Gå til innhold

andeham

Medlemmer
  • Innlegg

    61
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av andeham

  1. Nå har jeg hatt P8 en uke, og jeg er fornøyd etter å ha byttet ut min S3, som med tiden var treg og laggete. Da er det klart at jeg hadde nok blitt fornøyd uansett.

     

    God skjerm og den er rask i responsen. Fin å surfe på med den store skjermen. Jeg er opptatt av bilder, og valget falt på P8 etter å testet kameraet på min kones P7. P8 er bra, men helt sikkert langt unna best. Tar også en del video, og også der er jeg fornøyd.

     

    Kjøpte den på Elkjøp, og fikk 700,- i rabatt for å hoppe over til Djuice. Betalt 3690,- i butikken, og det er en veldig god pris på en telefon av dette kaliberet. Anbefales per i dag, men så får en se hvor lenge den lever. S3´en varte i 3 år - så da kan en vel forvente det samme av P8?

    • Liker 1
  2. Må si meg enig med at mikrofonen i denne telefonen er helt håpløs. Har levd med en gammel lånetelefon noen uker nå og alle hører meg flott. Da jeg gikk over til u8800 igjen så er det helt håpløst, er nødt til å gjenta meg selv mange ganger i løpet av en samtale. Siden dette er en svakhet som går igjen i alle telefonene (ser det ut til), så kan jeg ikke annet enn å ikke anbefale den telefonen her om du skal ringe en del :hm:

     

    Jepp, ringer man mye er telefonen (i hvertfall min telefon) håpløs. Personlig sender jeg sjeldent sms. Snakket med en i bilen i går, og måtte bare legge på og ringe tilbake til personen senere. Folk hører rett og slett ikke hva jeg sier. Hadde tidligere en HTC Hero, og denne var jo strøken på akkurat det punktet. 100% sikker på at jeg ikke holder over mikrofonen.

     

    Er ikke telfonsamtaler spesielt viktig, løp og kjøp. Synes den er helt på høyde med HTC Desire osv.

     

    Jeg hadde store problemer med lyden i begynnelsen, og samtalene brøt etter etter et par minutter. Så kom det frem en greie med Exchange som gjorde at telefonene min ble helt "frisk". Jeg byttet om til Push (automatisk) i Exchange-oppdatering, og det gjorde underverker. Lyden ble bra, samtalene sluttet å bryte, samt at batteriet fungerer greit (må lade en gang i døgnet).

     

    Da har jeg fått min blå'e "mobilkondom" og må si at jeg er ganske fornøyd :)

     

    Den beskytter mer en den plager deg for å si det slik.

     

    Edit: og passformen er omtrent perfekt, samt at volumtastene ikke er så lette å komme borti lenger :)

     

    Hvordan type "kondom" er dette, og hvor har du skaffet den fra?

     

    Jeg kjøpte heller denne:

    Min lenke

  3. Da har jeg fått min blå'e "mobilkondom" og må si at jeg er ganske fornøyd :)

     

    Den beskytter mer en den plager deg for å si det slik.

     

    Edit: og passformen er omtrent perfekt, samt at volumtastene ikke er så lette å komme borti lenger :)

     

    Hvordan type "kondom" er dette, og hvor har du skaffet den fra?

  4. Kjøpte denne telefonen for et par dager siden, og er stort sett veldig godt fornøyd. Men dessverre virker det som om den ikke kommer så godt overens med trådløsrouteren jeg har hjemme (en rundt 10 år gammel D-Link), selv etter at jeg installerte Wifi-oppdateringen. Den fungerer fint på Eduroam (WLAN på NTNU), og både andre telefoner og bærbare PC-er klarer å kommunisere fint med trådløsrouteren hjemme.

     

    Når jeg kobler meg til routeren med telefonen fungerer alt som normalt i et minutt eller to, før jeg fullstendig mister nettilgang, på tross av at telefonen påstår den er i kontakt med nettverket. Etter rundt ti minutter får jeg så smått nettilgang igjen før det forsvinner rett etterpå. Og slik har det holdt på i hele dag.

     

    Jeg har skummet gjennom deler av denne tråden, men klarte ikke å finne noen god løsning på problemet mitt, så derfor poster jeg her. Kan det være mulig å løse dette problemet i software? Og hvis ikke, har det noe for seg å levere telefonen inn til reperasjon? Vil det hjelpe å kjøpe en ny router? Jeg kan tross alt få en mye bedre enn den jeg har til et par hundrelapper.

     

    EDIT: Jeg satte wifi til "aldri" å slå seg av. Det hjalp veldig for min telefon. Kan virke som det er en bug i "Aldri når tilkoblet"-innstillingen. Anbefaler alle å benytte "aldri" under soveinstillingene.

