Gå til innhold

theblackman

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av theblackman

  1. Jeg spilte på pianoet, øvde... og bommer og bommer. Jeg kjente jeg begynte å føle et ekstremt ubehag, jeg satt ikke riktig, jeg ble irritert. Jeg kjente jeg begynte å bli litt varm... så... jeg prøver på nytt. Bom, bom, bom! Dårlig teknikk og jeg kjenner jeg har tullet det til. Jeg klikket... tok stolen og slo den alt jeg hadde over pianoet. Velta pianoet i sinne. Tok stolen og fortsatte å prøve å ødelegge det jævla pianoet så godt jeg kunne. Utslitt... skyhøy puls går jeg ut på terrassen og kjøler meg ned. Fikk lyst å begynne å grine, men jobber med å holde masken. Jeg klarte det. Takk gud, kan jo ikke begynne å grine!

     

    I morgen drar jeg for å se på noen nye pianoer... det er bare ødelagt. Heldigvis var det ikke dyrt. Jeg skal kjøpe et skikkelig dyrt et nå, et som jeg ikke tørr å ødelegge.

     

    Det var så ekstremt det som skjedde i dag. Jeg hadde en flott dag i dag, med familiebesøk, artige historier. Jeg lo og koste meg og livet var flott. Også bommer jeg en del og har aldri følt et sånn raseri før. Jeg innser nå jeg må har vært en tikkende bombe lenge. Jeg har aldri hatt et sånn raseriutbrudd før. Pulsen var så høy, det var så ekstremt! Så skremmende. Jeg er så glad ingen var i nærheten. Følelsen er til å kveles av egentlig.

     

    Nei, jeg har fått kort lunte i det siste. Hvis noen snakker til meg eller krever for mye av meg blir jeg fort aggressiv. Jeg vil være i fred, jeg hater folk. Jeg hater andre mennesker. Drømmer om å kle meg naken å begynne å vandre opp i skogen og heller bli der.

     

    Seriøst jeg trenger hjelp. Men jeg vil ikke ha hjelp på en annen måte... jeg vet dere skjønner hva jeg mener nå. Noen av dere må klare å treffe meg spot-on så jeg går å får meg hjelp snart så det ikke skjer en katastrofe...

  2. gerrado, bli med oss muslimer! Vi skal skape fred i sinnet ditt! Send PM så kan du joine oss!

     

    ph34r.gif kan iallefall skape terror i sinnet ditt laugh.gif

     

    theblackman kom til Jesus, han sprenger ikke i filler sivile markedsplasser og cafeer i Muhammeds navn, bare for terrorenskyld og for å skape frykt blandt vantroende sivile ulydige mennesker som ikke gjør som Muhammed sier.

     

    Nei, Jesus sørget bare for at en haug med kristne ble brent på bålet i noen hundre år... Hvor var Gud!?!?

     

    Nå har jo allerede muslimene stor respekt for Jesus, som de ser på som en stor profet, så da er ikke veien så lang for deg uansett til å joine Jesus som verdens frelser. Som tross alt er the superstar over alle superstjerner. Muhammeds terror strategier mot å islamisere hele verden, blir en lettvekter iforhold til Jesus sine utrolige vann til vin mirakler og han leder soleklart på verdensbasis over Muhammed innen religion...

     

    Nei, de fleste muslimer ser på jesus som en liksomprofet! En fake! En sosial avviker! En som skulle hengt på korset lenge før.

     

    ...forøvrig er det nesten kun arabere som er muslimer. Når det gjelder Jesus, så er han en internasjonal superstjerne som har store skarer av tilhengere blant alle verdens folk, nasjoner og raser. Han kom for alle og sa at det glade budskapet måtte nå hele verden og alle folk. Og det gjør det i høyeste grad. Så det er håp folkens, selv for den syndigeste synder på jord.

     

    Da er du en idiot, hvis du åpner øynene dine så vil du se at Mohammed er på vei til å bli den store eneren her i verden!

     

    Nå er det blant annet det enorme folkehavet i Asia, og ikke minst Kina som sterkt har stått og står for tur. Det siste 10 årene har de blitt flere mennesker frelst i Kina, enn det har blitt i hele historien før det. Og det til tross for at Kina har hatt en enorm økonomisk og velverds økning, ikke minst de siste 10 årene. Så der sier dem ja takk til både pose og sekk. Halleluja dere! AMEN!

