Gå til innhold

HTC-fan

Medlemmer
  • Innlegg

    146
  • Ble med

Innlegg skrevet av HTC-fan

  1. At Cyberpunk 2077 hadde den største digitale lanseringen noensinne er ikke overraskende. Spillet ble av CDPR framstilt med bakgrunn i trailere og markedsføringen som et interaktivt og spennende åpen verden action/adventure spill. Det ble lovet NPCs med 24 timers rutiner, politijakter, muligheten å bli kongen av Night city med mulgihet for å bruke de skittene pengene man tjente på luksus og morro.

    Når dette var konseptet de solgte er det ikke rart at spillet solgte i bøtter og spann på lanseringsdagen. Dersom CDPR hadde som mål å kun selge Cyberpunk 2077 som forhåndsbestillinger og på releasedagen, og oppnå statusen spillet som solgte mest noensinne på lanseringsdagen så har de oppnådd dette målet. Dersom målet var å lage et kvalitetsspill som også selger kopier etter lanseringsdagen så har de feilet i en episk skala.

    På papiret og på bakgrunn av trailere burde Cyberpunk 2077 vært det beste action/adventure spillet noen sinne, men det kan ikke engang måle seg med spill fra 2005 engang når det handler om interaktivitet, NPCs og AI. For å si det enkelt og greit så finnes det ikke interaktivitet, intelligens hos NPCs eller noen form for kamp eller kjøre AI. Spillet stråler så lenge man følger CDPR sin strømlinjeformede historie, men med en gang man prøver å utforske spillet utenfor faste oppdrg, så feiler spillet i episk skala. Etter min mening så burde spillet på alle platformer blitt trukket tilbake for så å bli gitt ut på nytt når det var kommet ut av early access stadiet. Spillet er så uferdig som jeg noen sinne har sett et spill.

    Håper bare de holder det de har lovet de millionene av kjøpere som trodde de kjøpte spillet de hadde sett i trailere og andre former for markedsføring og fikser spillet.

    • Liker 1
  2. Har full forståelse for de som har kjøpt spillet på xbox og Ps4 og ikke får mer enn 15 fps i enkelte scener, men etter det som vises på streams er fps'n blitt bedre med oppdatering til 1.05 og mesteparten av spillet kjører i 25-30 fps med enkelte framedrops. At spillet krasjer er jo litt underlig og er usikker på årsaken til dette. Har spillet selv på pc og Stadia, men har etter 100 timer spilt valgt å avvente med å spille mer til det er kommet patcher som gjør AI og NPC sine bevegelser og reaksjoner er bedret. 

    Det er vel ingen hemmelighet at spillet ikke burde vært gitt ut i desember 2020, men heller midten av 2021. De lovte at de skulle gi ut spillet når det var ferdig, men har helt klart brutt dette løftet. Kommer til å vente i allefall til første patch i Januar kommer for å se om systemene nevnt ovenfor er fikset. At de fremdeles ikke har klart å fikse bugs med at man er skallet i speilet ved bruk av hatt er litt rart, samme med at man ikke får stats på våpen når de er i våpenlagret. 

    Har stor tro på Cyberpunk 2077 og tror at spillet i løpet av første halvdel av 2021 er kandidat for årets spill i 2021.

  3. Det er i versjon 1.05 på pc og Stadia fint lite bugs igjen. Ikke noe mer bugs enn det er i RDR2 og GTA V i dag. De bugs som enda er tilstede er folk som er fast i texture, våpen som ikke synes, loot som ikke kan plukkes opp. Disse bugs finnes i dag i nevnte Rockstar-spill også. I RDR2 dukket ikke fiskestang opp, men jeg kunne fiske for det. I GTA V blir flere Npcs sittende fast i texture i verden. Dette er bugs man bare må leve med i spill. Samme bugs finnes i Days gone på Ps4, Assasin Creed Valhalla. Og flere andre.

    At AI systemet og NPC systemet ikke funker har ingenting med bugs og gjøre, men red engine. AI systemet og Npcs er tilnærmet likt det som er i The Witcher 3 og er nok det vi må leve med i spill fra CDPR.