  5. Jeg har slitt litt med wifi, men det virker som at den har gått seg mer og mer til. Nå har jeg også satt over til å "aldri" koble ut, og da virker den mer stabil.

     

    Jeg sleit også med batteriet i begynnelsen, men satte Exchange til "automatisk (push)", og etter dette har batteriet vart i snitt ca. to dager med vanlig bruk.

     

    Har ikke kjørt oppdateringen, og kommer heller ikke til å gjøre det.

     

    Jeg syntes også at mobilen har gått seg mer og mer til og fungerer nå svært bra uten oppdateringen. Jeg venter med å oppdatere til oppdateringen kommer over wifi. Noen som vet når?

     

    Jeg klarer ikke å finne hvor man setter exchange til "automatisk (push)". Kan du forklare steg for steg?

     

    Bare å gå inn på kontoinnstillinger på Exchange-kontoen (e-post-programmet) og sette "Sjekke epost" til Automatisk (push)

  6. Jeg har slitt litt med wifi, men det virker som at den har gått seg mer og mer til. Nå har jeg også satt over til å "aldri" koble ut, og da virker den mer stabil.

     

    Jeg sleit også med batteriet i begynnelsen, men satte Exchange til "automatisk (push)", og etter dette har batteriet vart i snitt ca. to dager med vanlig bruk.

     

    Har ikke kjørt oppdateringen, og kommer heller ikke til å gjøre det.

  7. Mulig grunn til at jeg ikke har problemer med wifi....

     

    Når jeg fikk telefonen trykket jeg meg igjennom det meste siden dette var min første Android telefon. Under innstillinger for trådløs nett -> Avansert -> soveinnstillinger for trådløst endret jeg oppsettet fra "Når skjermen slås av" til "Aldri når tilkoblet"

    For å teste endret jeg det tilbake til "Når skjermen slås av". Når jeg så etter en stund skulle bruke telefonen sto den lenge og jobbet, før den restartet seg. Har nå satt det tilbake til "Aldri når tilkoblet" og nå har jeg ingen problemer. VET ikke om det er grunnen, men det kan jo være verdt et forsøk for de som sliter med wifi....

     

    Om noen tester ut dette så hadde det vært fint med tilbakemelding....

    Er selv litt nysgjerrig på hvorfor så mange har problemer med wifi

     

    Høey, den innstillingen viste jeg ikke om, en gang. selvfølgelig er det det som er problemet til folk når wifi brytes. Jeg har satt på "aldri når tilkoblet", og nå holder den seg på nett hele tiden.

     

    Nice :)

  8. Til dere som har problemer med batteriet:

     

    Hvis dere kjører exchange-synk, så anbefaler jeg å lese dette.

     

    post-11658-0-38573400-1299941610_thumb.png

    post-11658-0-59209800-1299941623_thumb.png

     

    Slik så min ut når jeg hadde satt e-postklienten til å synke hver time. Det er tydeligvis en bug i den innebyggede exchange-klienten i Android som trigges av å sette den til manuell eller intervallsynk. Løsningen er å sette den til push(!)...

     

    -KJ

     

    Jeg er overbevist om at dette gjorde underverker for batteriforbruket på min telefon. Telefonen har vært på i 25 timer, og det er 75% batteri igjen. Nå snakker vi vanlige tilstander.

     

    Alle med Exchange må gjøre dette.

  9. Push betyr i praksis at du får e-post ut til telefonen i det du mottar dem på serveren.

     

    Alle mine bilder er fra System Panel. Du må bruke den betalversjonen for å få monitorering.

     

    -KJ

     

    Men hva om jeg ikke har på internetttilkobling. Vil den fortsatt bli stående og jobbe, slik som de andre innstillingene?

  10. Til dere som har problemer med batteriet:

     

    Hvis dere kjører exchange-synk, så anbefaler jeg å lese dette.

     

    post-11658-0-38573400-1299941610_thumb.png

    post-11658-0-59209800-1299941623_thumb.png

     

    Slik så min ut når jeg hadde satt e-postklienten til å synke hver time. Det er tydeligvis en bug i den innebyggede exchange-klienten i Android som trigges av å sette den til manuell eller intervallsynk. Løsningen er å sette den til push(!)...

     

    -KJ

     

    Nydelig, og takk for den. Satte den til push, og det kan virke som at det hjelper. Vet mer i løpet av dagen. Kanskje det også var grunnen til at samtalene mine døde ut etter 3-4 minutter...

    Men hva betyr egentlig automatisk (push) i praksis? Og hvilken batterimonotor bruker du?

