Gå til innhold

edorf67

Medlemmer
  • Innlegg

    76
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av edorf67

  1. Hei!

    Har en venn jeg prøver å hjelpe. Sliter med å motta e-post på sin Mac (fungerer fint via iPhone). Etter den 7. juli mottar ikke Mac'en e-post. Han får følgende feilmelding:

     

    "Mappen innboks er full, og kan ikke holde på fler meldinger. For å gjøre plass til fler meldinger, må du slette gamle eller uønskede meldinger, og komprimere mappen."

     

    Har sjekket mailserveren (POP). Han benytter kun 4% av tilgjengelig kapasitet, så det ser ut for at det ikke er et serverproblem (i tillegg til at e-posten altså fungerer fint på hans iPhone).

     

    Noen som vet hva denne feilen kan skyldes/hva som kan gjøres for å rette dette, uten å slette e-poster lokalt? I så fall hadde det vært strålende!  :)

     

    PS! Har selv null peiling på Mac, dessverre!

  2. Takk for en interessant tråd angående dine erfaringer!  :) 
     

    Ser ut for at du har lastet ned en del Themes og lurer i den anledning på din erfaring hva angår Support - hvem er best på det?

     

    Selv har jeg vært borti det meste, alt fra de (kun få) som alltid svarer kort tid etter spørsmålet, til de som svarer at de skal ha betalt for å fikse egne feil i koden...  :hrm:

     

    Hadde vært interessant å høre din - og andres erfaringer - rundt dette! Hvilken leverandører anbefaler du?  :)

     

    Keep posting! :)

  3. Ja, jeg liker designen til Heimen, og funksjonene til solhjell. Hva trenger jeg da?

     

    ser frem til svar...

     

    Hei igjen!

    Det du i realiteten ber om her, er at noen andre skal skrive kravspesifikasjonen for deg (slik jeg ser det), noe som i praksis betyr flere dagers jobb. Mulig du får noen til å gjøre det gratis, men jeg tviler. Uansett: Lykke til! :-)

     

    PS! Når jeg utdannet meg i Informatikk, måtte flere av oss ut og "lete" etter prosjekter - eller finne på fiktive prosjekter - i mangel på folk som kontaktet skolen med reelle prosjekter. Kanskje dette kunne vært noe for deg, om du ikke har bråhast med å få laget dette? :)

  4. Hei!

    Hiver meg på de som sier du selv bør lage en detaljert kravspesifikasjon for ditt ønske/webside. Er vanskelig å vite hva du ønsker - og hvordan du ønsker det (finnes dessverre ingen fasit).

    Velger du en av disse billigløsningene, så kan du være ganske sikker på at det som IKKE står i kravspekken, blir heller ikke laget (selv om du/vi andre ser på det som en selvfølge). Her kommer det fort ekstra kostnader som ruller til en skyhøy pris (er ofte derfor de er "billige" i utgangspunktet ;-)

     

    Og kanskje den aller viktigste tingen du bør sjekke:
    Uansett hvem du velger - ikke bare se på pris for websiden - men også fremtidige kostnader som vedlikehold, drift, webhotell, etc. Billigløsninger har ofte en "blodpris" på dette, så vær obs på dette!

     

    PS! Usikker på hva du får med ved å velge en utenlandsk løsning, men vil tro det er viktig for deg med norske betalingssystemer, pakkesporing fra Bring, etc...

  5. Noen som har lagt inn Adblock/NoScript uten at du vet om det? :p

     

    Takk for svar!
    Er kun jeg som har tilgang til disse pc'ene, så det er ikke lagt inn.
     
    Ser ut som at det som svikter, er "classer". Et par eksempler:
     
    Gikk til en webside hvor den ikke viser "bilder" (Font Awesome-ikoner):
    <i class="fa fa-compass"></i>
     
    Gikk til Google Chrome og skulle laste ned nettleseren på nytt. Ingenting skjedde når jeg klikket på knappen:
    <a class="button eula-download-button download-button desktop-only hide-cros" data-g-event="cta" href="#">Last ned Chrome</a>
     
    Pussig feil!
  6. Hei!