     

    • Liker 4
  4. På Pc og Stadia er spillet så godt som feilfritt nå etter day 0 og day 1 patch. Problemer som enda gjenstår av betydning er:

    1. Mangler av og til stats på våpen når man har de lagret i våpenrommet sitt.

    2. Hodeplagg synes ikke når man ser seg i speilet.

    3. Enkelte NPCs går gjennom gjenstander, som regel biler og noen ganger vegger (2 hendelser på 15 timer)

    4. NPCs sitter dukket i evigheter etter at et skudd er avfyrt, kan hindre at man kommer seg forbi de.

    Er nok andre bugs, men disse er de værste jeg har opplevd på Stadia på 15 timer. Så jeg ville ikke ventet med å kjøpe spillet på Stadia. De bugs man opplever er ikke dealbreakers.

  5. Hva er det du snakker om? Ingen av versjonene av Cyberpunk 2077 er uspillbare. Har ikke selv spilt Ps4 versjonen, men av streams så ser det ut som det mer bugs der enn på pc og Stadia grunnet den svake Hardwaren, men har lest at mange spiller spillet på Ps4 og at det helt klart er spillbart. Hadde det ikke vært spillbart hadde da ikke folk spilt og streamet det. Grafikken på Ps4 får de nok ikke gjort noe med, men frameraten og buggs vil nok bli fikset senest i løpet av Januar i følge utviklerne.

    På Pc og Stadia flyter spillet silkemykt og buggsene er få og langt imellom. Ingen bugs i missions lenger, kun i freeroam etter min erfaring.

    • Innsiktsfullt 1
  6. Jeg er helt enig med kandasa, man kjøper ikke en Galaxy s2 for bruk til fjellturer, da går man for noe mer robust.

     

    Som det sies i dette svaret fra forbrukerrådet er det selger som skal legge fram dokumentasjon på at fukten har skadet telefonen, samt å legge fram dokumentasjon på type fukt. Reklamsasjon dekker som skrevet i svaret: "For at feilen skal regnes som en mangel må det ha foreligget en iboende svakhet ved mobiltelefonen, og feilen må ikke være forårsaket av deg etter levering."

     

    Har hatt mange mobiler som har tatt kvelden pga fukt ved normal bruk og har som regel gitt f... og kjøpt ny mobil da klagesaken vil ta så lang tid at jeg innen saken er avsluttet for lengst har gått over til ny mobil. Jeg har mine mobiler i 1-1,5 år for jeg gir de bort/kaster de og kjøper ny. Har nå en HTC Desire som slår seg av grunnet overoppheting. Regner med at jeg nok må i runde med forbrukerrådet denne gangen også, men da jeg allerede har kjøpt en Samsung Galaxy s2 som erstatning, så det koster jo ikke noe å prøve...

     

    Mobiler som lages i dag er og blir en forbruksvare.

  7. For mange år siden, omlag 7-8 tror jeg. Fikk jeg "vannskader" på min daværende Sony ericsson mobil. Telefonen var kun brukt normalt, altså ligget i lomme og slikt. Fikk også telefonen i retur etter noen uker med beskjed om at den var fuktskadet og fikk i tillegg regning fra verkstedet for kontroll.

     

    Tok kontakt med forbrukerrådet og fikk de til å sende et brev om saken. Etter 1 år med kamp mot Sony fikk jeg ny telefon, men da hadde jeg forlengst kjøpt ny.

     

    En telefon som Samsung Galaxy S2 er etter min mening ikke bygget for å ligge i en jakkelomme når man er på tur. Smarttelefoner er lite motakelig for kondens og burde holdes tørr for en hver pris. Ville anbefalt å ha telefonen i ei mobilveske og ha den i sekken, veska, buskelommen,.... Jakkelomme er den dårligste plassen å ha en mobil, der utsettes den for mye kondens og fukt.

  8. Sjekket med HTC via [email protected] og man må skifte ut hele dekselet framme. En slik utskifting kunne komme på omlag 700,- og ta opp mot 3-4 uker. Da var spørsmålet om det er verdt pengene og tiden uten mobilen for å repearer skjønnsmessige skader på telefonen. Den vil jo ikke holdes prikkfri i all evighet uansett. Skal for min den prøve å få dekket til/reparert min skade så godt som mulig med evt lakk før jeg vurderer å sende den inn.

