Gå til innhold

Roy E

Medlemmer
  • Innlegg

    411
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Roy E

  1. Har landet på 4,5ghz (45*100) overklokk på min 2500k cpu, med +0,075vcore offset, som blir ca. 1,336v lest av cpu-z. Temperaturen på kjernene peaker ved 66C under prime95 med TRUE-120 kjøler.

    Må si jeg er fornøyd, etter bomsen av en E8400 jeg hadde som peaka ved 3,6ghz OC, selv om de "lett" kunne kjøres 4ghz+.

  2. Virker som det er løst ja, mulig det er mer kluss om du har et non-intel chipset HK fra før da, jeg hadde et P35 hovedkort.

     

    BTW, artig med Asus kortet, trykka bare "Faster" på TurboV Evo, så restarta maskina seg og overklokka til 4300mhz, hehe. Tør ikke klikke på "Extreme" enda ;).

  3. Bestile P8P67 Pro fremfor non-pro versionen selv, pga. 2x 16x (8x/8x) PCI-e porter, da jeg vurderer å kjøpe enda et 5870 for å sette i crossfire senere.

     

    Leste forøvrig en review der en bruke Auto Tune funksjonen til Asus i windows for å overklokke en 2500K, der fikk han etter 5 min en stabil overklokk på 4,6ghz. Ikke dårlig :D.

  4. Haha - kan meddele at 5870 er idiotsikker og støt-sikker til en viss grad.

    Skulle nettopp fjerne litt støv inni maskina, så jeg tok ut skjermkortet og la det oppå PC-kassa, mens jeg blåste rundt inni der. For å komme inn i en kinkig krok, måtte jeg løfte litt på maskina, og skjermkortet deisa ned i gulvet, omtrent 1,5m rett ned i hardt laminatgulv.

    IO-skjoldet tok heldigvis av for skadene, og fikk seg en kraftig bøy. Fram med tanga, retta den på plass, og skjermkortet fungerer nå like bra! Flaks!

  5. har ASUS Xonar DX/XD Low Profile pci-e lydkort selv. Er veldig fornøyd med selve lydkvaliteten, men EAX-emuleringa eller hva det er, er ikke verdt noen verdens ting. Slår jeg på det, så vil det ofte kræsje i spill, og jeg blir boota til desktop med en evig irriterende soundloop som ikke forsvinner før jeg rebooter maskina.

    Men til musikk og ikke-eax bruk så er den utmerket.

×
×
  • Opprett ny...