Gå til innhold

Torhaccc

Medlemmer
  • Innlegg

    85
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Torhaccc

  1. Har også bestilt fra Elkjøp for 2 dager siden. Akkurat sendt mail om at jeg vil ha prisen satt ned til nåværende pris og at jeg heller kjøper fra Lefdal om det ikke ordner seg. Håper det går bra :) Gleder meg sykt til endelig å få en Nexus. Hadde en S2 fram til September da jeg hadde et uhell og mistet vektskiver på den, men har hele tiden siklet etter Galaxy Nexus.

  2. Tanna er død. Den er fyllt opp med ikke organisk materiale, dvs. karies kan ikke leve av det.

    Dette er selvfølgelig bare tull. Tanna har ikke noen nerve eller blodforsyning lenger, det er riktig, og bakterier lever ikke av det vi fyller rotkanalen med. Det bakterier i munnen lever av er karbohydrater som vi spiser, og de omdanner dette til syrer som igjen bryter ned tannsubstans og skaper hull. Denne prosessen kalles karies og kan skje i både vitale og rotfylte tenner :)

  3. Noen som har flashet CyanogenMod Nightlies, og har noen erfaringer og komme med?

    Ja, flashet alle fram til nightlybuild#13 tror jeg(ca en uke siden). Fungerer faktisk veldig bra! Batterilevetiden var veldig bra og nesten alt fungerer som det skal. Noen problemer med Bluetooth og avspilling av noen type filmkodekser var det da, vet ikke om de har funnet løsningene nå.

     

    Nå kjører jeg rootet stock KG6, mest pga den hardwareaksellererte nettleseren, som man naturligvis ikke finner i CM7. Nettleseren i SGS2 var en av hovedgrunnene til at jeg kjøpte telefonen, og jeg fant ut at da kunne jeg greie meg fint med en Stock ROM.

  4. Om du har både wlan og 3G aktivert, vil telefonen alltid benytte wlan såfremt det er tilgjengelig. Når du forlater et wifi-nettverk, vil mobilen koble til mobilnettverk.

     

    Den enkleste måten å skru mobilnettverk av og på er at holde inne "på/power"-knappen. Deretter velger du datanettverkmodus. Evt kan du gå inn på instillinger ved Menyknapp, Innstillinger, Trådløs og nettverk, Mobilnettverk og Bruk Pakkedata.

  5. Har faktisk ikke helt fått med meg hva som er SÅÅÅ fantastisk med den Cyanogen modden jeg :dontgetit:

    Stock Android med masse ekstra funksjoner! Har alltid brukt CM(eller CM-inspirirert ROM), og disse har alltid vært de raskeste jeg har brukt. I tillegg har man funksjoner som Theme-Chooser og masse små ekstra-greier, som å holde inn volum-opp for å skifte til neste sang, skifte lock-screen osv osv. Cyanogen har alltid hatt en forkjærlighet for HTC-mobiler, men med den låste bootloaderen til de siste HTC-telefonene, har CM-teamet bestemt seg for å satse mer på LG og Samsung-telefoner.

     

    Ja, det er jo flott!

     

    Hva vil dette si??

    At vi får Stock Android med kvalitet! Dette er selvfølgelig for oss som rooter og flasher custom ROMs, og ikke for alle :)

  6. HJELP!

    Jeg har oppdatert via Odin og tlf lagger jævlig nå.

    Hvordan gå tilbake???

     

    Er det mulig for meg å komme meg tilbake hvor jeg var før KE7 via Odin,slik at jeg kan benytte Kies igjen?Er det noen original fil jeg kan bruke?

    Noen som har peiling eller?

    Hva hadde du før? KE1 eller KE2? Last ned den du hadde fra før fra XDA og flash den på samme måte som du gjorde med KE7. Alle de originale ROMene ligger i denne tråden: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278 Last ned Generic XEU dersom du hadde KE1 og Generic NEE dersom du hadde KE2.

