Gå til innhold

Allapa

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Allapa

  1. Er vel ikke akkurat overraskende, når man ikke tar betalt for fotograferinga, og gir ut et bilde, og etterbestille er så dyrt at "mannen i gata" ikke har råd til å kjøpe det.

     

    Ellers har jeg vært på fotografering der, det "fotografen", hadde et canon 550 (eller noe tilsvarende) med standard objektiv, og i tillegg var så rigid på hvordan ungene skulle sitte at ungene var jo borte før hun var klar. I løpet av en time greide hun ikke å ta et eneste klart bilde! -Iallefall glad vi bare kastet bort tid...

  2. :w00t: Hei hei, er det noen som vet om noen programmer til Samsung Jet? Lurer også på et navigasjonsprogram (gps) til denne telefonen (ikke route66 :no: ), men noen andre.

     

    noen som vet? :thumbup:

     

    Lurer på det samme! Er på jakt etter bla. en god mediaspiller, der man f.eks. kan sortere spillelister ol - litt kjipt å måtte høre lydboka fra siste kap og fremover! Må ha vært en idot som fant på å sortere spillelister omvendt alfabetisk!

  3. De første dagene ladet jeg annenhver dag, men da trykket jeg på alt mulig i timesvis for å prøve ut telefonen. Nå er jeg over i vanlig modus: Noen tekstmeldinger hver dag, to - tre samtaler, sjekker e-post flere ganger, knipser kanskje et par bilder, leser værmelding på nettet, lytter kanskje en times tid på musikk, da går det nå faktisk tre - fire dager før jeg må lade batteriet. Helt likt min forrige mobil, Nokia N82.

     

    Bruken har selvsagt mye å si, men jeg synes også at batteriet har fått bedre kapasitet etter at jeg de første to ukene flatet det helt ut noen ganger før lading.

     

    Jeg tror ikke du skal være skeptisk til denne telefonen noe mer enn andre telefoner med tilsvarende fancy greier innabords, batteriet er helt OK etter min mening. Anbefaler for øvrig telefonen på det varmeste, kjekk sak dette!! :yes:

     

    Betryggende å høre, lading hver tredje/fjerde dag er akseptabelt.

     

     

    - Hvis du er heldig ja. Min varte aldri mer enn en dag (ever!), kunne fint dø i løpet av en 8-9timer. -Er på reprasjon nå så får se hva de sier. -Men det tar jammen tid....

  4. Herregud for en dårlig telefon! Har bare feil på min jeg.

     

    - Minnekortet blir ikke oppdaget (dette kan være noe med minne, har ikke andre enheter å teste det på), men telefonen ble merkbart raskere når jeg satt det i.

    - Kubemeny tasten responderer av og til ikke i det hele tatt (ca 50% av tilfellene).

    - Batteriet utlader seg veldig fort, jeg har flere ganger opplevd at telefonen dør etter 8-9timer, uten mange minutters taletid (kanskje ca 5 totalt), og ingen spilling av hverken film eller mp3.

    - Hvis jeg har ubesvarte anrop eller får meldinger kommer dette opp i displayet. Som regel må jeg trykke 5-6ganger må "vis" før jeg faktisk får åpnet meldingen. Det har aldri skjedd på første forsøk.

    - Kamera er generelt dårlig. Bildene blir faktisk bedre om jeg tar film, og tar ut et bilde fra filmen!

    - "Åpning" av kamera kan låse hele telefonen, der man ikke får gjort noe som helst til "tastelåsen" går på (telefonen går da ut av kameramodus).

    - Har opplevd at jeg ikke får åpnet meldingsmenyen. Får bare beskjed om at "meldinger initialiseres" uten at jeg noen gang kommer inn.

    - Sliter med samtaler, får i nesten hver eneste samtale beskjed om at jeg detter ut. Jeg må tydligvis holde telefonen i en spes. vinkel for at lyden skal bli ok.

     

    Har kontaktet mobil-levrandør, men ennå ikke fått noe svar. Dette er ikke holdbart!

  5. Slik jeg opplever det er kamera på høyde med det som var på den gamle versjonen av Iphone (og det var en grunn til at jeg ikke valgte den nye...). Bildene har en oppløsning på 2560x1920 og en størrelse på 2M. Kan det rett og slett være noe feil med telefonen min? (Ja jeg kan spille you tube filmer)

     

    Når jeg surfe går så tregt at jeg mistenker at den går over 3G og ikke wlan selvom den sier at den er påkoblet dette. Dette er sikkert noe innstillingsgreier, men hva?

