Gå til innhold

bird and cloud

Medlemmer
  • Innlegg

    143
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bird and cloud

  1. Stillingstittel: Application developer                    Sektor: Privat (konsulent)                                         Sted: Oslo
    Erfaring: 4 år som utvikler, men har 5 års erfaring fra noe semi-relevant
    Alder: 35 år
    Arbeidsoppgaver:  Jobber fullstack og er i tillegg litt devops                                                                  Sertifiseringer: Java OCA og Java OCP 
    Utdanning: Siving fra NTNU Gløshaugen        
    Goder: Mobil, internett, behandlingsforsikringer, det vanlige

    Årslønn: 657k+ latterlig liten bonus på 10-15k pr år 

  2. Jeg forstår hva du mener med at de noen ganger prøver for hardt å være morsomme, men jeg syns likevel at det tok seg opp - spesielt i de to siste episodene. Jeg syns egentlig det var en bra serie til å være norsk. Lyden var til og med så tydelig at man ikke trengte å ha undertekster. Ellers lett underholdning, og med kun 6 episoder på snaue 30 minutter så ble det ikke en altfor stor forpliktelse. 

  3. Jeg har tenkt på dette paradokset selv. Noen har et overordnet ønske om multikultur, samtidig som det jobbes for å hviske ut deler av kulturen til de som komme hit. Noe annet jeg har tenkt på angående  dette med multikultur, er at det er mange personer fra midtøsten og Afrika som kommer. Hvis vi ønsker multikultur burde vi stoppe å ta inn mennesker fra dennen delen av verden, og heller konsentrere oss om mennesker fra Sør-Amerika og landene øst i Asia. Vi burde også fokusere mer på Europa - ta inn mennesker fra Nederland, Belgia, Italia og Russland. På den måten får vi en virkelig sammenblanding av kulturer. 

     

    Som en kommentar til det over, så kan det godt hende at det kunne fungert. Ved å ta inn mennesker fra alle kulturer og land i verden, så ville vi hatt mange relativt små grupperinger av andre kulturer. Slik det er i dag, så lever vi ikke i et multikulturelt samfunnet. Vi lever i stor grad i et todelt kultursamfunn med ikke-vestlige muslimer på den ene siden og resten av befolkningen på den andre.

  4. Det virker som at du sliter med veldig mye. Hvis du selv tror at dette skyldes stress og angst, så ville jeg dratt til en psykolog. Det virker som at du virkelig trenger å gjøre noen endringer i livet ditt. Når det gjelder både stress og smerter, så kan ulike meditasjonsøvelser kanskje hjelpe deg. Meditiasjon høres både eksotisk og rart ut, men det er nødvendigvis ikke så komplisert. Det handler om å enten sitte eller ligge stille. Bare prøve å observere tankene du har. Prøve å observere smerten du føler. Kanskje visualisere at du puster frisk luft inn der du har vondt. Det er skrevet bøker om dette, men du kan også finne videoer på youtube. 

     

    Jeg ville også snakket mer men en lege om alt du sliter med. Hvis fastlegen din har dårlig tid og du ikke føler du blir hørt, så ville jeg bestilt time hos en privatlege på Volvat eller noe lignende. Dessverre er det offentlige helsetilbudet, etter min mening, på langt nær dimensjonert til å virkelig hjelpe personer som sliter med mer komplekse problemstillinger. Det offentlige er flink til å hjelpe i akutte situasjoner eller skrive ut resepter på sykdommer som er enkelt å påvise, men bortsett fra det er det ganske håpløst - i tillegg til lange ventetider. Har du økonomien til det, ville jeg sett etter private alternativer. 

     

    Jeg har selv trukket visdomstenner, og jeg syns ikke det var så ille. Jeg tok ingen smertestillede etter at bedøvelsen gikk ut. Det var selvsagt litt vondt de første dagene, men så ble det gradvis fort bedre. Det kan hende det vil føles verre for deg siden du allerede har store problemer med kjeven, men i seg selv ville jeg ikke vært redd for å trekke visdomstanna. Når jeg hadde betent visdomstann hadde jeg selv vondt i kjeven og hele hodet. Kan jo hende det vil bli bedre for det når den er ute.

