Gå til innhold

ruben10111

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ruben10111

  1. Har gått fra 13kg sykkel til 10.6kg og det føles som om -10% av vekta på sykkelen er det samme som -10% av kroppsvekta. Forskjellen er latterlig merkbar.

    Sant skal sies, det er forståelig at du ler over 200 gram men det er realistiske og målbare resultater ved å kutte 200g av sykkelvekta.

    Om man vil slå ny pers og føler man ønsker å bruke 30k på ny ramme, hvorfor skal vi dømme det sier jeg bare

  2. Ser ut som 3 stk 27 tommer skjermer som er samkjørte kan ikke se at dette skal være et stort problem for Rtx 2080 ti eller med SLI 2 stk 2080 ti! Og med Ryzen 7 2700X eller siste Intel cpu og en SSD! Særlig ikke med den lattelige grafikken som dette spillet viser fram! Hadde vært litt imponert hvis det var Gears 5 eller Forza 7 og i 4 K.

     

    Kjører 2080 OC Strix i surround(5760*1080) på dette spillet, som forøvrig er Forza Horizon 4(rart forfatter ikke fikk med seg såpass), og kjører pent 65-75fps. I 4K på enkeltskjerm viser ytelsen å ligge nedi 55 men 60-65 for det meste. Det på en 2700X såklart.

     

    2080ti for enda tyngre spill kanskje, drar bfv uten raytracing mellom 50 og 60 fps på ultra så man trenger ihvertfall ikke to dersom skjermene bare er 1080.

     

    Digger slike troner og skulle nesten hatt det hadde det vært rom og mulighet forsåvidt.

  3. Skjønner ikke hva folk klager på. Ser noen nevner de har kjørt langtur til nordland, med laber dekning.

     

    Vel, har selv kjørt med dab i nordland, både innebygd fra fabrikk og med ekstrautstyr ettermontert

     

    Dab-adapter er og blir piss, om det er det du har brukt her, slutt å klag.

     

    Har derimot kjørt drosje der begge bilene kom med dab, og skal fortelle det at midt i nordland er det absolutt knusende dekning i forhold til fm-nettet.

     

    Tidligere varierte jeg mellom kanaler mens det enda gikk i radio, før jeg til slutt kjøpte adapter eller aux-overgang for å bruke mobilen, fordi jeg ble lei av at midt i sangen stoppa det helt opp.

     

    Med dab, i drosja, som foregikk på 48-timers skift og på det meste over 100 mil per helg, kunne jeg kjøre en time direkte med 1-3 sekunder tap på det samme stedet, der fm hadde flere områder med enten støy sammen med eller helt uten dekning.

     

    For ikke å nevne at fm alltid har hatt en særdeles overdreven bass-profil, der dab leverer nå det samme som spotify, i mine ører leverer det nok til å fullt utnytte anlegget i en kliss ny E-klasse.

     

    Det er heller få ganger dab ikke klarte å levere, og nå snakker vi områder der mobilene ikke har dekning, bilens innebygde telefonsystem knapt kunne fått ut et nødanrop, mens dab enda durer inn i de dypeste dalene og øverst oppi fjellet, før siste tegn til noen som helst signaler gir slipp.

     

    Innebygd adapter i gode biler fungerer perfekt, og det er bare i bil jeg noen sinne har hatt behovet for radio

     

    Alle andre steder er det smart-høyttalere, smart-tv, mobiltelefoner, laptoper og stasjonære pc'er som kan nå hele verdens radiokanaler gratis.

     

    Det er helt latterlig hvor mye "sutring" som kommer fra alle steder, men er altså en ting jeg skal ytre min egen mening om: jeg tror i stor grad at flesteparten som motsier seg dab fremfor fm er IKKE av en yngre generasjon, for vi har allerede tilpasset oss fra før dab i det hele tatt var en diskusjon.

     

    Slutt å klag over radiosignalet, prøv å gjøre noe produktivt for en gangs skyld, for dette her er det INGENTING nytte av.

    • Liker 3
  4. Er jo litt i gråsona dette da.

     

    Kan hende jeg er litt på vidda her men man kan ikke ringe med et mobilt bredbånds-SIM, sant nok så kan du bruke det på alle enheter, men det er essensielt akkurat det samme som et vanlig mobilabonnement bare uten ringing.

     

    Forskjellen her er at de vil si at dette er dedikert for bare eieren av abonnementet og ingen andre.