  6. Hvor ofte må dere lade?

    -Min telefon har dødd hver ENESTE natt siden jeg fikk den (jeg har hverken sett på film eller spilt mp3 enda). Alle andre telefoner jeg har hatt har vært smarte nok til å slå seg av før de er helt tom for batteri, for å kunne sette på alarmen i tide, men ikke denne...

     

    Alt i alt må jeg si jeg er skuffet over telefonen. Spesielt det dårlige kamera gjør at jeg er missfornøyd. Alt det andre kan jeg leve med.

  7. Er det bare meg som sliter med kamera? Har ikke greid å ta ett eneste klart bilde (selv ikke av ting i ok lys!). Filmen gir ok kvalitet, å ta bilder fra film tatt med mobilen blir faktisk bedre enn å ta bilde med mobilen! Min 3år gamle telefon som har vært i gulvet en million ganger tar faktis ennå bedre bilder! Noen tips? Er dette tilfelle hos andre?

     

    Er ikke fornøyd med nettleseren, den er TREG og vanskelig og zoome, kan jeg instalere en annen?

  8. Min SE K800i er i ferd med å dø og trenger derfor en ny telefon. Tar endel bilder med telefonen til besteforeldres store glede (selvom bildekvaliteten ikke er allverden). Så første pri er kamera (sånn utover telefonegenskaper). Bruker mp3 spiller'n endel på telefornen, og kunne jeg tenkt meg GPS på telefonen (men langt fra avgjørende). Ellers har jeg ikke store krav til telefonen :p -Pris er uvensentlig. -Synd at de er store å tunge, men er jo vant...

     

     

    Har tittet litt, så vidt jeg har skjønt finnes det ikke mobiler med optisk zoom som fungerer greit, stemmer det?

     

    Har tittet på Sony Ericsson C905 og Samsung I8510 Innov8, av disse holder jeg en knapp på samsung sin. Noen som har erfaring med denne? Fordeler/ulemper? Hva innebærerer det egentlig at dette er en "smarttelefon"?

     

    Hva slags andre alternativer er det?

  9. Hei,

    Har akuratt kjøpt et canon HD100. Er helt grønn på alt som heter film(mitt første videokamera), og må innrømme at jeg ennå ikke har satt meg inn i alle ulike formater etc som finnes. Har instalert imageMixer som fulgte med, er istand til å overføre filene til pc'n, men der stopper det... Får ikke sett eller redigert filer. Har en ok maskin som skal takle tungt arbeid.

     

    Under instalering får jeg feilmelding: "Feil ved automatisk registrering. Følgende filer kunne ikke registreres eller avregistreres automatisk: ! D:\....." Veit ikke om det har noe å si.

     

    Noen som har vært borti dette?

     

    -Hva slag alternativ har jeg? Har jeg forstått det rett at dette programmet ikke kan konvertere filmen til noe fornuftig format? Hva slags annet program er alternativene? -Bør helst ikke koste altfor mye (opptil en 1000lapp er ok)....

  10. Dyrt!

     

    Norge er ikke akuratt noe foregangsland her heller!

     

    Har kjøpt lydbøker i mp3 format lastet til pc (som jeg så overfører til mobil) fra sverige. I norge var det mulig en kort periode å få tak i mp3 bøker, men så sluttet de.... Kjøper man lydbøker i norge må man desverre rippe de selv, og det tar mye tid! I sverige får man til og med "lånt" mp3 bøker på biblioteket på minnestick!

     

    Men det jeg reagerer på her er at det er dyrt! Opptil 500kr er mye for en bok der de så og si ikke har noen kostnader med distribusjon. Tror den dyreste svenske boka jeg har kjøpt har kostet 160sek (under 150 nok). I tillegg synes jeg det er forkastlig at statskanalen NRK som er med på dette, nok engang knytter sine tjenester opp til en bestemt levrandør, Telenor. - Slik de også har gjort med nett-tv som må ha windows for å spille....

  11. Kjøpte meg et canon 400d på onsdag, men får ikke koblet det til pc'n :( Har fått det til på gamle laptop'en, men der har vi ikke lagringsplass så den uaktuell å bruke.

     

    Jeg har instalert drivere til kamera, og windows sier at "device" fungerer som den skal. Har prøvd å oppdatere drivere uten resultat. Har også instalert medfølgende programvare. Pc'n jeg skal koble den til er helt ny (ca 1mnd gammel), med fult oppdatert xp.

     

    Noen som har noen tips til en som holder på bli gal ? :blush:

  12. Hei,

    Har planer om å kjøpe meg nytt speilrefleks og trenger noen råd ang valg av objektiv.