  5. Det er kanskje litt vrient å kategorisere ulike grader av forfengelighet. Det er helt klart en forfengelighet i det å sminke seg og bruke hårprodukter. Likevel mener jeg at man krysser en grense når man velger å utføre behandling hos fagperson, uten at man selv er et ekstremt tilfelle. Jeg skal prøve å forklare. 

     

    Å bruke renseprodukter for ansiktet hjemme, er litt forfengelig, men man krysser en grense når man i tillegg velger å dra til hudklinikk å ta kjemisk hudpeeling annenhver måned. Men: hvis man er et ekstremt tilfelle og har unormalt stygg hud, så mener jeg det er innenfor.

     

    Det samme med silikonpupper. Hvis man er normalt store pupper, så krysser man en grense ved å ta silikonpupper. Men: hvis man er en voksen kvinne og brystet er så og si flatt, så er saken en helt annen.

     

    Det samme med hår også kanskje. Hårspray og shampoer er kanskje litt forfengelig, men det er noe helt annet å dra til frisør og farge håret og sette på hair-extensions til mange tusen kroner - med mindre man har et unormalt tynt og rart hår.

     

    Så hva med tannbleking? Jeg mener du krysser en grense. Du skriver at tennene dine ikke er så misfargede, så du er ikke noe unormalt tilfelle. Jeg tror mange fikser på ting i håp om at andre skal synes at de er penere. Det er selvsagt en fin ting å glede andre med hvitere tenner, men det er ikke noe unikt ved det. Tipper mange som legger seg under ulike kniver tenker det samme.

  6. Jeg sliter periodevis med absurde mareritt jeg også, og noen ganger drømmer jeg at familiemedlemmer dør. Det er ekkelt, og noen ganger kan det ødelegge nattesøvnen. Slik det er i dag, så vet vi ikke engang hva drømmer er. Den teorien det er mest støtte om, går ut på at hjernestammen sender ut mange random impulser og signal, og at disse impulsene blir tolket av hjernen. Det kan kanskje forklare hvorfor vi drømmer om ting som er kjent for oss, eller ting vi har tenkt på eller sett et sted. Hjernen konstruerer en fiktiv verden og hendelseforløp fra det som er tilgjengelig oppi hodet. Mareritt er faktisk veldig vanlig. Jeg husker ikke helt tall fra undersøkelser, men jeg leste i en nyere psykologibok at majoriteten av drømmene vi husker er av den uhyggelige sorten. 

     

    For meg har denne informasjonen hatt en beroligende effekt. Mareritt er vanlig, så det er ikke noe galt med deg. Marerittene betyr nok heller ikke så mye. Det er bare et sammensurium av de følelsene og tankene du har. Hvis jeg våkner opp på natta etter et mareritt, så pleier jeg å tenke meg til en lykkelig slutt på marerittet. En slik fiktiv slutt kunne jo faktisk vært helt reellt. Det er i alle fall det jeg trøster meg med. Ellers vil angst og stress gjøre det mer sårbar. Det kan også være lurt å ikke spise før sengetid. 

  7. Man kan få mennesker til å tro på hva som helst fra de er små, så lenge de blir fortalt det av sine nærmeste. Så enkelt er det. Vi har ikke i dag én religion som alle tror på. Vi har 5 store religioner med mange undergrupper. Hvorfor er det ikke sånn at flere nordmenn, uten videre, slutter seg til hinduisme eller jødedom? Hvorfor er egentlig religion så geografisk og kulturelt atskilt?

     

    Det er fordi holdninger og tro blir formet gjennom oppveksten. Har man religiøse foreldre, så er det større sannsynlighet for at man ender opp som det selv. Foreldrene lærer barna opp til å tro på noe fullstendig irrasjonelt. Det er bare å se på alle bisarre, religiøse ritualer som blir utført rundt omkring i verden. Så lenge man er oppvokst med det, så legges all fornuft til side. 

