Gå til innhold

Peus94

Medlemmer
  • Innlegg

    155
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Peus94

  1. Har tenkt på fjernstarter selv. og kommet fram til denne ganske enkle løsningen:

     

    - Lar nøkkelen stå i bilen når jeg forlater den og låser med en annen.

    - kobler til bryteren før jeg forlater bilen for siste gang hver natt

    - kobler til motorvarmer før jeg legger meg.

    - når bilen skal startes bruker jeg kontrollen som sender signal til den batteri drevne bryteren som utløser en mekanisme som vrir om nøkkelen i to faser.

  2. Ettersom jeg holder på å kjøpe min førstebil nå så ville jeg sagt at at en Alfa Romeo 156 JTS selespeed med firehjuls-trekk hadde vært konge. Sedan altså. Men en litt sprek Sedan eller coupe med litt design. Eller American Muscle.

     

    Stand på bil og hvor godt jeg liker den. Både hvor praktisk, kjøreglede og utseende + komfort.

     

     

    Hva er de 3 første tingene du gjør når du våkner?

  3. Jeg mener GJØR DET!

     

    Hvorfor må folk gå rundt og være så forsiktige hele tiden? Folk planlegger jo ferier ned til minste detalj. Ikke bare selge alt du har og eier, ta første fly og legge resten bak deg?

     

    "Det er ikke så lett" nei, ikke med den innstillingen. Du kan jo alltids bo på et billig motell til du finner noe selv. Men er jo alltids mulig å få jobb et sted.

     

    Ville heller ansatt en energisk person med klare mål til en jobb, selv om andre kanskje hadde høyere utdannelse. Spørs jo også litt på jobben, men...

    • Liker 1
  4. HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

     

    Fyyyyy fela! Du MÅ seriøst få deg en jobb innenfor noe humorgreier. Det der er det beste jeg har lest på jæææææævli lenge! Love internett <3

     

     

     

    Jeg ville fjernet alt det. Fordi jeg mener det tar så altfor mye av livet til folk. er lei å sitte i juleselskaper å høre onkler å tanter snakke om det... Greit å snakke om andre ting på facebook. Men ikke snakk om facebook på andre ting. *know what i mean?

     

     

    Hva var det beste med din barndom?

  5. Jeg må innrømme at jeg begynner å bli drittlei likestilling som bare skal gå en vei.

     

    Leste i denne tråden "er du kul nok til å slå er du kul nok til å bli slått". Det beskriver så altfor mye. Hvis en person er så verbalt underlegen ovenfor en annen personen at det må tys til vold har vedkommende et stort problem og bør låses inne.

     

    Hadde ei jente slappet meg innbiller jeg meg at jeg ville holdt henne veldig hardt fast og fortalt at jeg aksepterer ikke sånt. Men blind vold hadde nok blitt svart med samme mynt. Mener det har mye å si på situasjonen.

     

    Hadde jeg sett en mann slå ei jente først tror jeg at jeg ville gripet inn, det er bare noe man ikke gjør. Men det er jo som regel en situasjonsvurdering...

     

     

    Cred til TS! Get that bitch!!

  6. Heisann.

     

    Lurte på hvordan man kan finne en IP adresse fra f.eks en kommentar på en blogg. vet dette går ann, hvertfall hvis man har adgang til bloggen.

    Og spore IPadressen til hvor personen faktisk sitter. Husker en kompis gjorde det med meg. men har nå glemt hele prosessen.

     

    Noen som har vet om det?

     

    Jeg har ikke så veldig stor peil på det, men vet at det går. Så ikke si meg i mot på den delen :p

     

    Takker for svar :D

  7. Jeg liker ingen partier, rett og slett fordi de ikke står for det de sier. Og det partiet (FrP) som står for det de sier sier ting jeg ikke står for.

     

    FrP vil ikke ha innvandring. Jeg er enig i at det kanskje er litt voldsomt med innvandrere, men de er ikke her for å ta over landet vårt, de er her for å få det bedre for seg å sine.

     

    "de tar jobbene våres!" Eller er det vi som gir de til dem?

    Hvis ingen hadde innvandret og utvandret fra de første moderne menneskene i Afrika hadde vi fortsatt bodd der.

     

    FrP er mot innvandrere men for krigen i Afghanistan. Mange innvandrere kommer fra Afghanistan pga det er krig der....

     

    FrP vil ha billigere sprit, øl, snus, røyk, avgifter og bruke av oljefondet.

    Jeg mener dette er korttenkt.

    Syns noen avgifter er helt horrible. F.eks så er det jo altfor dyrt å eie en fin bil, og kollektivtransporten er jo helt på jordet. Men dette klandrer jeg ikke FrP for.

     

     

    Syns jeg har hørt rykter om at medlemmene til FrP er det med minst utdannelse... Just sayin'.

     

    Ellers har jeg på følelsen av at FrP er et parti for de som liker festen, men ikke bakfylla. De som lever som om det ikke er noe til neste år. De som vil ha, men ikke dele og sier det de mener.

     

     

    Respekt, men ikke fan ;)

  8. Må bare si at dette er den beste tråden jeg har lest på lenge!!!!

     

    men hvis du først blir busted, så er du boss hvis du gjør følgende:

    - ser de dypt inn i øynene og gjør deg ferdig...

     

    har selv vært nære på, og blitt busted.

    - Satt å koste meg på pc, med headset. så jeg hørte ikke at noen banket på, heldigvis hadde ejg så stor skjerm at det var vanskelig å se om jeg satt naken eller i baris.

    - Satt på badet koste meg. rett før jeg skulle slippe proteinene løs så stormer baderomsdøra opp, jeg hadde selvfølgelig glemt å låse. er usikker på hva som ble sett, aldri snakket om det siden.

    - hadde kost meg på rommet mitt, og kom tidligere enn planlagt (vi kjenner den, gutter) så jeg kom over hele magen. Listet meg ut på badet for å ta en dusj, så langt så bra. Men hadde glemt håndkledet, idet jeg lukker opp døra for å hente det på romemt mitt ser jeg lillesøstra mi på 10 år stå i trappa. aldri snakket om det

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...