     

    Blir litt som at jeg kan bruke abonnementet for å koble maskinen min på, laste ned et spill for så å dele det ut til alle på et lan slik at vi alle har en oppdatert versjon.

     

    Det de ikke vil er at alle laster ned på et abonnement og bruker x10 ganger mengden gigabyte tilgjengelig, som igjen påvirker alle abonnementene i området.

     

    Hadde folk respektert det, SAMTIDIG som Chili hadde respektert at reglene deres tillater mobilen som hotspot for egen PC eller nettbrett, ja da hadde alt fungert fint.

     

    Det er tross alt ingen som laster ned en tera i måneden uten å faktisk prøve, selv med 200 spill som jevnlig oppdateres og streaming i det uendelige tenker jeg at jeg hadde vært på rundt 500-700gb om jeg BARE hadde brukt mobilen for internett.

     

    For å eksemplere, om du hører på very high quality på spotify, da har du 320kbps, per time er det 140 megabyte, som ender i rett over 100 gigabyte per måned.

     

    Så tenk om du streamer musikk fra mobilen hele døgnet, hva enn det gjelder, og deretter bruker den til noe annet, eventuelt om du skifter til netflix bare 6 av de 24 timene, da har du +600 gigabyte per måned, 540 av dem er netflix alene.

     

    Det er fort gjort å bruke 500gb, ja, spesielt om man deler til sin maskin, men de kan tillate alle enheter også si at det bare er lov å brukes av abonnement-eiers enheter for eksempel.

  5. Kan være en ide å lese seg opp på produktet skikkelig før du skriver om det, selvfølgelig får du ikke "Quick" Charge til å fungere når "Fast Charge" fra Oneplus selv er raskere.

     

    Har Oppo selv og der er VOOC enda verdens raskeste kommersielt tilgjengelige mobillading med, 4,5A, såvidt jeg veit er Oneplus på 2.plass

    • Liker 1
  6.  

     

    Har hatt qc35ii i litt over en måned nå å har slitt med software en del. Hakking i bluethooth og play/pause knapp som ikke funker til tider. Bose har ingen løsning på problemene, men har heldigvis fungert å gå til tidøigere programvareversioner.

    Har selv hatt 4 stk av QC35 II. Hakking på bluetooth på samtlige. Ligger telefon i venstre bukselumme, så kan man ikke gå på tur med de, da tilkoblingen blir brutt. Legger man hånda "over" høyre klokke, blir koblinga brutt. Sendte inn 2 til bose og fikk 2 nye i retur, de nye er like dårlige.

     

     

    Det mistenker jeg heller er rekkevidden på senderen på BT utstyret. Jeg har veldig forskjellig erfaring med div sendere. USB dongle til PC er elendig, mens iPad pro er desidert best av de jeg har testet. 

    Noe i den dur hos meg også. Tok toget og skulle gå med koffert for å få oppbevart i kafevogna på låst lager, da jeg satt fremst i vogna innså jeg ikke at mobilen enda lå i jakkelomma ved setet før jeg ankom døra bakerst (+10 meter). Kobla til straks jeg gikk inn i vogna igjen.

     

    Ellers når det omtrent overalt. Nærmeste jeg kommer tilkoblingsfeil eller hakking er om jeg har den i lomma og plutselig hører et stopp i musikken i nærmere 0.2s, dette skjer bare en gang etter å ha koblet til, om det i det hele tatt skjer.

     

    Hatt SL2 og QC35 (1) i godt over 2 og 1 år nå, ingen flauser utenom dette.

     

    Mikrofonen fungerer såpass bra at kompisen min nekta at jeg kunne stå på fergedekket (åpen ferge) for han hørte ikke noe som helst.

     

    Tror helt ærlig at de som har hatt problemer her har hatt dårlige enheter for tilkobling, da jeg har en Oppo Find 7 fra +4 år tilbake som fungerer helt problemfritt med Android 5.0 enda. Er lov å skille mellom hva som er problemet.

  7. Tror faktisk ikke jeg vet om noen i Helgeland som må over 10 mil fra bil til hytte, ikke at jeg kjenner alle men der har gjennomsnittet omtrent 1 mil fra bil til hytte, som lett gir oppimot 3-4 turer for å kjøre transport før lading i halvtime-time må finne sted

     

    Og de fleste sitter og koser seg på hytta med jevne mellomrom da det fort blir kaldt, kan godt se at denne passer inn for de som har et par ekstra paneler på taket

     

    Og for de som mener det forsvinner fort: når du har 250nm moment på en snøskuter, ja da drar det faktisk godt på når du klemmer til, kombinert med at elmotorer er turtallsvillige tror jeg man får kjørt fra seg greit per lading.

