Gå til innhold

flashmob

Medlemmer
  • Innlegg

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av flashmob

  1. Ser på prisjakt at det fortsatt er lite ps4 konsoller i butikkene. Noen her som vet når det vil snu?

     

    Jeg bestilte en PS4 fra Amazon UK (www.amazon.co.uk) natt til onsdag og fikk den levert på døra i dag. Altså en og en halv dags leveringstid. Til og med billigere enn veiledende pris i Norge.

     

    PS: De har massevis på lager!

     

    http://www.amazon.co.uk/Sony-PS4-PlayStation-4/dp/B00BE4HOIM/ref=sr_tr_sr_1?ie=UTF8&qid=1395922167&sr=8-1&keywords=playstation+4

  2. Nå kan det hende jeg spør litt dumt... Men dette virket litt for godt til å være sant.

     

    Bestilte PS4 fra Amazon.co.uk nå, lot amazon behandle "Import Fees Deposit"

    Dette er vel å betrakte som toll,mva etc.?

    For da blir totalpris med levering på lørdag 3954,-

    Dette var det billigere enn du finner i de fleste norske nettbutikker.

    Kommer det moms på 25 % i tilegg til dette?

     

    Nei, da får du ikke 25% mva på toppen :) Du får sannsynligvis noen kroner tilbake fra Amazon, da depositumet alltid dekker litt mer enn det du faktisk skal betale.

  3. Jeg har sagt ja til en kopis å selge et ekstra festivalpass men jeg er litt bekymret om det er lov å selge dette utenfor festivalen? Kan jeg få trøbbel med vakter/politi etc hvis jeg prøver å selge dette åpenlyst? Er ikke ute etter å tjene penger på dette selvfølgelig, vil bare bli kvitt det raskt og enkelt :p Noen som har gjort dette før?

  4. Hvordan har det gått? Fikk du svar?

     

    Har lest gjennom tråden din nå og har følgende erfaringer å dele, om det fortsatt skulle være til hjelp. Jenter "spør om en pause" fordi de er usikre på noe og vil teste ut hvordan det er å ikke være sammen med deg. Det kan være på grunn av flere ting såklart, forhåpentligvis er det ikke på grunn av en annen person hun ser seg selv med i fremtiden. Jeg vet at jenter, når de vil gjøre det slutt, liker å ha en backup i kikkerten så de har noen å gå til. Jeg har også vært i forhold før hvor en pause fungerte veldig bra, nettop på grunn av det du sier - at vi har vært FOR mye sammen. En pause fikk oss begge til å føle på hvorfor vi egentlig er sammen, tweake forholdet litt, og fortsette etterpå. Nå er jeg ikke sammen med denne personen i dag, men det er andre grunner til at vi gikk fra hverandre.

     

    Du har gitt hun pausen hun ville ha. Nå må du appellere til de følelsene som ligger der, eller en gang var der. Elsker du hun fortsatt? Elsker hun deg fortsatt? Spør hun, for da klarer hun ikke å lyve til deg. Det er på tide å dra frem klisjéboka og være litt Romeo, uten å være desperat selvsagt, du skal jo gå ut av det med litt selvrespekt også. Være genuin, ærlig. Du får ihvertfall et definitivt svar, og ikke falske forhåpninger som du henger rundt med i flere uker før det går til helvete.

     

    Håper virkelig dette ordner seg for deg, om ikke finner du deg en ny og bedre jente. Garantert.

  5. Det heter Talkbox (sikkert flere navn), og brukes for å legge akkorder til stemmen din. Det finnes mange videoer om hvordan man leger dette selv hjemme.

     

    Det kan minne om AutoTune, bare at dette er hardcore-varianten slik man gjorde det i "gamledager", type Daft Punk, som bruker dette som instrument i mange av klassikerne sine.

  6. Hvis hun tar initiativet så synes jeg du skal gå for det. Men snakk om det først, ikke gjør noe dumt.

     

    Hvis hun har vist signaler så er det definitivt rom for å snakke om det. Jeg var oppe i liknende situasjon, dog med en annen jente som likte meg. Jeg hadde kjæreste og var mann nok til å innrømme at jeg hadde gitt mixed signals, og at det kanskje var feil. Jeg trodde det bare var en vennegreie. Hun ble lei seg i starten, men skjønte greia. Vi tok en liten pause og I dag alt er bra mellom oss.

     

    Jeg er glad hun fortalte meg det. Og det beviser også at det trenger ikke å ødelegge noe.

×
×
  • Opprett ny...