  8.  

    Det nok en fordel for de som er skolelei, slik at de må møte opp på skolen. Likevel er det tungvint ordning for de som virkelig blir syke. Jeg tenker på meg selv og mitt hjemsted da jeg fikk på videregående. Legen lå 20 min unna med bil, og 2 timer unna (hver vei) med buss. Med foreldre på jobb, så ville det vært helt håpløst å komme seg til legen å få legeerklæring. Det er heller ikke så veldig gøy å sitte på legekontoret med omgangssyke eller høy feber. Mulig at legeerklæring kan tilskrives etterpå. I så fall er ikke ordningen like ille. 

    I slike tilfeller så holder det nok at du ringer til legekontoret,  men greia er jo at så lenge du er innafor 10% så er det jo greit.  Og du har vel ikke omgangssyka eller høy feber så ofte.   Og hvis du har det så bør du i såfall ha en løpende avtale med legen og skolen.

     

    Nei, man har det ikke så ofte, men 10% grense er ikke så mye. Man har gjerne dobbelttimer i enkelte fag. Har du vært borte i en dobbelttime i gym blant annet, så har du kanskje bare en dobbelttime til hvor du kan være borte før du stryker. Det betyr jo at det er greit å fikse legeerklæring hver gang du er syk. Man kan selvsagt droppe å fikse legeerklæring første dobbelttime man er syk, men det er kjipt hvis legen skulle finne på å være kjip med legeerklæringen, og så stryker man. Hadde det vært meg ville jeg fikset erklæring hver gang jeg var syk. 

    • Liker 1
  9. Hverken mer eller mindre. Vi kan slanke litt på byråkratiet, slik at vi ikke trenger 10 saksbehandlere i hver kommune. Norge trenger leger, lærere, hjelpepleiere og alt annet, men offentlig sektor i Norge er for stor. Vi kunne sikkert lett sagt opp 50 000 og spart store lønnskostnader (skulle vært gjort for mange år siden). Sikkert mange grep vi kan gjøre for å drive Norge på en mer praktisk og enklere måte. Man er i dag altfor opptatt av strukturer. Bare se til NTNU som skal bruke 250 millioner på om omorganisere og strukturere. 250 millioner !!! Kunne sikkert bygd forskningslabber og andre fasiliteter som kunne drevet med innovasjon og utvikling for fremtidens Norge. Dessverre er vi altfor glad i å betale mennesker for å flytte på tabeller og papir. 

     

    Høyere skatter fører nødvendigvis ikke til bedre tilbud eller ordninger. Skal like å se hva de klarer å få til i Oslo kommune med tanke på eiendomsskatten. Tipper pengene forsvinner i et hull av økt ineffektivitet og dumme påfunn. 

    • Liker 1
  10. Det nok en fordel for de som er skolelei, slik at de må møte opp på skolen. Likevel er det tungvint ordning for de som virkelig blir syke. Jeg tenker på meg selv og mitt hjemsted da jeg fikk på videregående. Legen lå 20 min unna med bil, og 2 timer unna (hver vei) med buss. Med foreldre på jobb, så ville det vært helt håpløst å komme seg til legen å få legeerklæring. Det er heller ikke så veldig gøy å sitte på legekontoret med omgangssyke eller høy feber. Mulig at legeerklæring kan tilskrives etterpå. I så fall er ikke ordningen like ille. 

  11. Norge bør deles i to: Vest- og Nord-Norge med sin olje, fisk og vannkraft blir snart lei av å fø på gratispassasjerene på Østlandet. La østlendingene selv bestemme om de vil fortsette alene eller søke opptak i Danmark, Sverige eller IS.

     

    Oljen og fisken tilhører havet. Nord-Norge og Vestlandet som fastland har vel ikke så mye mer å by på enn Østlandet. Men jeg kan skjønne at dere skulle ønske dere hadde havet helt for dere selv.  

