Gå til innhold

Spenol1992

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Spenol1992

  1. Rekner med at det er fordi han tok intiativet til så og sei alt.... Også følte han at du trodde at han hadde brukt deg og føler det er best og bare miste kontakten. Ta kontakt, kansje savner han deg like mye....

     

    Jeg har prøvd å ta kontakt noen ganger, og noen dager er han bare avvisende, noe som jeg føler bare blir flaut for meg. Mens andre dager er han mer snakksalig. Så jeg prøver heller mer å være "kostbar", kansje det er feil?

     

    Jeg har også hatt følelsen av at han bare snakker og "henger" meg meg etter at det skjedde fordi han ikke vil kutte kontakten med en gang, for å ikke være frekk...

  2. Hei :) Dette er litt langt, men håper dere vil lese.

     

    Jeg har kjent en gutt i omtrent 4 år. Det har vært litt til og fra, men han er grei mot de rundt seg og har aldri blitt stemplet som player på noen måte.

     

    For en stund siden begynte han å ta mye intiativ til å være med meg igjen, vi hang sammen flere ganger i ukene, helst hjemme hos han. Stort sett tok han intiativ og han likte at jeg alltid satt inntil han osv. Etter noen uker så førte det ene til det andre og vi lå sammen. Det var ikke flaut eller noe etterpå bare helt normalt..

     

    Etter noen dager spurte jeg han hva han var ute etter, og vi møtes noen dager etter. (Han er en person som så lenge jeg har kjent han liker å snakke seriøst ansikt til ansikt) Han sa at han helt ærlig ikke visste, noe jeg heller ikke gjorde. Denne dagen var han også uvanlig tilbakeholden og hadde ingen nærkontakt i det hele tatt. Han snakket også veldig hyggelig med ei annen jente på nettet mens jeg satt vedsiden av, uten at han prøvde å skjule det.

     

    Et par dager senere igjen presterer han å se meg inn i øynene å si at han ikke hadde brukt meg uansett om jeg kanskje trodde det. Han følte kanskje han hadde tatt litt mye intiativ til alt. Den dagen var vi mest bare som venner.

     

    Nå har jeg ikke sett han på et par uker. Noen dager ignorere han meg helt mens andre dager kan han finne på å ha en hyggelig samtale på msn, der han sier vi må finne på noe en dag.

    Det er nå jeg har funnet ut at jeg faktisk savner han, og tenker mye på han :(

     

    Noen gutter, eller jenter der ute som vil hjelpe meg med sine synspunkter eller lignende. Vi er begge 17 år foresten.

×
×
  • Opprett ny...