Gå til innhold

KnirketeDør

Medlemmer
  • Innlegg

    378
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KnirketeDør

  1. Jeg har en Benq MP511+ prosjektor og vil gjerne bruke den som tv ved å koble CDC9000 s HD dekoderen min til denne. Prosjektoren er ikke HD, men kabelen er koblet i prosjektoren med VGA og til dekoderen med hdmi-adapter fra vgaen. Dette oppsettet fungerer fra ps3 til prosjektor men ikke fra dekoderen, da står det bare 'no signal'. Har noen opplevd lignende problem?

  2. Hei

     

    Etter at jeg skaffet meg smarttelefon har jeg blitt oppringt av både innen- og utenlandske bedrifter/selskaper veldig mye oftere enn før og synes det er både ekkelt og irriterende. Tydeligvis får de greie på alt jeg er innom slik at de vet at jeg er aktuell å ringe for deres produkt.

     

    Som tittelen sier, er det mulig å stoppe denne informasjonen fra å bli delt?

  3. Hei

     

    Jeg har hatt en gammel(ca. 80-tall) motor inne på verksted etter at den slutter å virke. Fikk vite at det vil koste rundt 20000 å reparere og at det dermed, selvfølgelig, er mer lønnsomt å kjøpe ny. Jeg lurte på om det gikk an å selge deler til dette verkstedet, men fikk som svar at iom at motoren er såpass gammel er det lite bruk for delene.

     

    Er det noen måte å få noe igjen for motordelene?

     

    Jeg ønsker å kjøpe en ny motor, helst i prisklassen 3000-6000 på rundt 20-35 HK.

     

    Finnes det plasser, andre enn finn.no, der det er mulig å skaffe motor til denne prisen? Motoren hadde også fjernstyring. Må jeg skaffe samme type motor slik at denne passer til den type fjernstyring i såfall eller er det samme påkoblingsmetode for alle motorer med fjernstyring?

  4. så til slutt stoppet jeg og spise brød og alt som inneholder gluten og hvete fordi jeg følte meg mye bedre av det

    Hva spiser du istedet? Jeg spiser brød hver dag - og mengder av det.

  5. Jeg sliter rett og slett med massivt flass, noe som jeg har gjort veldig lenge. Har vært hos legen og fått anbefalt diverse sjampoer, som ikke har funket. Vil gjerne bli kvitt det da jeg har mistet en god del hår og det er veldig plagsomt - Går jeg 2-3 dager uten å ha vasket håret grundig begynner det å klø noe helt utrolig. Er det noen som har vært plaget med dette og vet hva som skal til?

  6. Spilte litt musikk, og hadde div nettsteder oppe, maskinen fikk blåskjerm og nå står den bare å suser når jeg prøver å skur den på igjen uten noen som helst kontakt med hverken mus eller skjerm eller tastatur.

    Noen annen mulighet enn reparasjon(tipper nei, men prøver allikevel)?

  7. Hei

     

     

    I det siste har jeg lagt mer og mer merke til at høyrefoten min skjener ut mot venstre, altså det kjennes ut som den lener seg på utsiden av foten. Jeg kjenner også at det gjør ganske så vondt i kneet etter at jeg har jogget. Bør jeg dra til fysioterapeut og få sjekket det?(det er veldig dyrt så håper på en annen løsning) Eller er det andre måter å ordne dette på egenhånd?

×
×
  • Opprett ny...