  12. Jeg kunne aldri stemt på FrP. Jeg anser ikke meg selv som liberalist. Ikke at jeg er tilhenger av en stat full av kommunikasjonsrådgivere og papirflyttere, men jeg anser ikke markedet og konkurransutsetting som svar på alle spørsmål. Jeg tror ikke på uendelig økonomisk vekst og forbruk. Jeg er ikke klimafanatiker, men kloden vår kan umulig bli et bra sted hvis dagens forbruk skal forsette. CO2 i atmosfæren er en ting, noe helt annet er forurensning og giftstoffer som bygges oss i næringskjeden i alt fra planter, plankton og til dyr. Dagens situasjon er selvutslettende. Vi kunne sikkert håndtert avfall og giftstoffer på en bedre måte,

    men vår vekst er basert på at arbeidet skal gjøres billig i asiatiske land.

     

    Asylpolitikken er en ting som jeg kan være enig med FrP om. Likevel mener jeg kanskje at de ikke går langt nok. Fri flyt av varer og konkurranse tilsier også at landegrenser må bygges ned, noe som jeg er i mot. Det Norge trenger er et pragmatisk sentrumsparti. Jeg forstår ikke hva det er med høyresiden i seg selv som er bra for Norge. 
    • Liker 4
  13. Oslo 1970 kontra Oslo 2013

     

    Oslo 1970:

     

    47 forbrytelser pr 1000 innbyggere.

    Du finner tallene i dette dokumentet : https://www.ssb.no/a/histstat/sagml/sagml_55.pdf

    Står under punkt 3.4

     

    Oslo 2013:

     

    126,6 lovbrudd pr 1000 innbyggere

    Du finner tallene i denne oversikten: https://www.ssb.no/sosiale-forhold-og-kriminalitet/statistikker/lovbrudda/aar/2015-04-15?fane=tabell&sort=nummer&tabell=224259

     

    Ut fra disse tallene, ser det ut som at det nå blir begått over dobbelt så mange lovbrudd enn hva det gjorde i 1970.

    • Liker 3
  14.  

     

     

    Shruggie er enten en andre eller tredje generasjons invandrer, eller har vert muslim i et av sine tidligere liv. Det har han avslørt mange ganger allerede. Han forsvarer alt muslimer gjør samma faen hvor groteskt det er.

    Jepp, det er bare skitne mørke muslimer som vil ha kilder på ting. Vi gode kristne hvite folk tar alt for god fisk.

     

     

    Det er nok ikke "gode hvite kristne" som gjør at jenter må passe ekstra godt på når dem er ute i tyskland. ;)

     

    Ah, så din påstand er at utelukkende muslimer truer jenter i Tyskland? Den påstanden skal du få bevise :)

     

    Nå vrir du på hva som blir sagt. "...gjør at jenter på passe ekstra godt på...".

    Det er ingen her som sier at muslimer står for all vold og overgrep. Poenget er vel heller at visse, nye problemer dukker opp i takt med innvandringen.

     

    Hvis vi overfører "passe ekstra godt på" når det gjelder Norge, så passer det bra. Norske jenter må passe ekstra godt på ute i Oslo på kvelden fordi man kan bli overfalt av en ikke-vestlig innvandrer. Hadde det ikke vært for ikke-vestlig innvandring, så hadde det ikke vært så mange overfallsvoldtekter, og da hadde ikke jenter trengt å passe seg like mye. Men nå man altså passe seg ekstra godt.

     

    Så mener du kanskje at jeg må dokumentere at det samme gjelder Tyskland, og det skal jeg prøve å finne ut.

     

    EDIT: Hvis de som kommer inn i landet er like kriminelle som de som allerede bor der, så burde ikke risikoen for å bli overfalt eller utsettes for overgrep endres. Så noe har skjedd når f.eks. svensk politi går ut til kvinner og sier at de ikke bør gå alene etter kl 23 på kvelden. En del mener at dette skyldes ikke-vestlig innvandring. 

    Men hva mener du? 

    • Liker 1
  15. Når det gjelder dette med kilder, så er Sverige et ganske interessant eksempel.

