Gå til innhold

Kikkirikki

Medlemmer
  • Innlegg

    216
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kikkirikki

  1. Hvis jeg ikke skal kjøpe de vil jeg kjøpe nike tiempo legend III (hvis de finnes med Hg-kontter?) Noen som har erfaringer med disse eller nike tiempo legend III elite for den saks skyld? Hvordan er de for eksempel sammenlignet med nike CTR 360 Maestri II?

     

    Vel, jeg har spilt x-antall med kamper og treninger med FG-knotter uten at det har bydd på nevneverdige problemer med sko som f.eks Air Legend og CTR360. Hvis du leste det jeg skrev ovenfor, så avhenger det også av kunstgressbanen du spiller på. Er det av de nyere modellene, så kan du bruke FG-knotter. Jeg spilte forøvrig med FG-knotter på en gammel og utslitt kunstgressbane, noe som selvfølgelig ikke var optimalt, men det fungerte. Sliter du med noen fotskader? Da fraråder jeg deg til å bruke FG, egentlig. Men, passer CTR360-skoene deg og du "driter" i garantien samt er fornøyd med de, så kan du nok fint bruke de på kunstgress.

     

    Det produseres vel ikke flere Air Legends med AG-knotter, vil jeg tro. Jeg har brukt Air Legend siden de kom, i FG-knotter vel og merke, uten at det har skapt meg noen som helst problemer. Ubercomfy sko samt "billige i drift". De og Super Ligera I og II er nok de beste skoene jeg har spilt med på kunstgress, både på eldre og nyere kunstgressbaner.

     

    Dere får si ifra hvis det er noe mer dere lurer på, så skal vi forsøke å hjelpe dere videre. Lykke til. :)

     

    Takker så mye for et veldig fyldig svar! :D

     

    Jeg spiller på en veldig ny kunstgressbane, med ganske så langt "gress" og gummikuler, ikke sand. Da burde det vel gå bra å bruke ctr 360 maestri 2 eller nike tiempo legend? Men problemet da blir å velge mellom disse to skoa...Får vel prøve i butikken da. Men er det flere som har erfaringer med disse skoa?

  2. Åh, jeg har så lyst på nike CTR 360 Maestri II..Men saken er at de ikke selges med Hg knotter, og jeg spiller for det meste på kunstgress. Er det lurt av meg å gamble og bruke de på kunstgress allikevel?

     

    Hvis jeg ikke skal kjøpe de vil jeg kjøpe nike tiempo legend III (hvis de finnes med Hg-kontter?) Noen som har erfaringer med disse eller nike tiempo legend III elite for den saks skyld? Hvordan er de for eksempel sammenlignet med nike CTR 360 Maestri II?

  3. Lite spørsmål her. Er det lurt å kjøpe biler når man er ca. level 7-11? eller er det lurere å bruke de bilene man får av "lastebilen"? Føler det er litt sløsing av penger å kjøpe og oppgradere biler i så lten level som jeg er nå. Men hvis jeg begynner å plages, skal jeg kjøpe en bwm ;).

     

    Hvordan gjorde du det når du var i så liten level? Brukte du mye penger?

  4. Hva mener dere om denne påstanden?

     

    --> "Man blir bedre sjåfør i virkeligheten ved å spille med ratt og pedaler på gt5?".

     

    Selv synes jeg ratt og pedaler fungerer fantastisk på spillet og det føles veldig realistisk

     

    Når er det stor forskjell på å kjøre på en bane der du har biler bak og fremfor deg, kanskje på siden nå og da.

    I trafikken har du biler fremfor, til siden, bak, fotgjengere, syklister og masse, masse mere du må forholde deg til.

    Når jeg kjører gokart driter jeg i det meste og synet er fokusert rett fremfor meg på banen, men kjører jeg bil må jeg ta overblikk se i speiler osv. det krever at du har helt annet fokus.

     

    Man kan overhodet ikke bli en bedre sjåfør i trafikken av å spille PS3 er nå min mening.

     

    Helt enig med deg der. Men med tanke på drifting i virkeligheten kan det faktisk hjelpe litt om man har spilt gt5 med ratt. Spesielt nå som det er glatt, kan det være smart å ha denne egenskapen: Det å klare å rette opp bilen igjen hvis den kommer ut av kurs pga glatt vei/is på veien.

  5. Har dere forslag til racingstol eller hvordan jeg skal feste rattet og girspaken ved andre kombinasjoner? Makter ikke å betale over 2000 kr for racingstol..

     

    Hvis du kan sveise/ kjenner noen som kan gjøre det for deg, er det ikke så dyrt å kjøpe inn litt stål + en bilstol fra en bilopphugger å lage seg en selv. De blir også mye mere komfortable enn en playseat, som er hard og vond å sitte lenge i syntes jeg.

     

    Alternativt: http://www.wheelstandpro.com/order.html

     

    Veldig bra svar ;) takk!

     

    Meeeen, hvor får jeg kjøpt en sånnen som du linket til? :tease:

×
×
  • Opprett ny...