Gå til innhold

GLOAGEN

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av GLOAGEN

  1. Hei.

     

    Jeg kastet meg på god of war-bølgen og ønsket meg gow3 til bursdag, noe jeg fikk. I tillegg hadde jeg lest at man burde ha spilt 1ern og 2ern for å få maks utbytte av 3ern, så jeg kjøpte likesågodt god of war collection. Så da satt jeg med både 1ern, 2ern og 3ern i hånda, og nå har det seg slik at 1ern ikke fenget meg like mye som jeg hadde trodd at den skulle gjøre. Faktisk har jeg allerede, etter kun et par timer med spilling, lagt det på hylla og begynt med cod mw2 igjen. Er det da noen vits i å åpne emballasjen på gow3 og gi det spillet også en sjangse, eller burde jeg bytte det til et annet spill? Sannsynligheten for at gow3 er konge når jeg ikke synes gow1 er noe særlig, er vel heller liten..?

     

    har spilt alle 3 og må si at jeg ikke likte gow 1 til å begynne me for skjønte ikke helt storyen men kan si så mye at hele serien går ut på at Kratos vil ha hevn å slakte alle gudene for hevn mot familien, ja la oss ikke glemme at han tar med noen Titaner i døden til gudene også =)

  2. min første post blir om black prophecy en av mine favorittspill, selvom det ikke er gitt ut enda :D

     

    http://www.youtube.com/watch?v=0y6bFJxdVZk

     

    som jeg har lest, black prophecy er langt ifra Rip-off av Eve Online, dette spillet er for det første Free To Play =)

     

    Black Prophecy Hjemmeside

     

    siden spillet blir et Free to play spill så vil de mest sannsynlig ha et in-game shop, der du kan kjøpe våpen eller noe annet.

     

    Vil du registrere deg for beta testing kan du gjøre det her: Black Prophecy Beta Registration

     

    ja da var dette min første post, håper det blir mer i framtiden :)

×
×
  • Opprett ny...