    Politiet er under stort press, og politiinspektører har godt ut og sagt at hele rettsystemet er truet av kollaps. Leser man i svenske aviser som aftonbladet eller expressen, så virker det som at Sverige er et ganske ålreit land. 

     

    Så hva er det egentlig som skjer med Sverige? Man har ingen kilder fra avisene som tilsier at noe er galt. Betyr det at politiet lyver? Hva er det svensk politi plutselig bruker så mye tid og ressurser på? Det er veldig mystisk. 

     

    Så dukker det opp små hint, i alle fall i norske aviser. Blant annet at svensk politi har skjult flere tusen hendelser på asylmottak, og at svensk politi ikke får lov til å oppgi hudfarge og etnisitet på gjerningspersoner i hverdagskriminalitet. 

    http://www.vg.no/nyheter/utenriks/sverige/internt-brev-i-svensk-politi-faar-ikke-oppgi-hudfarge-hoeyde-og-etnisitet/a/23595031/

     

    Jeg er veldig for tall og fakta, men hvem gir oss fakta i dagens verden? Kan vi stole på at VG har et objektivt syn? Hva med Dagbladet? Hvis svenskene skal stole på sine medier og unngå "nazistiske og rasistiske" nettsider, så står de foran et stort mysterium - hvem tar opp politiets ressurser? 

     

    Denne saken med tyske jenter som blir trakassert på vei til skolen. Er det bare tull fordi det ikke har stått i Dagbladet? Når går grensen mellom gamle og nye problemer? Ja, det var kanskje en mulighet for å bli utsatt for overgrep ved å vandre rundt i Oslos gater på 70-tallet etter midnatt. Hvis skolebarn også begynner å utsettes for trakassering og overgrep - er det bare en videreføring av noe som alltid har eksistert eller er det noe nytt? Det er kanskje ikke noen forskjell på mørke smug og gater, og en skolevei for elever på høylys dag. Det eneste som har skjedd er kanskje at pervoene har begynt å operere på dagen. De er kanskje ikke lenger så redd for om folk ser hvem dem er. Det finnes sikkert flere forslag over hva som har skjedd. Poenget er at det skjer, og det må være en grunn for det. 

    • Liker 2
  16. Mangel på kilder gjør at jeg ikke tar deg seriøst. Det, og at jeg har diskutert med deg før og vet at du ikke er seriøs.

     

     

     

    Jeg ønsker egentlig ikke å blande meg inn i diskusjonen deres, men jeg gjør det visst likevel.

    Når det gejdler overfallsvoldtekter i Oslo, så ble nesten alle slike overgrep utført av ikke-vestlige innvandrere for noen år tilbake

    http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/--Innvandrere-bak-alle-anmeldte-overfallsvoldtekter-i-Oslo-5569378.html

     

    Når det gjelder statistikk over grupperinger i Norge, så er det vanskelig å oppdrive siden SSB ikke ønsker å publisere krimstatisikk over innvandrere. Før kunne man se at personer fra land  som Afghanistan, Irak, Iran og Somalia var mer kriminelle enn nordmenn, men hvordan ståa er i dag får vi altså ikke vite. I noen oversikter regnes også personer som har norsk statsborgerskap, som norske. Det gjør det litt vanskelig å skille mellom grupper. 

    http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/SSB-vil-ikke-lage-krimstatistikk-om-innvandrere-8333041.html

     

    Når det gjelder insatte i norske fengsler, så består ca 34% av insatte av innvandrere som ikke har norsk statsborgerskap, hovedsaklig fra Polen, Romania og Litauen. Det er jo litt rart. Med tanke på hvor mange etniske nordmenn som bor i dette landet konra personer med utenlandsk statsborgerskap, så burde det kun være en liten andel innvandrere i norske fengsler.

    http://www.kriminalomsorgen.no/utenlandske-innsatte.237929.no.html

     

    Ellers er det vanskelig å finne konkrete tall og kilder. Det blir mer å se på tendenser. Før så kunne disse skolejentene gå til skolen uten å bli trakassert, men det kan de tydeligvis ikke nå. Her i Norge har vi lignende tilfeller. Så leser man via engelske og tyske aviser at lignende skjer i disse landene også. Det har oppstått et problem som ikke var der før. Så hva skal man gjøre? Skal  man vente til SSB lager statistikk eller vente på at et konsulenthus lager en rapport før man gidder å ta stilling til det? Det er noe som skjer her og nå. Når det er sagt så er jeg enig i at det er mange påstander som folk slenger ut av det blå.

