Gå til innhold

CRF

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CRF

  1. Nydelig mobil på de fleste områder.

     

    Selv om jeg ikke liker Apple har jeg én ting jeg synes de gjør bra: lite knapper/touch-ikon. Det hadde holdt med et hjem-ikon og en menyknapp. Tilbaketasten kan brukes direkte på skjermen og og istedet for søk-knapp er det bare å ha en widget/snarvei på skjermen.

     

    Forøvrig ser virkelig dette ut som en lovende mobil. Personlig skulle jeg ønske at produsentene lanserte litt færre mobiler i året slik at de fikk satset ordentlig på hver enkel enhet. Men dette blir pirk... Klarer meg en stund til med Desire HD-en! :-)

  2. Hmm, en lovende Motorola-telefon!

     

    Jeg stusser over hva jeg skal velge; Galaxy Nexus, Galaxy Note, Sensation XL eller vente på den oppgraderte versjonen av Galaxy S2 som er ventet å komme på nyåret?

     

    I skrivende stund er jeg på min Desire HD og ønsker noe helt nytt i min neste mobil - ihvertfall Android 4.0.

     

    Nok et mobildilemma... :-)

  3. "Litt klein skjerm"Menes det en sykelig skjerm, eventuelt skrøpelig/dårlig stand? Vær så snill, hold dere for gode til å komme med tåpelige slangord. Er ordbruken rett og slett et resultat av dårlig ordforråd fra artikkelforfatteren? Må være mulig å holde språkbruken et par hakk over ungdomsskolenivå.

     

    Haha, reagerte akkurat på det samme! I mitt miljø brukes "klein" som et adjektiv på en hoven og overlegen person. Samtidig bruker vi det som beskrivelse på flaue og pinlige omgivelser. Klarte ikke helt å se sammenheng med ordet "klein" og "skjerm". Men noe negativt er det nå ihvertfall! ;-)

  4. Noen morsomme skrivefeil. Den beste er kanskje at "i esken følger det en iPhone 4! Hmm...?Synd at den fikk karakter 6. Android for alltid! Gleder meg til Galaxy Nexus! :-D
    Hva betyr det egentlig for deg at den fikk terningkast 6? Du har tydeligvis ingen planer om å kjøpe denne, så om amobil har gitt den ufortjent høy karakter, så er vel ikke det så nøye for deg? De det betyr noe for, er de som ikke helt vet om de skal kjøpe denne eller ikke, og som nå, på bakgrunn av denne testen, og det at VG kommer til å rope over seg av glede, kjøper denne telefonen, for så å oppdage at en moderne Android telefon er et langt bedre alternativ. De har all grunn til å klage på denne testen. Og når man ser alle minusene, og det at telefonen er dønn lik den Amobil ga karakter 4, så er det mystisk at denne får terningkast 6. Er det Apple som har truet med søksmål hvis den ikke får karakter 6? :D

     

    Det betyr ikke mer enn at jeg "taper" en intern krig mellom Apple-supportere jeg kjenner. Men jeg returnerer med nebb og klør når en test av Galaxy Nexus er på plass; eventuelt Samsungs oppgraderte versjon av GS2. Gleder meg!

     

    Apple er (var?) eksepsjonelle i å markedsføre sine "revolusjonerende" produkter. Dette åpner menneskers øyne og Apple-kjøp har blitt en trend for folket - noe jeg synes er trist med tanke på alt Android gir forbrukerne!

     

    Hehe, håper inderlig ikke Apple influerer Amobil nå fremover. Da får Galaxy Nexus lide en grusom skjebne! ;-)

  5. Det betyr ikke mer enn at jeg "taper" en intern krig mellom Apple-supportere jeg kjenner. Men jeg returnerer med nebb og klør når en test av Galaxy Nexus er på plass; eventuelt Samsungs oppgraderte versjon av GS2. Gleder meg!

     

    Apple er (var?) eksepsjonelle i å markedsføre sine "revolusjonerende" produkter. Dette åpner menneskers øyne og Apple-kjøp har blitt en trend for folket - noe jeg synes er trist med tanke på alt Android gir forbrukerne!

     

    Hehe, håper inderlig ikke Apple influerer Amobil nå fremover. Da får Galaxy Nexus lide en grusom skjebne! ;-)

  6. Hvor lenge har ikke HTC kunnet lage mapper og hatt multitasking? Latterlig at det skal være SÅ stort at Apple endelig kommer med flerprogramkjøring... Og det beste av alt; alle endelig lage mapper! Etter min mening er dette nesten litt talentløst! Har selv en iPod Touch (og er delvis fornøyd...) men kommer aldri til å bytte ut min HTC HD2 i noen iPhone! For alle de litt mer avanserte synes jeg HTC har betraktelig bedre telefoner enn Apple!

×
×
  • Opprett ny...