskje det siste jeg hadde foreslått kunne blitt bedre. Men hver sin smak.

    • Liker 2
  3. Er da vel ikke dårlig kundebehandling? Du kjøpte en telefon med 1.5(?), du har ikke krav på å få den oppdatert til 2.1..

     

    Jeg har lest at alle nye skal komme med 2.1 og de som hadde mobilen fra før av får oppdatere gratis, med tanke på at det er "reklamert" på den måten gir oss liksom litt krav på det. Og vi har jo krav på bedre kundebehandling når vi først har kjøpt en mobil fra Samsung.

×
×
  • Opprett ny...