     

    Hvis du syns det jeg skriver her er helt irrelevant, så er det helt greit for meg. 

    • Liker 2
  17.  

     

    Når en slenger rundt seg med forskjellige påstander så burde en ha noe å vise til ja. Jeg har et par bekjente på Facebook som nesten daglig lirer av seg forskjellige meldinger om hva innvandrere og muslimer gjør med landet. Og hvor kilder er like vanlig som en enhjørning. Og om dem har noen kilder så er det til forskjellige innvandrings,muslim og generelt rasistiske fjas sider. Noe disse personene og andre tar 100% seriøst i deres forvridde hode.

     

    Ikke missforstå meg. Ja det er utfordringer med innvandrere i bla Norge. Men skal en slenge rundt seg med påstander så får en ha kilder som er skrevet av seriøse mennesker å vise til om en skal ha en voksen diskusjon. 

     

    Det er ikke sånn at det lages statistikk over alle forhold i samfunnet. En ting som har vært et problem i det siste med tanke på asylsøkere er dette med bad og svømmehaller. Det har vært mange saker hvor asylsøkere har trakassert jenter, truet gutter i garderoben til å gjøre seksuelle tilnærmelser, og lignende. I Tyskland har noen bad sagt at asylsøkere ikke får komme inn. I Sverige har det vært foreslått å ha egne åpningstider for gutter og jenter. 

     

    Så kan man ha en metadiskusjon om hva kilde egentlig betyr, og om hva slags kilder som er gode nok. Jeg mener for eksempel dette problemet man opplever i Europa med bad og svømmehaller, viser en tendens. Den viser seg også på andre måter med at barn og jenter blir trakasser på vei til skole, på bussen, og lignende. Jenter blir oppfordret til å holde seg unna enkelte områder. I Tyskland har det også vært foreslått å ha egne togvogner forbeholdt jenter. Ting er i ferd med å forandre seg selv om man ikke kan lese noe svart-hvitt ut fra en graf. 

  18. I realiteten er vel dette den eneste løsningen jentene har. Vi tar tross alt inn mennesker fra en kultur hvor kvinnen er underdanig mannen, hvor kvinnen skal dekkes til og hvor kvinnen helst ikke gå utenfor hjemmet uten følge. Når man komme fra en slik kultur, forstår jeg at det er naturlig å trakassere jenter, som i deres øyne ikke fremstår som ærbare, ordentlige kvinner. I land som Afghanistan gifter rundt halvparten av jentene seg før de er 16 år, og noen gifter seg enda tidligere. Det er derfor helt legitimt å tro at menn fra slike land har et helt annet forhold til dette med jenter og alder. Hva vi anser som barn/ungdom, anser kanskje mange asylsøkere som en potensiell brud. 

     

    Holdninger blant mennesker er vanskelig å endre, spesielt når holdningene blir delt sammen med andre. Tyskland har begrenset med ressurser til å gjøre noe med dette problemet. Vesten ble gal når vi lot et stort antall av personer med slik kultur får komme inn i landet. 

    • Liker 1
  19. Problemet er vel at politikerne ikke vet hva konsekvensen av asyl-innstramminger blir. Det virker som at de fleste partier forstår at det må strammes inn, men uenig i hvor mye. De ønsker å fremstå som så humane som overhodet mulig, samtidig som de ikke ønsker at det skal komme like mange asylsøkere som i fjor. 