     

    Linjereparatører kan jo også ha stor nytte av dette da de kjører ofte kortere distanser med utstyr og kaster da bort store deler drivstoff på oppstart og krabbekjøring, de leverer jo uansett strøm så kan tilogmed ha nødladere med seg

  8. Hvis du er direktør eller noe, bør du heller ikke sette inn en usb-pinn du mottar i posten, som reklamerer med kjempetilbud etc. ...Curiosity killed the cat.

    -Det være sagt, jeg fant en usb-pinn en gang. Det viste seg den inneholdt anbudskontrakt, budsjett og ymse bygningsplaner for et kjempeprosjekt.

    -Ringte eieren av penna, og innen en time senere kom det en taxi på døra med ei kasse meget god vin og en stor takk. ?

     

    Må jo ha vært det desidert beste utfallet du kunne hatt, nest etter om det hadde vært øl ?

    • Liker 1
  9. Virtuix Omni har allerede eksistert i noen år nå, synes den i kombinasjon med VR er rett imøtekommelse av trening og gaming kombinert.

     

    Ta for eksempel nyeste Playerunknowns Battlegrounds, der man løper i snitt 3 kilometer per runde, og rundene varer mellom 25 og 35 minutter om man klarer seg så langt.

    Kan ikke sitte på spinningsykkel der og ser for meg at det vil være et herk å legge inn funksjonalitet for det.

     

    Løping er nok det beste, siden nesten alle spill idag baserer seg på løping og fordi man må tenke på spillene som eksisterer og er populære, ikke på hvilke treningsformer man har, da har man feil utgangspunkt.

  10. Av alle nye elbiler, så er det ikke mange, om noen, som har plass til en hund~30kg komfortabelt uten å legge ned seter. Faktisk er det fremdeles kun egolf som duger av elbilene for denne kundegruppen. I høyde, dybde og bredde (med gulv i nedre innstilling) er golfen altså bedre for en hund i nevnte størrelse, enn "SUV'er" på 2.5tonn fra Jaguar og Tesla, synd egolfen henger etter på rekkevidde, også den nye.. Ut fra videoen å dømme, er I-Pace fullstendig ubrukelig, med en snodig sedan type baggasjeromsløsning...

     

    Så model X har ikke plass til en stor hund? Om du nå sitter med en Great Dane og synes det er urimelig at den ikke kan stå inni bilen så kan den altså ikke det i en E-golf heller.

     

    Fant dette etter kjapt søk: https://tesland.com/wp-content/uploads/2017/02/waterbestendige-kofferbak-beschermhoes-tesla-model-x-ingebouwd-tesland-com.jpeg

     

    Jeg på 100kg kan fint sitte der, så skjønner ikke helt hvordan en hund på 30 ikke passer

     

    Og ja, er mindre plass om du har 7-seteren, da kan du ta ut ene plata og få dybere bagasjerom, alternativt legge ned setene men ærlig talt, om du klager på at det ikke er skikkelig plass for en hund i en 7-seter så har du jo kjøpt feil konfigurasjon, ikke feil bil.

  11. Det blir ikke aktuelt å kjøpe noe som helst fra Sonos så lenge de har policyen om å tvinge folk til å godta oppdaterte brukeravtaler, ellers får man ikke brukt utstyret man har kjøpt lengre.

     

    http://www.theregister.co.uk/2017/10/11/sonos_privacy_speakers/

     

    "However, the spinner acknowledged that a few people who have updated their apps, manually or through automatic updates, have ended up with software on their handsets that isn't compatible with their firmware – which did not update because they would not accept the privacy policy change.

     

    "On the Sonos system when the firmware and the app software get out of sync, the system goes into limited compatibility mode," a company spokesperson said in an emailed statement. "A handful of owners who have chosen to not acknowledge the new privacy statement but who have nevertheless updated their apps are experiencing this condition. We did not intend for these owners to get in this state, and Sonos has a solution for this problem. We recommend anyone affected by this particular situation reach out to Sonos customer care.""

     

    Sonos har alltid hatt kravet om å oppdatere enhetene for å ha full funksjonalitet, fair enough. Er også greit å lese hele artikler.

