Gå til innhold

Psycho

Medlemmer
  • Innlegg

    184
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Psycho

  1. Jeg har for første gang i mitt liv latt "skjegget" vekse for en stund (ja, du skulle ikke tro dette er min treukers...). Jeg har ikke gjort en dritt, og trenger rett og slett din mening og råd. Er det håp for meg, eller skal jeg bare shave vekk driten og bli ferdig med det. Ser så satans dumt ut. Vær ærlig.

     

    Har for ordens skyld ikke planer om å gro beard, men det som for andre er en tredagers om man tenker på lengde.

     

    Dunet er langt i barten og på kjeven, er det nå jeg skal ta skjeggtrimmeren på 2-3 mm og gå over det verste, så får jeg bare akseptere at det trengs mer tid for å bli jevnt? Skal fjerne det på halsen.

  2. 
    
    https://i.gyazo.com/6c43771ca30c5db66f07f6e3cc9e3208.png
    

    Jeg har for første gang i mitt liv latt "skjegget" vekse for en stund (ja, du skulle ikke tro dette er min treukers...). Jeg har ikke gjort en dritt, og trenger rett og slett din mening og råd. Er det håp for meg, eller skal jeg bare shave vekk driten og bli ferdig med det. Ser så satans dumt ut. Vær ærlig.

     

    Har for ordens skyld ikke planer om å gro beard, men det som for andre er en tredagers om man tenker på lengde.

     

    Dunet er langt i barten og på kjeven, er det nå jeg skal ta skjeggtrimmeren på 2-3 mm og gå over det verste, så får jeg bare akseptere at det trengs mer tid for å bli jevnt? Skal fjerne det på halsen.

  3. Qpad 1339 koster 2600, så jeg tror jeg vurderer noe litt biligere. Har prøvd Beyerdynamic før, men hva er forskjellen på 32, 80 og 250 ohm? Hvor finner jeg modmic?

     

    Andre som har erfaringer med disse eller har noen andre på lur?

  4. Hallais, skal oppgradere mitt Logitech G35-headset. Det skal brukes til 40% gaming og 60% musikk, og det må ha tilhørende mikrofon. Jeg spiller spill som Battlefield, CS og lignende skytespill hvis det er relevant. Jeg er glad i rock og metall så bassen bør være av ok kvalitet.

    Brukes kun til PC og skal ikke være trådløst.

     

    Tenker å bruke rundt 2000 kr. Lydkortet er av grei standard. Det er bare å spørre om det trengs mer informasjon for å gi en god anbefaling. :)

  5. Han siktet neppe på bilen nei. Men tenker siden det generelt sett er på en parkeringsplass, som forøvrig er den eneste parkeringsplassen i tilknytning til fotballbanen. Jeg var også avhengig av å stå parkert der, da jeg hadde med masse kamerautstyr som måtte bæres. Ikke spesielt smart plassert, men hadde to biler i mellom meg og banen når jeg ankom stadion.

     

    Hvor mye tror du det eventuelt vil koste å rette ut skaden?

  6. I dag sto bilen min parkert bak målet på en fotballbane på en parkeringsplass. Selvsagt fikk jeg et skudd rett i blinkelyset, som påførte en ganske svær bulk der. Regner med at hele den delen må byttes ut. Blinkelyset skal være intakt, det blinket hvertfall...

     

    Jeg var der ironisk nok i forbindelse med streaming av en fotballkamp, så har skuddet på film hvis det er til hjelp. Siden jeg var der i jobbsammenheng så er det kanskje jobben som må betale? Tok også bilder av bilen og parkeringsplassen.

     

    Her trenger jeg hjelp.

     

    EDIT: Spørsmålet er jo selvsagt om jeg får dette dekt av forsikringen? Hvor mye vil det koste å bytte ut delen/rette den ut?

  7. Hvilke innstillinger ville dere brukt for å ta bilder av en fotballkamp? Både inne i en hall, ute i sol og ute i overskyet. Det er sikkert vanskelig for dere å si eksakt, men jeg trenger noe veiledende. Hvordan skal jeg klare å få den utøveren jeg vil ha i fokus, mens resten blir "uklart". Og hvilke innstillinger trenger man for å få alt "klart"?

     

    Er helt ny med kamera og har ikke brukt manuelle innstillinger før.

  8. Er på utkikk etter å kjøpe meg nytt tastatur og mus. I dag har jeg Razer Deathstalker og Razer Deathadder.

     

    Datamusa er jeg veldig fornøyd med, men det har seg slik at rullehjulet ikke kan trykkes ned, en funksjon jeg bruker mye. Derfor velger jeg å bytte den ut.

     

    Når det gjelder tastatur har jeg vært litt i mot mekanisk tasatur da det i de tilfellene jeg har kommet over, så har det bråkt noe sinnsykt. Jeg er likevel villig til å gi det et forsøk, men jeg ser etter et av de som ikke bråker mer enn nødvendig.

     

    Spiller en del Battlefield 4, CS;GO og lignende, men bruker det kanskje mest til skriving, så tastaturet bør kunne brukes til begge deler. Datamusa trenger ikke å ha titusener med knapper, da jeg ikke spiller rollespill eller hvor man får bruk til alle knappene. Noe lignende som Deathadderen er til å foretrekke.

     

    Jeg ser for meg å bruke maks 1500 for tastatur og datamus samlet.

     

    Tusen takk på forhånd om du skulle hjelpe meg med råd.

  9. Jeg må kunne spille et spill som er nettleser-basert på to forskjellige IP-er. Har brukt en gratis VPN til dette "formålet" tidligere, som het CyberGhost, men det er kun en gratis norsk IP der, som jeg nødig vil ta sjansen på å bruke, da der er regler mot flere brukerkontoer på samme IP.

     

    Skal jeg gå for VPN må jeg få tilgang til en egen, norsk IP.

  10. Skal ikke se bortifra at jeg jeg roter med begrepene. Skal enkelt og greit skjule meg for et spill, og vil gjerne ha muligheten til å være pålogget på to forskjellige IPer på samme PC. Har en bærbar jeg kan benytte meg av, men skrivebordet til webhuset ville gjort noe slikt mulig.

     

    Har du noen idèer?

×
×
  • Opprett ny...