     

    Samtidig er jeg enig med TS. Politikere snakker lite om hvor migrantene skal jobbe i et land med økende arbeidsledighet. Grande mente vi bare kunne sende de i arbeid, og hvis det ikke var noen arbeidsplasser så måtte vi skape noen (???). Integreringen har plutselig blitt vårt ansvar vha "dugnad". Audun Lysbakken mente Sverige stod frem som "et lys" i Europa når det gjelder asylpolitikken, mens alle andre europeiske land var "egoistiske". Ap har skiftet fra å ha en partifestet "streng innvandringspolitikk" til nå å ha en "human innvandringspolitikk".

     

    Likevel er situasjonen her mye bedre enn i Sverige. Men jeg vet ikke helt hvor vi er på vei. Norges største parti har nå blitt mer liberal på dette området. Media kjører full propaganda for åpen innvandring - spiller på følelser, feilaktige fremstillinger, ingen kritiske spørsmål. Det bygges opp et slags konsensus hvor man skal være åpen for innvandring. Media stempler deg som hetsende, rasist, nazist og ordet "hat" er mye brukt; at man hater, hate speach, hatkriminalitet. Det virker nesten som at forholdene er i ferd med å bli verre. Det tvinges frem at man skal være enda mer politisk korrekt. 

     

    Skal bli spennende å se nå som et stort antall ureturnerbare asylsøkere fra alle Afrikas kanter på vei. 

    • Liker 1
  20. Ja, det tror jeg. Makten er i ferd med å bli mer og mer sentralisert. Den globale eliten med media i ryggen kan få til det verste. Man ser hvordan enkeltpersoner og grupperinger blir demonisert i media, og folk lar seg påvirke av klikkoverskrifter og bilder. Et eksempel på dette er nettopp SD, som i utgangspunktet ønsker å føre en innvandringspolitikk kanskje mer liberal enn våres Ap og Venstre. 

     

    Å linke partiet opp mot rasisme og nazisme er et effektiv virkemiddel. Vi lærer alle om Hitler på skolen, og alt det fæle han gjorde. Så da leter man desperat etter utsagn og hendelser som peker i den retningen. Vi kunne bare se på Skavlan på NRK, hvor han dro opp og konfronterte Jimmi Åkesson med utsagn som var 10 år gamle. Jeg er sikker på at hvis man graver frem informasjon om alle partier det siste tiåret, så finner man mye dumt - både fra høyerestående politikere og lokalpolitikere. 

     

    Situasjonen er ekstrem i Sverige. 160 000 asylsøkere til lille Sverige i fjor. 

  21. Forstår ikke at høyrevridde folk her inne, over myndighets alder går inn for noes som vil være landsvik.

     

    Du er ikke amerikaner!!! Norge er avhengige av NATO å jammen yter vi til nato også.

     

    Voks opp, det er ikke lov i mine øyne til å støtte en president som er for å nedlegge NATO. Shit jeg vil heller hatt en ny Bush.

     

    Han har ikke sagt at han vil nedlegge NATO, men har har stilt spørsmålstegn til hvorfor USA skal bidra med 73% av midlene når enkelte land nesten ikke bidrar. Dette mener jeg han har helt rett i. Det er ikke riktig at Europa bruker USA som en slags hvilepute. NATO-landene har som mål å bruke 2% av BNP på forsvar. Ikke engang Norge, som i mange år har hatt god økonomi, har prioritert dette. 

     

    Obama og NATO ønsker nå å plasser tusenvis av soldater på grensen til Russland. Det blir nok en fin provokasjon. Akkurat det vi trenger. Samtidig har vi et EU som ønsker å nærmest importere terrorisme og problemer fra midt-østen. Når det gjelder å ødelegge Europa, så ser det ut som vi klarer det helt fint selv.

     

    Jeg ønsker egentlig ikke forsvare Trump. Jeg vet ikke nok om han. Det jeg syns er bra er at han virker å snakke for seg selv, og ikke på vegne av den korrupte globalismen som er i ferd med å sluke alt. Han er blant annet svært negativ til TTIP.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...