Gå til innhold

Cleafox

Medlemmer
  • Innlegg

    196
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cleafox

  1. Jeg får ikke noe nett på laptopen om jeg setter den på samme sted som stasjonæren, alt skal virke fint med connectify i-og-med at jeg får internett på mobilen dersom jeg kobler til connectify. Den stasjonære gidder jeg rett å slett ikke å flytte på, siden den veier godt over 20 kilo, og har en haug av kabler osv. Nettverkskortet har klart å koble til andre nettverk før.

     

    Uansett, nå får jeg lagt inn nett den 2. September, så får nok bare vente til det ;p

  2. Hastigheten er helt grei mtp. at jeg ikke har noe nett, og at laptopen her kun har 2 hakk med signal styrke. Jeg mistenker at Windows 7 på den stasjonære PC'en min begynner å ta kvelden fordi; Hatt 4 BSOD i dag under spilling (ingen mistenkelig høye temperaturer), den er VELDIG treg nå antageligvis fordi all crappet jeg har på den, og ikke minst; om jeg spiller musikk så blir den forstyrret av ingen ting (bzzz lyder hver sekund omtrent). Skal prøve å reinstallere stasjonæren, og kommer tilbake til tråden med tilbakemelding. Burde vel ikke ta lenger enn 30 minutter.

  3. Internetten funker åpenbart på laptopen (den jeg sitter på nå). Ser heller ikke ut som om min Jensen AirLink WBR 6954 eller D-Link DIR655 (som forstyrrer alle signaler i huset) støtter dd-wrt heller. Skal prøve å restarte pcen nå, og se om det kanskje fungerer bedre med connectify da. Oppdaterer posten om få minutter.

     

    EDIT: Dette fungerer altså på mobilen til tross for at det er det treigeste jeg noen gang har vært borte i, men den stasjonære PC'en min nekter å koble til. Den står bare å kobler til, og når den endelig får koblet til, kommer det bare en gul trekant som indikerer et eller annet problem.

  4. God dag,

    jeg har et problem som er rimelig viktig å få løst. Jeg har en datamaskin med trådløst nettverkskort inne i et hjørne, og på den PC'en får jeg ikke opp et eneste nettverk dessverre. Jeg har også en laptop (den jeg sitter på nå) som jeg sitter med i stua nå, og får inn 3 trådløse nettverk som jeg har fått tillatelse til å bruke. Det jeg lurer på er om jeg kan sette opp laptopen som en slags "videre router", sånn at jeg kan sende ut trådløst nettverks signalene jeg får inn på denne videre inn på rommet mitt, og da forhåpentligvis med bedre signalstyrke slik at PC'en finner det.

     

    På forhånd, takk.

  5. God dag,

    for et par dager siden begynte telefonen aa ringe om morgenen rundt 9 tiden av et helt vanlig 40-nummer, og jeg har ikke rukket aa tatt den enda. Jeg har provd aa ringt den opp fler ganger, men da faar jeg bare "nummer ikke i bruk". Jeg befinner meg i Polen atm, men har +47 forran naar jeg ringer opp igjen. Telefonnummeret ligger heller ikke i noen telefonkataloger. Noen som vet hva dette kan vaere?

     

    Nummeret er: 401 97 230

  6. Spillet er enda i en lukket BETA, og vi har ikke gjort noen form for markedsføring så langt i v2.

     

    Siste måned:

     

     

    22-06-201119-37-52193.png

    22-06-201119-40-85238.png

     

     

     

    Totalt:

     

     

    22-06-201119-44-69581.png

    22-06-201119-42-62070.png

     

     

     

     

     

    I følge deres egen statistikk:

    "Antall brukere 109

    Aktive brukere 108"

     

    Ikke besøkende, men dog

     

     

    Dette er brukere som ble lagd under den lukkede betaen.

    Forrige versjon hadde rundt 2,000 brukere.

  7. Etter en drift på over 1 år, ser vi oss ganske leie av hele Mafiaspill-konseptet, og vurderer derfor et salg. Vi har lagt inn utallig timer i programmering og designing av spillet, og kan rett å slett ikke sette pris på spillet helt alene uten at prisen blir for høy.

     

    Spillet er basert på PHP, men inneholder også mye JavaScript. Spillet er ikke tregt, og spillet er optimalisert for fart. Spillet selges selvsagt med følgende domener:

     

    http://www.mafiazone.no/ vil bli lagt med dersom kjøperen har et firma å registrere domenet på.

     

    Vi setter veldig pris på de som kommer med verdi-forslag til spillet. Dere kan logge inn å sjekke ut spillet på http://www.mafiaz.net/, med følgende påloggingsinformasjon:

    Brukernavn: Demo

    Passord: Demo123

  8. Om du skal kontakte butikker/nettbutikker som selger data komponenter angående spons, burde du være veldig nøyaktig på bla. tegnsetting, å/og, store bokstaver, og prøv å unngå bruk av smilyer, da blir forespørselen plutselig useriøs. Det er veldig viktig at du utgir deg for å være en seriøs person som har intensjoner om å fullføre prosjektet, også derfor tviler jeg på at noen vil sponse et Simpsons-kabinett, men er lov å prøve. Lykke til :thumbup:

     

     

    De eg meiner med "Simpsons kabinett" er att det skal ver gult, og på side "ruta" så skal jeg gravere inn Homer simpsons elns.

     

     

    Nettopp :whistle:

  9. Om du skal kontakte butikker/nettbutikker som selger data komponenter angående spons, burde du være veldig nøyaktig på bla. tegnsetting, å/og, store bokstaver, og prøv å unngå bruk av smilyer, da blir forespørselen plutselig useriøs. Det er veldig viktig at du utgir deg for å være en seriøs person som har intensjoner om å fullføre prosjektet, også derfor tviler jeg på at noen vil sponse et Simpsons-kabinett, men er lov å prøve. Lykke til :thumbup:

  10. Skal hovedsaklig benyttes til ganske hard spilling, men også lydredigering samt. filmredigeringen min skal taes opp etterhvert. Jeg valgte Maximus hovedkortet da jeg har et slikt fra før av (til 1156) og vet hvor fornøyd jeg er med det. Siden jeg senere skal kjøre tunge programmer og ikke minst multitaske med de, valgte jeg 4x2GB 1800MHz RAM. Jeg valgte også 2 x 560 TI i SLI på grunn av dette, og for å ikke glemme i7 2600K.

     

    Varme og støy er ikke noe jeg bryr meg spesielt mye om, så lenge datamaskinen er brukbar til det jeg skal bruke den til. Hørt og lest mye bra om XFX sin 850W strømforsyning og den yter bra i forhold til prisen.

     

    Antivirus kan selvsagt finnes på nettet, men har brukt en kopi-versjon av ESET NOD32 i de siste månedene og er superfornøyd og ønsker å fortsette å ha dette, og ikke minst støtte de.

     

     

     

    og vurdert å sette inn ssd , men det er min mening.

    Ligger en Corsair Force3 120GB SSD der :-)

×
×
  • Opprett ny...