Gå til innhold

stian_molvik

Medlemmer
  • Innlegg

    496
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stian_molvik

  1. Hei.

     

    Holder for tiden på å skrive masteroppgaven min, så føler det er på tid å pensjonere min 5 år gamle Dell Inspiron 9400. :) Budsjett 12-13000.

     

    Er som nevnt interessert i noen av komponentene i emnetittelen, og har lang tid siklet over Multicom Kunshan P150, men etter å ha kontaktet kundeservice hos de så er ikke den leveringsklar før midten/slutten av mars. :(

     

    Er klar over at Asus G73SW er et alternativ, synes dog de er utrolig stygge, men allikevel et alternativ. (Er pr. d.d. på lager hos. bl.a komplett).

     

    Er det flere alternativer der ute jeg ikke har fått med meg?

  2. Den p150 må jo man få vannvittig mye for penga for. I forhold til Asus g73jw har den bedre prosessor, veier mindre, lengre batteritid samt omtrent samme prisklasse. Hvor mye bedre er egentlig denne nye prosessorserien?? Jeg skal ha ny pc, men vet ikke om jeg klarer å vente til midten av februar altså. Hadde bestemt meg for asusen, men nå ble jeg forfoerdelig usikker igjen.

     

    Snakket med Multicom ang. P150, og den ville ikke være leveringsklar før sen februar/ mid mars. :(

     

    Er bra at komplett og kommer på banen med SB, men 14000,- var i drøyeste laget. Noen som har merket andre laptoper med SB som har poppet opp?

     

    Til nå har vi da:

    • Multicom Kunshan P150 og P170
    • Asus G73SW
    • Compal PBL21

  3.  

    ELSKET Cro Cop vs. Barry! :thumbup: Fantastisk å se to utøvere med så mye respekt for hverandre. Vet Dana ikke likte klemminga innimellom, men jeg synes det var awesome!

     

    Digg at det for en gangs skyld gikk Cro Cops vei, selv om jeg etter alle pre-fight intervjuene har fått skikkelig sansen for Barry. Han kommer sterkt tilbake.

     

    Synd med Chuck, synes han såg veldig fresh ut til han ble tatt. Likte at han mixet det opp i forhold til det han har gjort tidligere. Blir nok sikkert siste gangen vi ser han i UFC, så litt trist en dog. :cry:

     

  4. Satt akkurat og studerte UFC115, og det første jeg kom på var at eventet burde hete "Over the top".. Ok, hoved fighten kan bli interessant, men jeg tipper den blir kjedelig.. Begge har alt for mye å tape, den som taper er vel ute av UFC..

     

    Resten av fightene er med veldig ensidige fightere som er uinteressant i "UFC-rankingen". Dette kunne dem kalt "fight night", er ikke UFC nummer verdig..

     

    Er enig i det du sier i at ingen av fightene er verdt å se på i 'contendor' sammenheng, og dermed kan bli uinteressante, men er så å si 100% sikker på at Rich ikke er ute av UFC om han taper mot Chuck. Han er fortsatt "ung" og drar mye publikum. :new_woot:

  5. Pff vinner ikke Henderson der så kan han pensjonere seg

     

    Huh? Jake Shields er jo top-notch competition han. Er jo respektabelt selv om han skulle gått på et tap mener nå jeg.

     

     

    Håper Silva går ned til welterweight og møter GSP nå, tror han vil rette opp igjen inntrykket etter lørdagen så fort som mulig.

     

    Mener å ha lest et sted at Dana var så pissed på Silva at han tok den muligheten vekk fra bordet.

  6. Är det någon praktik på något av programmen?

     

    Här är länkar till två program:

    http://www.uis.no/studietilbud/ingenioer_o...roleumsgeologi/

    http://www.uis.no/studietilbud/ingenioer_o...leumsteknologi/

     

    Går ut i fra du lurer på om det er "praksis" på noen av studiene? Kan forsåvidt kun svare i forhold til petroleumsteknologi, da jeg holde på med masteren der nå. Er så å si ikke noe praktisk opplegg annet enn en del laboratorie oppgaver og en Houston tur å snakke om. Mener at det er en del mer felt-timer på geologi studiet.

×
×
  • Opprett ny...