Gå til innhold

Pandaboii

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pandaboii

  1. Blæh, ser ut til at kontoen har blitt hacket. Noen har lagt til en authenticator og spilt en del på kontoen, dog for det meste i vanilla-content ser det ut til. Sært nok. Uansett; sendte en mail til Blizzard angående det. Noen som vet hvor lang tid det tar for dem å svare?

    Tar som regel et par dager før du har den tilbake.

     

    som sagt, hvis du ringer dem (gratis) så tror jeg du kan få den tilbake med engang..Bare du har den originale cd-keyen og annet personlig info så skal nok det gå fint.

  2. Sitter på forbredelsesdag på skolen for øyeblikket, og læreren min har munndiarè. Blir jo selvfølgelig litt vanskelig å konsentrere seg, så derfor sitter jeg på Diskusjon.

     

    Noen andre som har tenkt til å skrive en hisorie med to parallelle handlinger i morgen?

     

    Har tenkt til det ja, må bare finne på en ide om hva slags to paralelle handlinger det skal være..Noen som har forslag?:)

     

    Vet ikke hvor bra det er, men jeg har i alle fall brukt bilulykke før... Ser at det kan bli litt likt Att Døda Ett Barn, men men.

     

     

    Kan bruke bilulykke men det blir jo litt klisje aktig da..Har ikke peiling på en annen type paralell handling at the moment men får vell tenke videre:P , si ifra hvis noen har en ide:)!

  3. Sitter på forbredelsesdag på skolen for øyeblikket, og læreren min har munndiarè. Blir jo selvfølgelig litt vanskelig å konsentrere seg, så derfor sitter jeg på Diskusjon.

     

    Noen andre som har tenkt til å skrive en hisorie med to parallelle handlinger i morgen?

     

    Har tenkt til det ja, må bare finne på en ide om hva slags to paralelle handlinger det skal være..Noen som har forslag?:)

  4. Så og si skjedde det samme med meg, ringte Blizzard på tirsdag så venter bare på at jeg skal få en mail nå..

    Fikk en mail istad hvor det stod at jeg måtte godkjenne at jeg var eieren av accounten men når jeg trykka på linken kom heldighvis phising filteret opp og stoppa meg:)

     

    Ikke rart du mister kontoen ihvertfall når det går bare to dager før du blir lurt på nytt :p

     

    Må bare ikke trykke på linken når den har kommet i som søppelpost..skal være veldig kritisk neste gang jeg har tenkt å trykke på en sånn link:P

×
×
  • Opprett ny...