Gå til innhold

hawtkenneth

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hawtkenneth

  1. Hei!

    Vi har et eget firma, og vi har et spørsmål.

    Vi er 6 stykker som både eier og jobber for firmaet. Og som alle sitter i styret.
    Kun en av oss er ansatt i firmaet, Daglig leder.

    Er det da slik at vi andre 5 må være ansatte der for å jobbe der?

    If so, er det noen mulighet å komme rundt dette på?

    Grunnen til at jeg lurer er fordi vi har nylig fått beskjed om at alle som jobber med firmaet må lønnes. Dette er noe vi enstemming er totalt uenige i.

  2. Jeg lurer på om det er noe man kan gjøre med dette, da jeg er student og ikke har råd til å skaffe et nytt! Harddisken min tok også kvelden(den har jeg bytta) Men fra tid til annen går det faktisk ann å bruke den i mange timer uten at den BSod'er og dør. La ved et bilde av desktopen min. Tipper dere ser hva som er galt rimeligfort. Kan legge til at jeg har rødefirkanter da pc'n starter opp. på rekker nedover midt på skjermen. Her er et bilde. Så skjermkortet er vel brent ? :p

     

    http://img683.imageshack.us/img683/108/wtfrf.jpg

  3. Noen venner av meg ble nektet å ha en bursdags fest for rundt 100 personer, på et samfunnshus her oppe hvor jeg bor. Grunnen til at de ble nektet av politiet var at de mente det burde være over 20 vakter tilstedet. Jeg har vanskelig for å forstå hvor de tar hjemmel for dette, da det er et lukket arrangement(Gjesteliste osv)

     

    Det jeg ser etter hjelp til er å finne loven hvor dette er hjemmlet, jeg har sett på politiloven §11 og 25, men disse gjelder da kun allmen tilgjengelige arrangementer.

    En bursdagsfest, hvor kun personer på gjestelisten slipper inn må jo bli ansett på samme måte som et lukket arrangement?

  4. Mange mulige årsaker. Og dette må tas alvorlig. Smertene kan tyde på alvorlig problem som kan gi synsproblemer i ung alder. Er trykket på øyet målt? Dette er alvorlig og kan gi varige skader (ikke reversible). Reagerer du på sterkt lys - kan også være et symptom på alvorlige forhold. Sjekk ut synet på en øyeklinikk. Du sier du har vært hos en "øyelege". Hva legger du i begrepet? Her bør du kontakte en ekspert.

     

    Jeg har vært hos en Øyelege som målte trykk tok bilder inne i øyet osv. Masse tester og flere mulige apparater de fant ingenting. Ja, er litt lyssky men de fleste er vel det når man ser ned på snøen

  5. Heisann, jeg har smerter i øynene som kommer å går, på samme måte har jeg hodepine. Men smertene i øynene er mye verre. Jeg har vært inne til øyelege 2 ganger, og hos fastlege 2 ganger, har tatt MR og de finner ikke noe galt. Jeg fikk beskjed av Øyelegen at jeg kunne ha tørre øyne. Men jeg nekter å tro at tørre øyne kan gi meg så sterke smerter. Fast legen mente at noen veldig stive/knutte muskler i nakken/ryggen kunne gi meg disse smertene. Er det noen som har vært borti noe lignende? Øyelegene fant ingenting. Kan de ha oversett noe?

     

    Edit: Får også noe gulaktig slim på øynene iblant som jeg fjerner med qtips.

×
×
  • Opprett ny...