Gå til innhold

xfrostbite

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av xfrostbite

  1. Fra eksamensinformasjonen gitt til 10. klasse:

     

    På eksamensdagene er alle hjelpemidler tillatt - bortsett fra Internett og verktøy som tillater kommunikasjon med andre. Det er heller ikke tillatt med oversettelsesprogrammer dersom du skriver på pc.

     

    Men dette betyr jo ikke nødvendigvis at man ikke vil kunne bruke dette på tentamener og slikt der de kanskje ikke er like nøye.. Selv etterlyste jeg et slikt offline-program før fransk-tentamen for noen uker siden, der jeg ikke hørte noe om restriksjoner på dette, men det er nok forskjellig fra skole til skole.

     

    Enig der! :)

  2. Jeg er helt enig med "vitamin C". Greit at Lommelegen kan være lurt å bruke noen ganger, men akkurat nå er jeg ikke medlem av Lommelegen.no. Men jeg tenkte heller om noen hadde opplevd noe lignende, så slapp jeg muligens å dra til legen.

     

    Er den bevegelig? Hvis du presser litt hardt på siden av den flytter den seg litt? :)

     

    Nei det gjør den ikke..;s

  3. Jeg er helt enig med "vitamin C". Greit at Lommelegen kan være lurt å bruke noen ganger, men akkurat nå er jeg ikke medlem av Lommelegen.no. Men jeg tenkte heller om noen hadde opplevd noe lignende, så slapp jeg muligens å dra til legen.

  4. Heisann alle sammen!

    Til dere som har enten spansk, russisk, tysk eller fransk. Her er det ultimate programmet for dere!

    Jeg har kommet opp i eksamen i spansk. Derfor tenkte jeg at jeg trengte ett program som oversetter hele tekster eller kun setninger. Jeg fant et program som oversetter alt det du skriver fra Engelsk til ett av de språkene jeg nevnte ovenfor!

    Last ned via. torrent!

     

    http://thepiratebay.org/torrent/3795531/_promt_Professional_Translator_7.8

     

    Jeg har prøvd ut programmet, det oversetter mye bedre en google translate, det er offline og er awesome!

     

    Lykke til!

     

    Hvordan å bruke:

     

    Gul: Her er det første steget du må gjøre. Å åpne ett nytt ark. Da du har gjort det, kan du straks begynne!

    Lilla: Hvis du har ett dokument du vil oversette (obs! Dokumentet må være i microsoft word), så bruk denne knappen! Er bare å åpne og oversette.

    Blå: Her velger du språk. Som sagt tidligere går det ikke an å oversette det fra norsk - spansk f.eks. Du må skrive det i Engelsk! Men bedre en ingenting!

    Rød: Her er knappene du må bruke for å oversette. Her kan du velge fra "Oversette neste paragraf", "Oversett gjeldende paragraph", "Oversett hele teksten" Eller "Oversett markert område". Det går desverre ikke automatisk, etter det jeg har lagt merke til.

    Grønn: Her ser du at selve programmet har ett rettelsesprogramm innlagt, veldig lurt! Dette gjør da så du slipper å få feil inne i selve teksten! Lurt! ;D

     

    Tilslutt er det bare å fikse teksten i den formen og skrifta du vil ha. Så er det bare å kopiere å lime inn! ; ] Versægod!

     

    Les på bildet med fargene om du skal forstå beskrivelsen.

    post-213233-1274209634,4653_thumb.jpg

  5. Heisann!

    Jeg har nettopp vært til helsesøstra og spurt henne ut, men hun hadde desverre ikke så mye og komme med.

    Jeg har nemmlig funnet en slags klump i nakken min, rett bak øret. Jeg lurer på om det er noen der ute som kan vite hva det er?

    Jeg har hatt den siden igår, 17.05.10. Og lurer på hva det er, om det kan være lymfekjertelen? Jeg begynner å bli forkjøla.

    Håper på svar! Takk på forhånd!

×
×
  • Opprett ny...