Gå til innhold

pelle666

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pelle666

  1. Symbian er utdatert, men det er ikke Nokias største problem. De makter ikke å få programvaren på disse telefonene til å fungere noe i nærheten av 100%.

     

    Jeg er den uheldige eier av en nyere modell med S60v5, og den er stappet med feil selv etter ørten firmware- og applikasjonsoppdateringer. Den bryter forbindelsen hvis man beveger seg, den ringer med tilfeldige ringetoner, ja selv alarmapplikasjonen har de ikke klart å få til å ringe til rett tidspunkt.

     

    En liten surf innom http://discussions.europe.nokia.com/ vil overbevise en hvilken som helst potensiell kjøper om at dette ikke er produsenten å satse på. Hvis Nokia har ambisjoner om å overleve på smartphone-markedet bør de snarest flytte fokus fra fete specs til programvarekvalitet.

  2. Så bra at det funker som smurt for dere da. Det jeg gjorde var å skru av tilgang til lokaliseringsmetodene "Assistert GPS" og "Nettverksbasert" under Lokalisering, slik at den bare kunne benytte innebygd GPS. Så reiste jeg til et land langt borte, og ikke f.. om den fant ut hvor jeg var. Ikke Google maps heller, for den saks skyld. Med en gang jeg var hjemme igjen og skrudde på de to manglende lokaliseringsmetodene, begynte den å funke igjen.

×
×
  • Opprett ny...