Gå til innhold

toxiciity

Medlemmer
  • Innlegg

    294
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av toxiciity

  1. Jeg har rundt 10k-20k DPS i LRF (single target) med ilvl 660 som Frost Mage. Er dette bra DPS? Hva er vanlig å ligge på?

     

    Armory lenke: http://eu.battle.net/wow/en/character/quelthalas/Celaine/simple

    Ja det er veldig dårlig, les deg opp på http://altered-time.com/forum/ og http://summonstone.com/mage/frost/ . Samtidig bruker du en agility trinket som er 110% ubrukelig for deg, du kunne ha solgt den for rundt 25k og kjøp en til din klasse isteden for.

  2. Hvilken mus bruker dere? Bruker vanlig mus nå, og klikker på keyboard for spells etc. Vurderer Naga mus med 14 knapper på siden, men er det ikke vanskelig å gå fra klikking til dette?

    Går ganske fort så lenge du ikke tar alt med engang men gradvis legger til binds. FYI det fleste folk kaller "clickers" er de som bruker for det meste musepekeren til å trykke på spells.

  3. Merker meg at det ikke har blitt vist frem noe som helst rundt "The Eye of Azshara" på Blizzcon, så muligheten for at det er en trademark for neste utvidelse som da ikke blir vist frem før neste år er så absolutt tilstede. De har neppe tatt trademark for moroskyld, og den ble jo tatt samtidig som trademark av "Overwatch" så det er jo temmelig sikkert at det er legitimt og ifra Blizzard.

    Er jo fortsatt mange timer igjen med Blizzcon igjen og når de avslører nye expansions pleier de å vente til slutten.

  4. Jeg har hatt WoW ubrukt siden 2007. Dvs jeg har Vanilla og Burning Crusade. Er det noen rimelige "pakker" man kan kjøpe for å få resten?

    I cata trur jeg ble alle kontoer som bare hadde classic blitt oppgradert til TBC+ WOTLK, når panda ble sluppet ble CATA lagt til, og nå er MoP lagt til så hvis du har en gammel konto vil du få automatisk opp til MoP og 10 dager spilletid

    • Liker 1
  5. Ingen mulighet får kabel da routern er i andre etasje. Men skal se om vi kan få noen til å borrehull.

    Jeg har prøvd å sette pcen rett ved siden av rutern uten noe forskjell i hastighet, har prøvd å bruke 2,4 og 5GHz uten noe forskjell. Prøvd å bytte kanaler det hjalp heller ikke.

  6. Hei, her i huset har vi 60/60 fra altibox.

    Jeg og broren min har to stasjonære pc'er og flere laptoper.

    Men av en eller annen grunn er nedlastning og opplastnings hastigheten på de stasjonære fryktelig dårliger en laptopene (1-2MB/s på stasjonære og alt fra 5-7 og hvis vi er veldig heldig 8). Nettverkskortet mitt er Asus PCE-n53 mens broren min sin er en Belkin usb dongle.

     

    Routern er Asus N9000 RT-n66u jeg har prøvd å tilbakestille instillnger, oppdatert, brukt merlins og prøvd å slå av å på diverse innstillinger uten hell.

    Jeg opplever også veldig høy ping (og packetloss) til tider som gjør spilling til et helvete.

     

    Som sagt er virker det som hastigeten blir begrenset til 1,5-2MB/s på alt fra Steam, Origin, Torrents og vanlig nedlastninger.

  7. Jeg hadde 10 gold bar som jeg skulle legge ut på AH, delte de opp i stacks på 5. La først 5 i "vinduet" og satte min pris - trykket så på "make auction" eller hva det står... AH lagget som vanlig, så gold barene "forsvant" inn i systemet, men det sto ikke "auction created" enda.. da dette er vanlig la jeg den neste stacken i "vinduet" for å legge den auksjonen i kø også.

     

    Det som da skjedde var at auksjonen til den første stacken på 5 gikk i gjennom og begge stacksa forsvant.. men jeg hadde bare en stack (på 5 bars) til salgs.

     

    Kontakt GM.

     

    Wow du klarer å quote en post som er 7 år gammal gj.

    Og denne typen flying mounts kan du bare få via SoR?

    Nei, han mener Recruit a Friend mounten som du bare får hvis du recruiter noen.

    • Liker 2
  8. Ser du ligger et stykke unna Expertise cap på DK`en. Ville hvertfall ikke reforget bort Expertise før du nærmer det cap.

    Fortutenom dette og at mangler enchants ser det ikke så galt ut.

    Expertise som tank er ubrukelig etter 500% mer threat patchen, ville også tatt bort stamina gemsa og bytta med enten mastery eller dodge/parry ikke begge enten gemmer man dodge/parry eller så gemmer man mastery selv foretrekker jeg mastery fordi bedre bloodshields

×
×
  • Opprett ny...