  11. Når dama bruker høytalerfunksjon på sin, så hører jeg meg selv, noe som er ekstremt ubehagelig. Vi har løst det med at hun bruker handsfree, ettersom samtalekvaliteten var litt kjip ellers. Synes det forekom mye susing i lyden og at hennes stemme ble noe lav.

     

    Har hatt telefonen i tre uker, og jeg sliter med litt av hvert. Batteriet er et kapitell for seg selv, men jeg sliter også med samtalene. Etter to-tre minutter ut i en samtale begynner det bli dårligere kvalitet, for så til slutt at samtalen bryter. Og dette skjer i hver samtale som varer over to-tre minutter?!? Mulig det er noe galt med min telefon, men om det ikke bedrer seg med det første, så kommer jeg til reklamere. Er totalt sett, naturlig nok ikke så veldig imponert over denne telefonen...

  12. Jeg må si at jeg ikke blir helt god på batteriet på denne telefonen.

    Først var batteriet dårlig. Så fulgte jeg oppdkriften på side 1 i denne didkusjonen, og da fungerte batteriet utmerket i 1,5 døgn. Så ladet jeg opp på nytt, og da er den tilbake til dårlig - eller slik den var i starten.

    Fortsatt bentter Adroid system 75% av juicen.

     

    Om dette er et vanlig problem med Android OS, så vil jeg vel påstå at det ikke er spesielt levedyktig. Blir litt kjipt når en må våre superbruker for at et enkelt produkt skal fungere. Bare her vil nok Apple kapre noen kunder. De er flinke(re) på plug-n-play.

  13. Jeg skal prøve kalibreringstrikset her nå og se om batteriet varer lenger i morgen.

     

    -KJ

     

    Hva slags kalibreringstriks er det snakk om? Hva gjør man, og hvordan? Telefonen min var fulladet i går kveld, og da jeg våknet nå var den 39%. Det er jo helt ekstremt!

     

    Jeg hadde det samme problemet, men etter noen dager med full utladning for så å lade opp igjen, har batteriet kommet seg veldig. For kalibreringstipset: se første side i tråden.

  14. Min opplevelse av telefonene er helt motsatt av det du beskriver.

    Har ingen problemer med den. Og da mener jeg virkelig INGEN!

     

    Har hatt den siden fredag. Den har aldri hengt seg opp. Har ingen problemer med trådløst nett, og har aldri hatt det. Har lagt inn en god del programmer. Alle fungerer som forventet.

    Telefonen oppleves som rask.

     

    Om jeg skal trekke frem noe som jeg har opplevd som negativt så må det være at jeg måtte kontakte Norsk Tipping for å få den appen til å fungere. Men det har ikke noe med telefonen å gjøre at de ikke hadde lagt ut app til den.

     

    At kamera og lyd ikke er like bra som på telefoner til omtrent 2-3x pris overrasker meg ikke.

    Og hadde jeg vært ute etter godt kamera og en musikk telefon hadde jeg selvfølgelig ikke kjøpt denne telefonen. Jeg forventet meg ikke å betale prisen for en Lada og få en Ferrari.

    Alt i alt vil jeg si at telefonene oppleves som helt super om man tar pris i betraktning.

    At batteriet lades ut litt for fort er ikke relatert til denne telefonen. Det samme gjelder f.eks HTC Desire HD og mange andre langt dyrere telefoner enn denne.

     

    Bare så det er sagt, jeg har ingenting tjene på å skrive positivt om denne telefonen.

    Er bare veldig imponert over hvor mye man får for pengene her.

     

    Jeg er helt enig. En meget god telefon til en bra pris.

     

    Er det noen som vet om en kan kjøpe gummikover noe sted?

     

    Jeg er litt nub; noen som kan forklare meg hva roaming er?

  15. Batteriet på min U8800 ser nå ut til å fungere optimalt. Har ladet ut telefonen to ganger siden jeg fikk den, og på andre oppladingen virker batteriet som vanlig. Var bekymret der en stund...

     

    Har ikke kjørt gjennom oppskriften fra begynnelsen av tråden, men vurderer å gjøre det også for å få et 100 prosent batteri.

  16. Noen som forresten har tips til batteriet? Opplever dette går veeldig kjapt. Jeg har lest i første del av posten og prøvd dette "kalibreringstrikset" med å slå av tlf, lade osv. Men det virket ikke...

     

    Jeg synes også at batteriet utlades litt i overkant rast. Etter en dag er det tomt.... Forstår at det er skrevet om tidligere i tråden, og skal bla litt bakover for å se om jeg finner løsning.

×
×
  • Opprett ny...