     

    Du er bare pedofil!

     

    IDF, og theblackman... misjonerer i samme tråd...

     

    *bracing for epic*

     

    Du kommer til å brenne i helvete, det kan jeg love deg!

  3. gerrado, bli med oss muslimer! Vi skal skape fred i sinnet ditt! Send PM så kan du joine oss!

    NEsten like ille som IDF jo, hva tjener han på det? Hvordan skal dere gi han fred? Hjernevasking? Vranglære?

     

    Allah ønsker ikke å gjøre det noe vanskelig for gerrado, tvert i mot lett!

    Tjener? Evig liv i paradis så klart!

    gerrado vil slutte å bekyrme seg å heller leve et godt liv å være snille med andre.

  4. Synes egentlig organisatorene bak TG burde tenke i nye baner. De har medic-gjeng, amentio butikk - men ikke noe ordentlig matservering. For fanken, ta vare på nerdene. Servèr/selg noe skikkelig mat til dem. Cola + burgere hele påsken er ikke en bra TG-diett. :)

     

    (Merk. Har aldri hadd tid/mulighet til å dra på TG selv, og nå er jeg egentlig litt for gammel. :roll: )

     

    Ja, jeg hadde mistenkt deg for å være pedofil hvis du kom.

  5. Det er vanlig at de små edderkoppen går inn i nesa de når du sover.

    Men det merker du ikke når du sover da :).

    De kravler over senga de når du sover hele tiden... titter litt inne i øret ditt... legger litt egg der etc.

     

    Neida :)..

    Du kan være glad vi bor i Norge, for her er de ikke så farlig ;)

  6. Hvis jeg har drept 1000 mennesker, barn, kvinner og menn. Jeg har torturert mange, sett det verste. Og jeg har bare gjort jobben min. Hadde det vært mulig at et sånnt menneske kunne levd et normalt liv etter "jobben" sin? Og begynnt på en vanlig jobb igjen. Er det mulig å få an til virke 100 % normal, at han ikke har noen problemer i livet. Han er ikke psykopat, han har medfølelse for andre og alt det et normalt mennske skal ha? Eller må han lære seg noen normer...?

  7. Men... vi kan lage ører i dag til døve.. så de kan høre, med elektriske signaler. At det blir mulig engang i framtiden... sier jo seg selv! En dag er jeg sikker på at de kan holde en hjerne i live bare i en bolle med vann. Stimulere den med bilder og at den, at den hører ting. at han tror han sitter å spiller. at han tror han spiser sjokolade. At han møter hjernebollen til høyre for seg, de har sex med hverandre... tror de! fordi vi styrer alt :) Lurer på hvordan tid å sånn er der, hvis en superdatamaskin må ta seg av foring av ting til de... kanskje alt skjer i en slags slowmotion, men det merker jo ikke de.

  8. NT-kjernen bygger på et lappeteppe fra midten av 80-tallet, mye kode som hadde trengt oppdatering har ikke blitt oppdatert, behandling av enheter i forhold til system er veldig forenklet sammenlignet med unix. Den inneholder i tillegg mange hacks og rett ut dårlig kode. Linux-kjernen utvikles hver dag, av profesjonelle verden over, og alle viktige komponenter oppdateres hurtig. Hvem som helst kan se gjennom kildekoden og oppdatere det de synes ser dårlig ut.

     

    OK, du har studert koden til NT-kjernen? Satt deg opp diverse meninger, du har sett at dette er bare ikke holdbart? Dette er ikke stabilt? Eller bare spytter du bare ut ting?

     

    Windows xp er raskt. Gå linuxveien er for mennsker med mye fritid. Vil du programmerer eller sitte å lete etter drivere? Eller i det hele tatt sleppe å administrere det lille os-et ditt? kan være det er noe galt med deg, og kanskje ikke noen av os-ene...

     

    2010 ringte og ba deg komme tilbake fra 2003 :)

     

    Og 2010 sier du at må åpne øynene ^^

×
×
  • Opprett ny...