    Men du som er så sinna på Sonos, ta og installer helt potte ny versjon av Windows og nekt brukervilkårene deres, du.

     

    Veit du hva, jeg synes du kan ta deg en bolle.

    • Liker 2
  12. Kunne ikke vært mer enig, test med lue er det dummeste jeg har sett og lest.

    Fjern denne testen så fort som mulig.

     

    Ungdommer som kjøper de dyreste og flotteste hodetelefonene er overhodet ikke opptatt av lydkvalitet. Det skal bare se bra ut.

     

    Testen ble jo såklart gjort med lue på, selv ingame.

     

    Gå og gjem deg bak steinen du kom frem ifra.

    • Liker 1
  13. Andrea Bruer, hva med å teste maskinen med en M.2-SSD? Er ganske sikker på at den var designa for akkurat det, kan jo likesågodt ha Windows på den også.

     

    Er litt teit å rakke slik ned på maskinens lagring, etter å ha nevnt at M.2-SSD'en gir mer lagringsplass men ikke at den vil henholdsvis femdoble og tidoble skrive/lesehastighetene og garantert sparke ytelsen opp.

     

    Spesielt når det var lagt veldig mye oppmerksomhet til det punktet på forrige artikkel om samme maskinen.

    • Liker 1
  14. Jeg føler selv at styrken til stemmekontroll er at man slipper å trykke på noe, fks når du har mat på hendene og du ønsker å sette på en nedtelling eller to. Det er vel ikke lenge før Alexa, Google home, etc blir levert som software til 3rd part som ønsker å integrere det i alt fra hvitevarer til tver.

    Sant det, men om du nå har satt brødene i ovnen og har deig på henda er det vel bedre å dulte albuen på knappen og sette timer med stemmen heller enn å gnu på mobilen.

     

    Er jo også en viss prisforskjell mellom de dyrere valgene og denne, fordelen er vel at om dette blir rent stemmestyrt med tiden vil det kanskje gi en viss priskonkurranse på markedet ;)

  15. Jeg vurderer å flytte fra Nordland fylkeskommune til Nord-trøndelag fylkeskommune for å studere videre.

    Akkurat nå går jeg VG1 Elektro, og planlegger å fortsette på 2.året ved Levanger VGS.

     

    Mitt store spørsmål er om jeg kommer til å få borteboerstipend selv om jeg flytter til nytt fylke?

    Siden lånekassen er staten som styrer, og skoleplass er fylkeskommunens ansvar, skal jeg jo få borteboerstipend (?)

     

     

    Sitat fra en annen tråd:

    ______________________________________________________________________________________________

    LÅNEKASSEN SIER:

     

    bostipend kan gis til elever i vanlig videregående opplæring som ikke bor sammen med foreldrene sine og fyller et av disse vilkårene:

     

    * Avstanden mellom foreldrehjemmet og skolen er 40 km eller mer.

    * Reisetiden mellom foreldrehjemmet og skolen er tre timer eller mer samlet per dag.

     

    Bostipend kan også vurderes dersom det er andre særlige forhold som gjør at du ikke kan bo hjemme mens du går på skolen. Særlige forhold skal være dokumentert med bekreftelse fra for eksempel PP-tjeneste, sosialkontor, familierådgivningskontor eller psykolog.

     

    Så lenge man oppfyller en av kravene ovenfor, så får man stipend. Og det å melde flytting har ingen påvirkning på det.

    ______________________________________________________________________________________________

     

    Da begge kravene blir fylt, skal jeg jo i teorien få borteboerstipend, uavhengig av hvilket fylke jeg har bodd/bor i.

  16. Har noen erfaring med anlegget i trådens overskrift?

     

    Altså HTS3154 ???

     

    Hei, kanskje veldig sent svar xD jaja, uansett, jeg har et philips hts3154, har god lyd, strålende faktisk, svært kraftig bass, og betalte ikke mer enn 1300,- for det(anbefales å kjøpe dersom du kan få tak i et). Litt svak støy KAN høres ved full lydstyrke, som er vanlig hos fleste anlegg.

    Laveste prisen jeg har sett på dette er 899.- kr, hos Expert. kjøpte mitt anlegg da i mai/juni -08. Gratulerer alle eiere av et slikt anlegg, det er et anlegg utenom det vanlige i henhold til prisen, lurer du på om du skal kjøpe det, så gjør det, ingen tvil.

     

    Beste kjøpet jeg har gjort!

×
×
  • Opprett ny...