Gå til innhold

Thumb-Up

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Thumb-Up

  1. Jeg har visst et hjerte av gull. Jeg sa til henne at vi kunne fortsette å bare være venner.

    Vi fikk snakket ut om ting. Hun sa at sex bare var en livssnødvedighet for henne. Jojo, jeg skjønner jo det egentlig. Alle jentene jeg har datet endte med at vi hadde sex andre eller tredje gangen vi møttes. Men ja.. Hun sa også til meg at hun ikke hadde turt å si ifra om at hun hadde mistet følelser for meg og hun turte ikke å gjøre det slutt heller, og nok en gang beklaget hun. Hun ble litt sur for at jeg hadde fortalt om denne hendelsen til noen kompiser, fordi at nå tror kompisene mine at hun er løs/hore, men jeg har prøvd å fått dem til å slutte å kalle henne for det. :roll: Synes egentlig ingen jenter fortjener å bli kalt for det :)

     

    Edit: Kom på en ting til. Foreldrene hennes er ganske religiøse og jeg fikk truffet dem hjemme hos henne et par ganger, og de gangene jeg var hos henne da la jeg merke til at foreldrene sendte meg litt sinte blikk og de var ikke noe særlig hyggelige, men jeg brydde meg ikke. Men fant ut av at foreldrene hadde sagt til henne at hun ikke fikk lov til å være sammen med meg, og at jeg var en "bad boy". Wtf tenkte jeg. Jeg er ikke religiøs og jeg sier ting rett ut hvis jeg har noe å si. Så hun jenten sa at foreldrene aldri ville ha akseptert meg.. Jaja, finnes allslags foreldre.

  2. Vel jeg tror også at det er mulig å møte den rette på byn. Men er jo ikke alltid man har flaks.

    For noen år siden traff jeg en jente på byn, og vi var sammen i 2 år, men det var jeg som gjorde det slutt :yes:

     

    Forresten nå har hun sendt melding til meg, hun sa at hun håpet på å bare være venninnen min og ikke kjæreste og hun beklaget for at det endte sånn. Vet ikke hva jeg skal svare. Kanskje enda mer lureri.. :hmm:

  3. Ikke samme jente :p Men skulle vært litt morsomt hvis det skulle ha vært det!

     

    Jeg og hun traff hverandre på en nattklubb. Hun skillet seg helt ut fra de andre. Og det utstrålet seksualitet av henne. Fikk bare lyst til å ta på henne :innocent:

    Også kom hun bort til meg og vi ble kjent, og dagen etter møtes vi igjen og hun ble med meg hjem. Så det gikk ganske fort.

    En rar ting var at jeg ikke fikk vite så mye om henne i løpet av disse månedene. Hun ville bare snakke om meg og andre. Hun var ganske "mystisk", men det gjorde henne veldig tiltrekkende..

     

    Men tror jeg bare skal glemme henne uansett om det er vanskelig. Hun var virklig helt AMAZING!! Dumt at det måtte ende sånn :thumbdown:

    De fleste damer er egentlig helt ville etter sex, akkurat som oss gutter.

  4. Jeg ble sammen med en jente i januar. Allerede andre gangen da hun var hjemme hos meg hadde vi sex. Grunnen til at jeg begynte å like henne var på grunn av at hun snakket mye om sex og sånt før vi ble sammen og hun hørtes "heftig" ut i sengen, men hun var også veldig snill og morsom..

    Men etterhvert begynte hun å trekke seg tilbake. Hun sluttet å sende meldinger og sa veldig lite på msn. Til slutt ville hun ikke møte meg mer. Da snakket vi en dag på msn og hun sa at hun trengte en pause fordi hun hadde mange ting å tenke gjennom, og hun lovet å kontakte meg da hun var klar igjen. Det gikk noen uker uten å få hørt noenting fra henne. Jeg følte at jeg ikke orket mer og sendte melding til henne at vi virkelig måtte ordne , nå har det gått ca 2 uker siden jeg sendte den meldingen og har ikke fått noe svar.

     

    Så tror dere at det virkelig er slutt nå? Og tror dere at hun bare ville ha sex med meg?

    Klarer virkelig ikke å komme over dette.. Hun bare "forsvant" på en måte..

×
×
  • Opprett ny...