  9. Da har jeg klart det store og mistet ned tlf'n og slått av "lakken" i 2 av hjørnene på den lilla rammen rundt skjermen.

    Noen som vet om den kan kjøpes ny og evt. skiftes??

     

    -F-

     

    Har fått store skader i min metallramme på min desire også, men kom ikke av fall. Oppsto liksom plutselig. Har mobilen i veske og det er derfor ufatterlig at dette kan oppstå. Har sendt mail til HTC og Mpx for muligheter å få dette fikset. Hvis jeg får noe fornuftig svar eller finner ut om man får kjøpt rammen som ekstrautstyr så skal jeg poste det her. 1 mnd har jeg hatt telefonen og den ser mer herpet i metallet enn min 4 år gamle (hadde aldri denne i veske og mistet den sitte 100 ganger i gulv/asfalt) sony ericsson k800i.

     

    Finner du ut noen lurt kunne du jo postet det her?

     

    Første bilde er rett etter jeg fant merkene

    Andre bilde er etter litt nødhjelp med sprittusj

    post-213606-1274600654,0816_thumb.jpg

    post-213606-1274603914,2297_thumb.jpg

  10. Ser mange sliter med nettleseren på Desire. Hadde og problemer med at den brukte lang tid før den endelig lastet opp sider, spesielt diskusjon.no. Begynte å bruke dolphin hd og har ikke angret et sekund. Den laster sidene momentant også diskusjon.no. Leste en post om at std leseren ikke laster video fra gametrailers, testet dette med dolphin hd og det fungerte som bare det. Dolphin hd har ellers mange funksjoner som er fin fin. Gesture brukes ofte, særlig til topp og bunn av siden funksjon. Ellers har den gode tillegg som lagre side, lagre bokmerker til sd-kort, man kan bruke themes, tabs. Man kan og laste ned egen bokmerke-widget som ikke opptar en hel side.

     

    Alt i alt så ga dolphin meg en mye bedre surfeopplevelse. Kan være verdt å sjekke ut om man er misfornøyd med den std nettleseren.

    • Liker 1
  11. Vil for min del anbefale agenda-widget som allerede ligger i android 2.1.

    Hmh, den tror jeg mangler her.

    Mangler?

    Den ligger under widgets og kalender. Der finner du en widget som heter agenda. Den kan scrolles i og man kan gå inn i avtalene rett fra kalenderen. Brukte og Cal-widget på min Hero, men etter android 2.1 så bruker jeg kun Agenda-widget. Eneste minus er at den tar en hel side.

  12. Har sikkert vært oppe før men fant ikke...

     

    Hvordan kan man overføre/konvertere videofiler fra PCen så man kan se på HTC Desire?

    Evt apps, Konverterings prog man bruker...

    Jeg bruker "Xilisoft video converter". Man kan konvertere fra hva som helst til hva som helst, legge inn egne innstillinger. Det fungerer og som et lite redigeringsprogram.

     

    Noen som vet hvordan jeg kan legge inn facebook sync på bare enkelte av kontaktene mine? Lite interessert i å ha alle på hele facebook lista i telefonen, men det er kjekt å ha det på de jeg faktisk bryr meg om.

    Desverre er ikke det mulig i android 2.1. Der er det alt eller ingen.

  13. Neida, batteriet varer helt fint hele dagen, selv med timesvis med spilling eller spotify. :) Jeg har skrudd av syncing jeg ikke trenger (som stocks og vær bla). SÅ yr-widgeten kan vise vær fremover altså? Det kan ikke den medfølgende så vidt jeg har sett, og om man må trykke på den, kan det jo like gjerne være en app, ikke en widget. Jeg synes boble-oppsettet til handcent er teit. :p Blir jo mye mindre effektiv visning av tekst.