    Har fått en underlig feil på laptop'en min. Både Google Chrome og IE svikter på det samme - samtidig. Eksempelvis så får jeg ikke sett Facebook. Laster kun inn 2 innlegg på veggen - i begge browserne. Får ikke klikket på feks Varsler. Står kun og laster og laster... Går jeg til VG, får jeg kun opp artikler - ingen reklame (ikke akkurat nødvendigvis en ulempe det, men... ;-)

     

    I chrome har jeg prøvd å "Disable cache (while DevTools is open)" og da trykket F5, uten at det hjelper. Har prøvd å deaktivere virusfilter og brannmurer (både på pc og i router), uten at det hjalp.

     

    Noen som har en fjerneste anelse om hva denne underlige feilen kan skyldes?

  7. Hei dere!

     

     

    Finnes det en standard tekstbehandler i Mac som kun skriver ren tekst, ala Notepad (Notisblokk) for Windows?

     

    Jeg har en kunde (Mac-bruker) som jeg skal levere websider til, hvor han kan oppdatere tekst selv, men frykter at han vil kopiere/lime inn tekst hvor kode (fonttype, størrelse, etc) vil følge med. Derav mitt spørsmål :-)

     

    PS! Er - som du sikkert forstår - helt ukjent med Mac.

     

    På forhånd takk for svar! :-)

  8. Salgsbod eller en "campingvogn", men det er kanskje litt mer "pølsebod"?
    Eller hva med et cirkustelt (i liten skala - på størrelse med en campingvogn ift menneskene) hvor du ser folk (siluetter) går inn på den ene siden, og kommer jublende ut på den andre? På teltet kan du jo sette på et "skilt" med navnet på denne marknaden, eller kanskje en vimpel som svaier i toppen av teltet - med navnet...

    PS! Bare prøver å være litt kreativ her :dribble:

  9. Hei!

    Muligens et dumt eller latterlig enkelt spørsmål, men når en skal lenke til et dokument i en mappe ett nivå opp, bruker en ../
    men hva når lenken starter med ./

    altså bare ett punktum - hva slags funksjon har den? Har prøvd å google etter dette, men finner ikke svar, så kanskje du kan hjelpe meg? :-)

     

    På forhånd takk! :-)

  10. Tusen takk for tipset, Thorbear!

     

    Etter å ha fiklet med dette noen timer må jeg bare konstatere at php-kunnskapen ikke er hva den en gang var :( Jeg gir opp!

     

    Kan du eller noen andre hjelpe meg med dette? Jeg betaler gjerne for å slippe å bange hodet mot veggen, da det haster å få dette på plass.

     

    aspx-scripter returnerer:

    Message received OK
    Incorrect User
    Incorrect Password
    No MSISDN Supplied
    No Codeword Supplied
    Mvh
    Frode
  11. Hei dere!


    Skal prøve å lage et script hvor brukerne taster inn sitt telefonnummer på en php-side, og hvor mottaker er en aspx-side. De vil da få tilsendt informasjon fra en sms-leverandør. Jeg har fått beskjed fra leverandøren om at jeg må sende informasjonen til følgende url (og på følgende form):


    webserver.com/sms.aspx?user=BRUKERNAVN&pass=1234&msn=4798765432&codeword=NN


    Kodeordet som identifiserer meg er NN

    Jeg må legge inn 47 foran telefonnummrene, da jeg ikke ønsker at brukerne skal være nødt for å legge inn dette.


    Etter å ha lest litt om dette, har jeg ikke blitt noe klokere. Bør jeg søke etter "post", "post to url" eller "Curl"?


    Jeg vil anta at for en som kan php, så er spørsmålet mitt på grensen til det latterlige, men for meg er dette langt på vei som gresk :-D


    På forhånd tusen takk for tips! :)


  12. Hei dere!

    Først: Jeg håper jeg ikke bommer nå ved å legge ut denne etterlysningen her. I så fall beklager jeg det!

     

    Jeg er på leting etter en dyktig designer som også kan HTML og CSS. Det jeg ønsker å få laget, er en iframe for et spill vi har utviklet. Denne "iframen" skal inkluderes på noen av de største norske nettstedene målt i trafikk.

