Gå til innhold

Dublo

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dublo

  1. Som den nye bybrua i Halden som dem nå skal bygge. Men det er bare på grunn av at de som sitter i styret kan skryte på seg en bru og en ny innfart når de sitter på gamlehjemmet.

    Da får vi 4 bruer ved siden av hverandre (tre til vei og en til fotgjengere) pluss en bru til tog innenfor en strekning på 6-700m.

     

    Dere burde være glade. I Fredrikstad har vi en til fotgjengere og en til biler ca 700m lenger bort (over til kråkerøy). Heldigvis bygges det en ny en nå...

  2. Vel her er dere nok ute etter feil instanser. NSB/Jernbaneverket bruker de midlene de har fått tildelt på best mulig måte, men det er politikerne som ikke bevilger nok. Enkelt og greit.

     

    Er også latterlig å høre uvitende nordmenn alltid bli sure på NSB. Blir dere sure på BMW når det er dårlige veibaner?

     

    Og politikerne sier de bevilger det de kan, ikkesant?

     

    Total ansvarsfraskrivelse/-pulverisering over hele linja. Alltid noen andre som har hovedskylda, ikke noe vi kan gjøre med osv, osv. DET er nok mesteparten av grunnen til alt dette. Man klarte seg jo bra helt fram til starten av 90-tallet! Hva skjedde egentlig? Mistet pengestøtten fra Sovjet??

  3. Aurstad: Visst du leser en gang til det jeg skrev.

    Går alltids ann å søke hos sosialen.

    Har ikke sagt noe om søknaden blir innvilget eller ei

    Hos NAV blir man kastet ut hvis man nevner ordene "student" eller "skole". Utrolig nok så vil de be deg om å slutte på skolen og bli arbeidsledig for å kunne motta støtte.

  4. Sparer der jeg kan... har månedlig forbruk (totalt) på ca 7500 kr på en god måned. Er student med liten jobb ved siden av og får inn ca. 9-11000 pr mnd inkludert studielån. Målet er å spare opp nok til å betale ned lånet ganske kjapt når jeg er ferdig å studere.

  5. Hei, fullt mulig å få utsatt regningen ganske mye uten at det koster noe. Vi (3 studenter) fikk en strømregning med forfall i februar en gang. Har fått den utsatt flere ganger . Vi har sagt at vi har mistet regningen, da har vi fått tilsendt en ny en med nye 3 ukers frist. Dette kan gi dere nok tid til å skrape sammen nok penger.

  6. De fleste trafikkskoler er ca like dyre, men den store forskjellen er vel hvor mange timer de enkelte skolene vil at du skal ta. Nå har jeg jo kun erfaring fra én skole, men utifra det jeg har hørt er det store variasjoner her. Jeg betalte ca. 18 lapper for lappen (hehe) mens flere jeg kjenner ar måttet betale 35-40 lapper. Disse har fortalt at denne skolen gjorde alt veldig grundig. Man dedikerte blandt annet en dobbelttime kun på rundkjøringer, dobbelttime på bykjøring, etc.etc. Dette var da hos Wright., Jeg hadde 4 kjøretimer utover det obligatoriske... (Lippert trafikkskole) Så på en måte får du det du betaler for, men hvis du vil ha det billigst mulig og føler deg ganske safe på kjøringen fra før, styr unna wright

  7. På tide! Utrolig irriterende å jobbe som budbilsjåfør i Oslo sentrum, enkelte lyskryss er umulige, fotgjengerne strømmer over på rødt lys! Tuter man og peker på lyset får man stygge blikk. Det ender med at man må presse seg gjennom. Ikke bare blir jeg forsinket men jeg står også og sperrer hele krysset som nå har fått grønt i den andre retningen. Folk må få respekt for rødt lys og være mer våkne som fotgjengere. Dette gjelder også syklister. Jeg er en av få som ikke stopper for syklister som sykler over fotgjengerfeltet. De har vikeplikt for meg med mindre de går av sykkelen og triller (Jeg kjører de ikke ned hvis noen tror det, men jeg lar de vente). Rett skal være rett.

×
×
  • Opprett ny...