    Yr widgeten viser morgendagens vær i widgeten, dagens vær ville jo vært meningsløst. Trykker man på widgeten får man videre info. En annen ting jeg likte ved yr widgeten vær at man kunne definere forskjellige hendelser når man trykker på høyre og venstre side av klokken. Har standardklokken på den ene og alarmprogrammet alarms på den andre.

     

    Man trenger ikke vise det som bobler da. Hadde det orginale smsprogrammet hatt quickrespons hadde jeg nok vurdert det, men er så greit å kunne svare på sms med en gang de kommer inn. Slipper man å trykke på noe, er bare å skrive.

  14. Det innebygde sms-programmet fungerer glimrende, ikke noe poeng i å kjøre enda en service konstant, personlig synes jeg meebo er et bedre chatalternativ, hva i all verden skal man med en værwidget når man kan se ut av vinduet? Aldri skjønt det. Ellers er autosync veldig kjekt, og en stor del av opplevelsen er IMO å være oppdatert in the go, så jeg ville ikke skrudd det av.

    Syntes ikke sms-programmet som fulgte med var noe særlig. Handcent har en mye stiligere design (da man får chatbobler istede for bare ren tekst), så kan man bruke quickrespons med Handcent.

     

    Poenget med en værwidget er jo ikke å se hvilket vær som er utenfor vinduet akkurat nå. Du bruker jo den som et hvilket som annet værvarsel. Den varsler hvilket vær som kommer. Ikke hvilket vær som er utenfor vinduet ditt akkurat nå eller hvilket vær som var i går, men været som er meldt framover.

     

    Personlig likte jeg ikke Meebo, vet andre synes det er bra. Det ble for rotete og likte ikke designet heller. Sist jeg prøvde Meebo hadde det ikke kontaktbilde heller (kan hende dette er endret).

     

    Om du vil at batteriet ditt skal vare i mer enn kun noen få timer er det ikke så veldig lurt å ha alt til å autosynke hele tiden. Er mye bedre å legge inn manuellt hvor ofte ting skal synke. Lar du alt synke slik det er satt opp ved fabrikkoppsett må du nok fram med laderen opp til flere ganger daglig.

  15. Da var mobilen i hus. Sånn kjapt, hva er det viktigste å gjøre på mobilen i starten?

    1. Kjøp og legg på beskyttelsesfilm til skjermen og kjøp ei veske og ha telefonen i.

    2. Slå av "Aktiver alltid akiverte..." funksjonen og bakgrunnsdata

    3. Slå av autosync og sette opp synkingen manuellt.

    4. Slå av oppdatering av aksjer

    5. Sett ned lysstyrken (bruker min på 25%), slå den på fullt i sollys.

    6. Last ned Handcent for sms, ES File Explorer til filbehandling, ebuddy til MSN og facebookchat, Appbrain til applikasjonshjelp, Mixzing til musikk, Alarms til vekkeklokke, 3G Watchdog til dataovervåking, Quicksettings til styring av tilkobling, Shazam til "finne hvilken sang som spilles", Weather widgets (yr.no) til klokke og vær-widget.

    • Liker 1
  16. 1. Om du har aktivert "alltid -aktive mobildata" eller "bakgrunnsdata" vil nok telefonen din sende og motta litt info for det om mobilnettet er slått av. Du må og huske på at app'n aksjer automatisk oppdaterer fabrikkinnlagte aksjer om dette ikke er slått av. Ville anbefalt deg å bruke programmet "3G Watchdog" som dataovervåker. Her kan du sette grense for din databruk pr dag, uke, mnd osv., legge inn alarm når du har eks. 75% av innlagt mnd. forbruk igjen.

     

    2. Om du skal kunne bruke data fra FB-kontaktene dine må du laste over alle FB-kontaktene. Du kan bruke et program kalt FB sync, men dette overfører kun FB-bildet av kontakten din, du vil med denne måten ikke kunne hente ut data, friendstream, bursdager og slikt.

     

    3. For å styre telefonens innstillinger vil jeg anbefale programmet "QuickSettings", dette lar deg styre volum, GPS, wifi, Blåtann, skjermsparer, autosync, rotasjon, ++ fra samme skjerm. Det kan og legges en skjult link i vaslingslinjen. Lettest tilgang på slå av/på mobillt nettverk er ved å holde powerknappen inne. Nederst i menyen slår du av og på mobillt nettverk.