     

    Det jeg ønsker levert er altså design, noe som betyr en ferdig tilpasset HTML side som benytter CSS, samt bilder til knapper, og hva annet du måtte foreslå.
    Selve spillet legger vi inn selv der du har satt av plass til dette.

     

    For mer informasjon, send meg en kort e-post med litt info om din bakgrunn, samt referanselinker til noe av det du har gjort.

    Vi skulle egentlig ha lansert denne løsningen 1. oktober, men av ulike årsaker er denne løsningen forsinket. Det fordres derfor at du har anledning til å gripe fatt i dette raskt.

     

    PS! Er vi fornøyd, vil du få flere oppdrag fremover.

    Send meg en epost til smil1967 at hotmail dott com.

    PS! Håper på forståelse for min noe "useriøse" e-postadresse nå i første omgang.

    Mvh

    Frode

  13. Hei dere!

     

    Har tilnærmet null peiling på php og absolutt null peiling på asp, så derfor et håp om tips fra noen som kan.

     

    Vi har nå noen websider laget med asp, men ønsker de endret til php. Det eneste scriptet på siden er undernevnte, så da blir spørsmålet: Noen som har peil nok til å kunne si hvordan jeg endrer dette til php - om det i det hele tatt er mulig? Mobilnummeret postes til et asp-script på server, vil jeg tro.

     

    På forhånd tusen takk for hjelpen! :)

     

    PS! Brukere skal altså legge inn sitt mobilnummer i undernevnte og så få en sms i retur.

     

    <%@ Page Language="VB" AutoEventWireup="false" CodeFile="index.aspx.vb" Inherits="display_index" %>
    (...)
    <input name="phonenumber" id="mobilenumber" runat="server" size="8" style="width: 227px" type="text" placeholder="Mobilnummer" value="" /> 
    <br />
    <input class="auto-style14" name="submit" type="submit" value="Send" id="btnSend" runat="server" onServerClick="SendSMS_Click" /><br />
    <br />
    <span id="errormsg" runat="server" visible = "false" class="auto-style12">Feil nummer. Prøv igjen!</span>
  14. Sitat:

    Når det er gjort, må du gi Android Device Manager tillatelse til å fjernlokalisere telefonen. Det gjør du ved å gå inn på Innstillinger -> Sikkerhet -> Enhetsadministratorer. På skjermbildet som dukker opp har du en oversikt over hvem som kan fjernadministrere telefonen. Kryss av at Android Device Manager skal få de nødvendige tillatelsene.

     

    Så med andre ord: Stjeler noen telefonen min, så er dette oppskriften på hvordan de kan fjerne denne løsningen?

  15. Høres ut som wifi-driverproblem. Prøv å last ned ny driver fra HP eller Windows Update.

     

    Takk for svar! Har søkt på HP, men legger jeg inn navnet på laptopen, får jeg opp ørten forskjellige valg. På laptopen står det kun "CQ70" som modellnavn, mens det på HP sine sider står et utall variasjoner av CQ70 XXX...

     

    PS! Har sjekket fremsiden, baksiden og under batteri.

     

    Windows update har jeg ikke tenkt på. Får prøve å koble til med kabel og håpe det går bedre... :-)

  16. Hei dere!

    Har en laptop (Compaq Presario CQ70) som jeg har tatt en systemgjenoppretting på for en venn av meg. Når jeg så prøver å koble meg til nett, får jeg koblet meg opp mot den trådløse routeren fra Telenor, men jeg får ikke tilgang til internett.

     

    Når jeg holder musepeker over symbolet for nettverkstilkoblingen, står det:

     

    For øyeblikket koblet til:

    Uidentifisert... (Mitt-nettverk)

    Tilgang: Bare lokal

     

    ...hvor "Mitt-nettverk" er navnet på mitt trådløse nett.

     

    Jeg har ingen brannmurer som kjører, og min egen bærbar, nettbrett og telefon, funker som de skal.

     

    Noen som har en ide om hva som kan være problemet? Jeg har selv liten peiling på nettverk, etc.

     

    Setter stor pris på tilbakemeldinger, så på forhånd: Tusen takk! :-)

×
×
  • Opprett ny...