  7. Er det ingen som vet hvordan jeg skrur på Launcherpro? Jeg skrudde det av tidligere idag og nå finner jeg ikke ut hvor jeg skrur det på

    Gå til innstillinger --> Programmer --> Administrer programmer --> Alle. Finn den launcheren du bruker(TouchWiz heter TWlauncher). Gå inn på den, og trykk "tøm standarder". Når du trykker på hjemknappen får du nå opp valget mellom alle launcherene dine. :)

  8. Er det noen som faktisk har klart å oppdatere telefonen gjennom Kies? Popper opp "Tilkoblingen til GT-I9100 er brutt." hver forbanna jævla gang jeg skal oppdatere den. Og en feilmelding popper opp... HELVETES drit

    Jepp, hadde samme problemet. Løsningen er å drite i Kies og heller oppdatere manuelt gjennom å bruke et enkelt program som heter Odin. Du finner masse info om dette i den andre SGSII-tråden. Det er veldig enkelt. :)

  9. Da har Samsung Kies stått på "oppgraderer, 0%" i snart en halvtime. Samtidig som telefonen sier "Do not turn off!"

     

    Flotte greier, er dette litt som å flashe en bios? Sånn at om jeg prøver å plugge ut eller avbryte noe, så er telefonen helt død?

    Hadde samme problem, Kies vil bare ikke oppgradere. Dersom du drar ut kabelen og starter telefonene på nytt, skjer det absolutt ingenting. Telefonen starter på nytt som vanlig, og alt er helt fint.

     

    Elsker telefonen, men dumt at Kies er så elendig. Har prøvd ca 10 ganger å flashe oppdateringen via Kies, men ca 4 av 5 ganger kommer det feilmelding, og ca 1 av 5 ganger stopper det opp på 0%. Har ingen aning hva jeg skal prøve. Har avinstallert og reinstallert Kies og drivere 4 ganger, men ingenting forandrer seg. Forferdig program, spesielt når man kommer fra Htc Desire med OTA-oppdateringer. Vurderer å roote og flashe via Odin, men hadde egentlig tenkt å vente litt med root på denne telefonen.

  10. *...* mer behagelig å stryke over skjermen *...*

     

    Say what? Min erfaring er hvertfall totalt motsatt..

    Ditto. Skjermbeskytter gjør hele feelingen sinnsykt mye dårligere.

     

    Samtidig er jeg enig i at de som er skikkelig bekymret, godt kan bruke skjermbeskytter og en case av et eller annet slag. Uten at jeg kommer til å bruke det. Prøvde det på min Htc Desire, men gikk alltid tilbake til en naken telefon etter få dager.

  11. hva er HTC sitt svar til denne telefonen?

    Skal sies at det fysiske utseendet, etter min smak, er bedre med sensation. SGS2 gir deg en tynn telefon med utrolig lav vekt, mens HTC sensation gir deg mer tyngde.

     

    Det som er mest viktig for min del er nettleseren, der Samsung har vært mye bedre enn Htc på de siste toppmodellene. Jeg har nå en Htc Desire, og da jeg prøvde nettleseren på SGS, angret jeg på at jeg ikke ventet på den. Om nettleseren er viktig for deg, er nok SGS2 veien å gå(etter det jeg har sett av Sensation-videoer på nett).

     

    Ellers vil nok disse telefonene ha omtrent like god ytelse med tanke på apps osv.

     

    Kamera har Htc aldri vært god på, så tviler på at de plutslig kommer med noe fantastisk. UIet har Htc alltid vært god på, og jeg digger Sense, selv om jeg ikke bruker det på Desire. Selv om TouchWuiz har blitt bedre, synes jeg fortsatt ikke det når opp til Sense.

     

    Alt i alt ble nettleser pluss vekt og tynnhet det viktigste for meg da jeg skulle kjøpe ny mobil, og da falt valget på SGS2. Om byggekvalitet og Htc Sense er viktig for deg, er sikkert Sensation veien å gå. Men ta en titt på SGS2. Nettleseren gruser selv iPhone4 i smoothness, selv med Flash!

     

    Edit: Og ja, skjemen i SGS2 er nok, for de fleste, bedre enn Sensation sin, selv om Sensation har flere piksler. Ser at de fleste anmeldere sier at SGS2 sin skjerm er bedre enn selv iPhone4 sin skjerm til tross for at iP4 har flere piksler per tomme enn alle andre telefoner på markedet.

  12. Jeg skjønner at folk er ivrige nå, men er det gått alle andre enn meg hus forbi at det er meldt om svake WiFi- og GPS-signaler på denne telefonen ? Det er viktig å være litt kritisk også syns jeg da. Selvom jeg sa at jeg ikke skulle ha denne telfen alikevel så begynner det jo å bli spennende nå. Men klart å vent så lenge, klarer å vente på 32 gb og NFC også.

    Nja, ingen av testene jeg har lest har nevnt noe om dårlig GPS eller Wifi, så tror nok det bare er enkeltbrukere som klager, noe som ikke trenger å bety noe som helst...

×
×
  • Opprett ny...