Gå til innhold

tuba1

Medlemmer
  • Innlegg

    82
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tuba1

  1. Hei, er en i hugga Cæsar fans. Har tv2 sumo, så holder på å skjer helt fra begynnelsen av å har kommet til sesong 21, men Ellen som var hus økonom , fikk sparken i sesong 20, episode 60. Hun (Ellen) var bare helt sykt artig å følge med på! kommer Ellen tilbake i sesong 21 eller senere? veit att Ellen sluttet en gang i 2006.

  2. takk til dere som har svart^^. Er det noen som vet av yrker med reising? for eksempel, reiseguide, Flyvert, Lokomotivfører og videre? er det noen som vet, hva som er best å gå på vgs for å få en jobb med reising, og som er greit nok betalt fra (350 000++). Ikke mindre. Hva er det best å gå for å komme innpå skolen i Grorud, som utdanner lokomotivførere? hva er det best å gå for å bli flyvert?

  3. takk for ett veldig utfyllende og bra svar om, studiespesialisering, Snora:). Har tenkt litt på allmenn fag, men jeg tror det vil bli litt hardt for meg å gå der. gikk ut 10`ende klasse, i fjor med ett snitt på 3,5, svak 3 i engelsk, 2 i tysk, kun norsken som var bra, men jeg har veldig lyst å få meg en bra jobb, og jeg har jo fått med meg at studiespesialisering er den mest seriøse og beste linjen du kan velge på videregående. Hva tror du, om de svake språk karakterene mine? vil det bli for vanskelig for meg å gå der? jeg er jo ett år eldre enn de andre folka som går der, forhåpentligvis. Til slutt, veit du om det går an å få fritak fra tysk, hvis jeg begynner på studiespesialisering? isåfall hvis det går an, blir mine tre åre tellet likedan som de andre som har fullført med, tysk, spansk eller lignende?

     

    hvis noen veit noe om heismontør, hva som kreves i snitt for å få lærling plass, så hadde det vært fint å funnet ut av!

  4. noen som har hørt om videregående skole.? forresten noen som vet om det er vanskelig å få lærling plass som heismontør? hva er det som kreves? hvor høyt snitt burde jeg mini mummm ha, for å ha en sjanse for å komme inn? er det vanskeligere enn å få offshore jobb, på en plattform?

  5. hvis du er ikke er fylt 16 år engang, er det umulig å få seg jobb, når du skriver att du ikke kan jobbe i ukedagene! hvis ikke mora eller far din, er sjefen på en matvare butikk da. De fleste matvare butikker, vill ha folk som er litt modne. Hvis du hadde vært 17 år, så hadde det vært stor sjanse, men når du er så liten som 15 år, så får du garantert ikke noe jobb! de som jobber der, har jo nok med det de holder på med, om de ikke skal holde på skifte bleier på deg da!

  6. okei du får mene hva du vil om allmen fag linja.... Uansett det er der folk, som faktisk satser på å bli noe går (sikkert noen på andre linjer å, men det er iallefall ingen sladrianner du finner på allmen) og alle fagene på studiespess ligger på ett mye høyere nivå, enn på yrkesfag. Vg1 studiespess er kanske samme som vg3 påbygg

  7. siden studiespesialisering er den vanskeligste linjen, og den beste på vgs, Så kan jeg garantere deg att du slipper alle teori fagene. Det veit jeg, fordi når jeg spurte rådgiveren på skolen, sa hun att jeg kunne få fritak på alle fagene jeg hadde tatt på byggfag. når jeg skulle bytte til en annen yrkesfaglig linje.

  8. hvis dette er noe uklart, så mener jeg, hva kan jeg bli etter 2 år med helsefag, og ett år med påbygg. Hvilken linje må jeg gå på andre året. hvilken linde må jeg gå på universitet/høgskole?

  9. tenkte jeg kunne stille ett nytt spørsmål på denne tråden, istedenfor å starte en ny tråd, Så det jeg lurer på, er om det er noen som kan forklare hva jeg kan bli når jeg går helse og sosialfag. Selv har jeg lyst til å bli en, som hjelper unger, ungdommer og kanskje familier med problemer de har. Det kan være , alkohol, narkotika , venne problemer og diverse. Grunnen til at jeg tror jeg er en som passer til dette, er fordi jeg har opplevd/opplever dette.

  10. akkurat når norge vant, world cup har iallefall ikke jeg fått med meg;p, så det må nok vært en stund siden ja. Mente mer på klubblag, jeg da. ikke på landslag, men når det er sakt, Så synes ikke (jeg) at Americas landslag er noe bra heller. Hvis vi sammenligner folkemengden i England, og America, så er det jo omtrent like mange mennesker der. England er best i fotball i hele verden, etter min mening da. Mens americas fotball liga, mener jeg ikke er høyere en tippeligaen. Norge en folkemengde på rundt 5 mill, America rundt 400 mill. New york en by av mange, er jo større en hele Norge. Det er hvorfor jeg mener, America er dårlig i fotball.

  11. sinnataggen:P, hvorfor liker du den ikke da? :whistle: det er sånn, kaste langt ball du mener ja? ikke sånn fotball, jeg tenker på`? liker ingen av delene selv!! rundt 400 millioner mennesker, i norge 5. Allikevel er det ingen klubb-lag som er bedre enn rbk, og det skal ikke så mye til. America sucks in footbaal!

     

    sinnataggen:P, hvorfor liker du den ikke da? :whistle: det er sånn, kaste langt ball du mener ja? ikke sånn fotball, jeg tenker på`? liker ingen av delene selv!! rundt 400 millioner mennesker, i norge 5. Allikevel er det ingen klubb-lag som er bedre enn rbk, og det skal ikke så mye til. America sucks in footbaal!

×
×
  • Opprett ny...