     

    Har fra før et analogt canon kamera med to linser:

    - Canon zoom lens ef 35 - 80 1:4-5.6 III (tror dette er et kit objektiv)

    - Tamron af LD 70-300mm 1:4-5.6

     

    Kan noen av disse objektivene brukes?

     

    Filtere etc. regner jeg med at er ok å "flytte med seg"?

     

    Har vel tenkt på canon d400 men åpen for alternativer. -Spørsmålet er også om jeg skal kjøpe hus + bruke objektivet jeg har, gå for kit og kjøpe et dyrere standard zoom senere, eller kjøpe hus + litt dyrere objkektiv nå. Har satt av 8000kr, men grensen kan tøyes :blush:

     

    Kamera vil brukes til å primært fotografere hunder, som stort sett er i bevegelse, opptil kanskje 50m avstand-varigjerede lysforhold. Ellers er blir det tur/ferie kamera.

     

    Har lekt meg med venners d350/d400 med kit objektiv, og irriterer meg over for lite tele...

  13. Har både mp3 og radio på mobilen min, med handsfree/headsett som har normale små plugger til å putte inn i øret.... problemet er at ørene mine er for små!

     

    Har ei venninne som har samme problem, men har noen plast greier utenpå, som gjør at de er lettere å sette inn. -Men hun husker ikke hvor de er kjøpt, og jeg ha lett over alt...

     

    Noen som har noen tips?

  14. De har forskjellige nr til brukerstøtte og til problemer med tekniske feil da.... - men lell, du har sikkert rett. - Ikke for det, -skal ikke skryte at kundeservicen til komplett heller da (seit med et dig kam som hp fortalte oss at skulle byttes pga feil, men komplett lagde krøll)

     

    Pc'n var et impulskjøp, -jeg gjør ikke den feilen flere ganger nei.

  15. Som flere sier her, de har rett til å rette opp samme feilen(selvfølgelig ikke software feil!) 3ganger, før du har krav på å få hevet kjøpet. Akuratt det er noe skit :cry:

     

    Sliter med en laptop som det er noe seriøst galt med Og jeg er lei! På litt over et år er cd/dvd -brenner byttet 2 ganger, tastaturet 2 ganger, og ellers er skjerm, harddisk og minne skiftet en gang. -Nå har skjermen gått igjen, pluss at en vifte er gåen. Maskina har vært på reprasjon 6-7uker tilsammen på 1 år! og enda har jeg ikke krav på å få heva kjøpet. Men siden lova ikke sier noe om "serie feil", så jeg har egentlig ikke krav på noen ting ennå.... Denne ganger har jeg behold maskina å levert brev om heving av kjøp, vi får se hva det ender i. Har heldigvis ansatte i butikken på min side (kanskje de er litt lei av at jeg klager?).

     

    Men et lite tips IKKE kjøp packard bell! Mulig jeg bare har vært uheldig med denne jævla pc'en, men kunde servicen deres virkelig STINKER! Å komme gjennom på telefon tar bokstavligtalt en halv dag, fordi du blir kastet ut av køen etter 5 min, med beskjed om å prøve igjen senere!

  16. Har en laptop fra packard bell, og har nettopp instalert linux for første gang, - er rimelig frustrert.... -Men er sta nok til å ikke instalere windows (som jeg kan) med engang iallefall, -så håper noen kan hjelpe.

     

    Når jeg lukker maskina, dør pc'n og jeg eneste stedet jeg kan tenke meg at det går å fikse dette er på "Configure KLaptop". - På power controll står det "Currently ACPI suspend/standby is not supported..... -Hvordan fikser jeg dette?

     

    Har widescreen på laptop'en, -finner ingen mulighet til å sette opplsøninga som passer.

     

    Fikk ikke kontakt med nettet uten å restarte maskina, -dette skulle være unødig, men eneste løsningen jeg fant. Hvordan gjør en dette?

     

    Å koble til ekstern skjerm(er avhening av det når jeg skal jobbe over lang tid), gikk rett til helvete. Oppløsninga på denne var skitdårlig (mye dårligere enn på laptop skjermen). Og når jeg trykket fn F5 for å skifte til kun ekstern skjer, slik at jeg kanskje kunne gjøre noe med det forskøv hele skjermbilde seg en 2-4cm ned (avhening av hvilken skjerm jeg så på), -øverst manglet jeg skjermbilde, og alt av menyer var "under skjermkanten".

     

    Når jeg styra med å få rett oppløsning, prøvde jeg å slå av grafikken og restarte den. Men da fikk maskina ikke til å kjøre opp igjen (den stoppet på "velkommen" skjermbildet). Noen som har noen tips her?

     

    Håper noen tar seg tid til å hjelpe en frustrert "liten" frøken.....

×
×
  • Opprett ny...