     

    1. Takk skal teste det ut. per dags dato spiller det ingen rolle siden jeg ikke betaler mobilen og fri databruk

     

    2. er helt uaktelt for meg uansett, men takk for info.

     

    3. Takk den så jeg ikke.

     

    igår satt jeg med følelsen av at folk mente at det ble brukt data fra telefonen uten at jeg hadde noen styring. men må si at jeg ikke ser at det skjer hos meg.

     

    OG da sitter jeg med en eneste negativ ting...og det er at jeg etterlyser en pussefille i esken.

     

    Ang. facebook, det holder å synkronisere kontaktene med facebook en gang. Kan hende jeg misforstod deg nå, men hvis du vil ha kontaktene dine, med bilder og alt, kan du oppdatere facebook på mobilen, og så skru dette av igjen for alltid.

    Er fullt klar over at man kun trenger å synke mot facebook en gang. Forslaget var å bruke FB Sync i stede for å synke kontaktene mot facebook og med dette slippe å få fyllt telefonlisten med unødvendige facebookkontakter (alle som har lagt inn tlf nummer på facebook havner jo automatisk i telefonlisten). Foreslo at om han bare trengte bildene kunne han bruke FB sync, men vil man ha over dataene på kontaktene må man synke.

  17. Har lagret diverse mp3-filer i foldere, omtrent som "spillelister" i disse folderne...

     

    Men musikk-spilleren på Desiren' føkker opp dette helt, da den insisterer på å lage sin egen sortering på artist, album, osv.... :-(

     

    Noen måte å disable dette? Jeg vil bare spille av det som er i en folder på sd-kortet, jeg...

    Du kan jo bare bruke en filbehandler.

     

    Jeg er keen på å kjøpe HTC Desire på nedbetaling og uten abonnement, hvor gjør man den beste dealen?

    Mpx eller komplett er veldig bra.

  18. 1. Om du har aktivert "alltid -aktive mobildata" eller "bakgrunnsdata" vil nok telefonen din sende og motta litt info for det om mobilnettet er slått av. Du må og huske på at app'n aksjer automatisk oppdaterer fabrikkinnlagte aksjer om dette ikke er slått av. Ville anbefalt deg å bruke programmet "3G Watchdog" som dataovervåker. Her kan du sette grense for din databruk pr dag, uke, mnd osv., legge inn alarm når du har eks. 75% av innlagt mnd. forbruk igjen.

     

    2. Om du skal kunne bruke data fra FB-kontaktene dine må du laste over alle FB-kontaktene. Du kan bruke et program kalt FB sync, men dette overfører kun FB-bildet av kontakten din, du vil med denne måten ikke kunne hente ut data, friendstream, bursdager og slikt.

     

    3. For å styre telefonens innstillinger vil jeg anbefale programmet "QuickSettings", dette lar deg styre volum, GPS, wifi, Blåtann, skjermsparer, autosync, rotasjon, ++ fra samme skjerm. Det kan og legges en skjult link i vaslingslinjen. Lettest tilgang på slå av/på mobillt nettverk er ved å holde powerknappen inne. Nederst i menyen slår du av og på mobillt nettverk.

     

    1. Takk skal teste det ut. per dags dato spiller det ingen rolle siden jeg ikke betaler mobilen og fri databruk

     

    2. er helt uaktelt for meg uansett, men takk for info.

     

    3. Takk den så jeg ikke.

     

    igår satt jeg med følelsen av at folk mente at det ble brukt data fra telefonen uten at jeg hadde noen styring. men må si at jeg ikke ser at det skjer hos meg.

     

    OG da sitter jeg med en eneste negativ ting...og det er at jeg etterlyser en pussefille i esken.

    Kjøpte en pussefille på coop elektro til 49,-. Selges sikkert på alle elektroforhandlerer, samt optikere. Skaff deg beskyttelsesfilm, slipper du å bekymre deg for riper om du tørker den mot klær og slikt.

×
×
  • Opprett ny...