Gå til innhold

Epicmajority

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Epicmajority

  1. Vist Norges bank hadde vært 100% statseid hvordan kan da "Den norske stat" komme igjeld til banken? Kunne ikke vi bare laget pengene uten problemer da ta en liten research om norges bank se litt på børsen hvilke internasjonale avtaler den har & hvordan den er knyttet til the world bank så finner du sikkert noe gøy informasjon

    Her roter du fælt. Staten eier Norges Bank, og har gjort det etter at private aksjonærer ble løst ut i 1949. Om du ønsker å lese mer om Norges Banks tidlige historie og opprinnelsen til en privateid seddelbank med monopol kan jeg anbefale Nicolai Ryggs tobindsverk Norges Banks Historie.

     

    Staten kan både ta opp lån i og plassere innskudd i Norges Bank. Å trykke penger kunne Finansdepartementet gjort uten videre organisering, men det har vist seg at en (relativt) uavhengig sentralbank er nødvendig for å skape en velorganisert økonomi.

     

    ---

     

    Hvorfor trekker du Oslo Børs inn i dette? Hypotese, om jeg får lov til å være så arrogant: du har ikke peiling, og ønsker ikke ta inn over deg informasjon som ikke støtter ditt standpunkt. Alle konkrete påstander du har kommet med har blitt kontant tilbakevist, da er det mildt sagt liten grunn til å stole på konklusjonene du trekker.

     

    Hvorfor står det ikke hvem som eier fondet som styrer eier andelene i norges bank da?

  2. Hvem eier Norges Bank?

    Norges Bank er et eget rettssubjekt som eies av staten. I sentralbanklovenstår det at: "Banken skal utøve sin virksomhet i samsvar med de økonomisk-politiske retningslinjer som er fastlagt av statsmyndighetene, og med de internasjonale forpliktelser landet er bundet av."

    http://www.norges-bank.no/templates/article____67664.aspx

     

    Vil det da si at rothchild eier Norge?

     

    Vist Norges bank hadde vært 100% statseid hvordan kan da "Den norske stat" komme igjeld til banken? Kunne ikke vi bare laget pengene uten problemer da ta en liten research om norges bank se litt på børsen hvilke internasjonale avtaler den har & hvordan den er knyttet til the world bank så finner du sikkert noe gøy informasjon

  3. Norges bank er blandt annet privat eid vist du prøver å finne ut hvem som eier banken så kommer du bare til ett fond, men det står ikke hvem som eier fondet.

     

    The rothchilds har nok noe med det fondet å gjøre vil jeg tro.

    Hvordan tror du det fungerer når norge trenger mer penger i omløp?

    Da ringer finans ministeren til norges bank og sier for eksempel vi trenger 100 milliarder i omløp, da sier banken det er klart dere skal få det, men med renter selvfølgelig. Da lager banken penger fra luft og ingenting og får en gyldig kontrakt fra staten som sier at staten har lånt de 100 milliardene & at de må betale beløp pluss renter av det tilbake til banken.

     

    Og hvem er staten jo det er jo "folket", det vil si at det egentlig er vi som låner pengene pga at når banken spør staten hva de kan gi som sikkerthet for lånet så sier staten at lånets sikkerhet blir beskattning av folket og slik fungerer penge systemet vårt i dag også & det har fungert sånn i 3 generasjoner allerede, men det virker som regjeringer er fornøyd med dette gale systemet på verdensbasis, og de som har gått imot disse "Money Changersene" har blitt myrdet som Jon. F. Kennedy & Benjamin Franklin.

  4. Les bøkene til Niall Fergusson:

     

    - Ascent of Money

    - The House of Rothschild: Volume 1: Money's Prophets: 1798–1848

    - The House of Rothschild: Volume 2: The World's Banker: 1849–1999

     

    så kan du komme med konspirasjonsteoriene dine senere når du har litt mer kjøtt på beina.

     

    Se the money masters du og bli lært =) Jeg kan det meste om the Rothchilds

  5. Hei jeg lagde en tråd for noen dager siden & spurte hva folk kan om penger generelt.

    Og det viste seg at de få svarene jeg fikk stemte ganske bra, men var også en del feil.

     

    Men for de menneskene her på forumet som ikke skjønner hvordan penge systemet fungerer på verdens basis så ønsker jeg å vise & forklare det.

     

    Du tror sikkert at jeg lyger eller er gal når jeg sier dette til deg/dere, men jeg skal også bevise det for deg/dere!

     

    Tråden her heter (The Rothschild Family) og det er blandt annet denne familien jeg vil lære deg/dere mer om & diskutere.

     

    Vist jeg sier til deg at dette er verdens rikeste familie, & at denne familien eier over halve verden & har en kappital på verdens basis på over 500 trillioner usd ville du trodd meg?

     

    Eller vist jeg hadde sagt at denne familien finansierte verdens krigen?

     

    For de som ikke vet dette eller ikke har hørt om denne familien så er hovedgrunnen den at siden denne familien eier det meste av media på verdens basis så bestemmer de hva som skal presenteres i media det sier jo seg selv.

     

    Men vist dere ønsker å lære mer om denne familien & penger så anbefaler jeg på det sterkeste at dere ser en dokumentar som heter The Money Masters: http://video.google....18677860424204#

     

    Eller ser wikipedia om The Rothschild Family: http://en.wikipedia....thschild_family

     

    Håper dere lærer noe!

×
×
  • Opprett ny...