Gå til innhold

Bjarnz

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bjarnz

  1. Så, jeg vet ikke hvor mange det som vet om dette spillet men jeg tenkte det ville være verdt det å se folk bli like hyped-up som jeg er om dette spillet.

     

    http://www.tera-online.com/

     

    Tera - The Exiled Realm of Arborea er et spill som enda er i beta fasen og kommer ikke ut på markedet før i 2011, men alikevel fins det en haug med info om dette spillet på nett og mesteparten finner du på hjemmesiden deres som jeg linket litt lengre opp.

     

    Om jeg finner mere info eller linker som inneholder diverse om eller fra spillet blir jeg å legge de her etterhvert som jeg husker på det.

     

    Anbefaler på det sterkeste å se trailerene!

     

    Btw er ganske ny her, men jeg lurte bare på om noen vet om det finnes spoiler tags her?

  2. Okei, jeg tror jeg har hatt denne cysten i litt over ett år nå, og jeg har vært for å si det meget ignorant over det siden jeg ikke viste hva det var og det ikke gjorde noe vondt tenkte jeg at det ble sikkert å gå bort av seg selv. Men her sitter jeg på på den cysten eller "tvillingen" enda.

     

    Grunnen til at jeg i dag bestemte meg for å finne ut hva det var er fordi jeg kom hjem fra et lan som hadde vart i noen dager, hoppet i dusjen og når jeg kom ut bestemte jeg meg for å skjekke hvordan det så ut der nede siden det pleier å veske(for det meste når jeg går på do). Og når jeg så meg i speilet ble jeg møtt av en ganske liten svart prikk(der jeg regner med vesken kommer fra også kalt sinusen). Og ikke bare det men siden jeg har gådd å vesket ut av dette såret så lenge har huden under såret utviklet seg til nesten et eget sår.

     

    Den gjør ikke noe spesielt ondt og har heller ikke det tidligere, noe som er en stor grunn til at jeg ikke har gått til legen før. Men selv om den ikke gjør vondt så er det jo sinnsykt irriterende å ha den der og nå som jeg vet at den kan bli værre vil jeg bare bli kvitt den så fort som mulig.

     

    Og når jeg ser hvor mye mange av dere har plagdes med dette ble jeg litt oppgitt på hvor mye tid jeg må bruke på oppfølgningen. Særlig siden jeg skulle ha jobbet i sommer og fordi jeg har en planlagt skolegang til høsten.

     

    Skal ringe fastlegen i morgen tidlig å høre om det er noen gode kirurger her i nord. Noen som vet om UiT har peiling på dette? kan bli veldig dyrt å måtte reise sørpå for hver operasjon.

     

    Om dere lurer er jeg 19 år. Krysser fingrene for at jeg ikke mister skoletid pga. dette.

     

    PS: Om du bruker mye tid forran pc'en sånn som meg så finn deg en myk kontorstol og ikke en som er relativt hard slik som min. Og nå som jeg har lest om dette blir jeg å endre sittestillingen min for alltid! Ikke noe mer slaskepositurer fra meg nei!

×
×
  • Opprett ny...