Gå til innhold

DaFreak

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DaFreak

  1. Har egentlig lave forventinger. Activision Blizzard har vist seg at de har mistet grepet. De har holdt på med WoW altfor lenge.

     

    Design, spillbarhet, innhold, inovation. Alt er lavt hos de siste spillene de har gitt ut.

     

    Ser for meg at dette blir bare WoW i Sci-Fi pakkning.

     

    Vi får se.

     

    Problemet til WoW er vel egentlig at det er så gammelt derfor er det vanskelig å gjøre en "total" forandring på hele greia. WoW var megabra i sin tid, men nå har det blitt for stort og for gammelt.

  2. Det er veldig lett å si at man bare kan sperre kortet og få et nytt hvis man er avhengig av bankkortet til daglig

     

    Det går tross alt en stund før man mottar nytt kort og eventuelt ny pinn kode

     

    Da jeg bestile nytt kort hos DnB her om dagen tok det knappe 4 dager før det kom i posten, pin koden var det jeg hadde på det gamle. I mellomtiden, kan du eventuelt ha tatt ut penger før du sperrer kortet, er det noe man absolutt må betale kan man pent spørre en samboer eller venn om de ikke vær så snill kunne hjelpe deg å betale regningene dine.
    • Liker 1
  3. Marvell beskjed om 'no disk' er lite å bry seg om. Det betyr bare at den ekstra diskkontrolleren er slått på i BIOS, og den gir beskjed om at ingenting er tilkoblet. Meldingen forsvinner når du disabler kontroller.

     

    En jumper (cap) lager en forbindelse mellom 2 pinner, så enhver jumper kan brukes hvorsomhelst. (vet ikke om jeg forsto spørsmålet riktig).

    Joda, jeg tok et gammelt kabinett og kuttet av reset cappen og tvinnet de to kablene sammen og satt den på. Men har fortsatt problemer med at jeg ikke får bootet fra SSD'en, den finner ikke engang hdd'en. Den fant dvd spilleren da.

  4. Av en eller annen grunn har jeg klart å få start på pc'en med det gamle hovedkortet og den gamle psu'en. men et eller annet gjør at jeg ikke får startet opp ssd'en og hdd'en min. Den AMI bios skjermen som kommer opp først ser at jeg har en Kingston ssd men når jeg prøver å boote kommer det bare "Reboot and select proper blot device" Før den kommer det opp noe renessanse/marvell beskjed hvor det står no harddisk detected. of set film Meg til å tenke på å resette RTC'en men så ser jeg at det ikke er noen cap på den, leste så i manualen dette "Removing the cap WILL cause system boot failure" altså ikke can som det vanligvis står, jeg har da klart å miste denne, uten at jeg vet hvor eller hvordan. Så om noen vet om noe jeg kan bruke isteden for den cappen til å sette på pin 1 og 2 hvor den vanligvis skal stå så takker jeg for svar.

     

    Beklager for skriveleifer og langt sammenhengende svar men sitter på en tablet.

  5. Det var det jeg også tenkte. Noe som er verdt å merke seg er at før pc'en sluttet å fungere så gikk den gradvis til helvete, bare noen ganger jeg trykket på knappen startet det, pleide som oftest å ta inn og ut skjermkort og sånt, da fungerte den noen ganger. Har egentlig ikke prøvd andre stikkontakter enn de på rommet. Men har jo byttet psu, hk, prøvd med 1, 2, 3 og 4 ram brikker, samt forskjellige typer ram brikker og skjermkortet er nytt.

  6. Hei!

     

    Jeg har hatt endel problemer med pc'en over åra, det meste har jeg klart å fikse selv, men nå starter ikke pc'en og jeg har prøvd (nesten) alt, først trodde jeg det var strømforsyningen så jeg kjøpte ny (Uten å prøve å jumpstarte den gamle, dumt? Ja) Og da det ikke løste problemet kjøpte jeg et nytt hovedkort, da jeg visste at det var enten HK eller Prosessoren som var problemet da jeg til og med kjøpte nytt skjermkort. Men da det ikke funket heller så, sjekket jeg under prosessoren på gullkontaktene, og der var det bittelitt termisk pasta som jeg har oversett... Jeg renset bort dette med q tips og prøvde å starte pc'en igjen, selv om jeg antok at prosessoren var dau, verdt et forsøk.

     

    Er det noen som vet om dette kan ha fucket opp hovedkortet også? Det gamle altså, da jeg har returnert det nye jeg bestilte. Og da vurderer jeg uansett å prøve med en ny prosessor av typen Ivy bridge, på et Sandy bridge hovedkort. Skal kjøpe en ny bios chip da jeg ikke får oppdatert bios nå.

     

    Det som skjer når jeg prøver å starte pc'en er at en gang i blant når jeg trykker på start knappen er at viften på psu'en spinner en halv gang før den slutter. Har utelukket selve knappen foran på kabinettet da jeg har prøvd med en annen start knapp og kabel fra et annet kabinett samt at jeg har prøvd å jumpstarte den fra pwr pinsa.

     

    Beklager for rotete post men mye jeg har prøvd.

     

    Takker for svar!

     

    - DaFreak

  7. En ting som plaget meg med Pixmania, og en av grunnene til at jeg bare har handlet der 1 gang er at designet og layouten på siden er helt forferdelig. Man skulle tro at en såpass stor nettbutikk klarer å lage et lett, pent og oversiktlig design.

    Vet ikke med andre, men for meg har design veldig mye å si på om jeg handler der eller ikke. (Da snakker jeg selvfølgelig ikke om bare utseende, men brukervennlighet, hvor fort siden laster og hvor oversiktlig alle kategorier og lignende er.)

    • Liker 1
  8. Hei!

     

    Er sett meg nødt til å kjøpe et nytt hovedkort da pc'en min ikke funker. Har kommet fram til at enten hovedkortet eller prosessoren er ødelagt, håper på den første, uansett, jeg skal da investere i ett nytt hovedkort, da helst under tusen kroner med Z77, P77, Z87. Så om noen har noen tips.

    Har lest igjennom andre hovedkort anbefalinger men fant ikke noe som passet.

    Socket-1155

     

    Her er oppsettet mitt fra før av:

     

    Sabertooth P67 (Antatt dysfunksjonelt)

    i7-2700k

    Asus 550 DC2 Boost

    Corsair XMS3 1333mhz 4x2gb

    Kingston HyperX 256 gb ssd

    Samsung spinpoint F3 1tb

    OCZ Silencer MK2

×
×
  • Opprett ny...