Gå til innhold

usynligomnatten

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av usynligomnatten

  1. Hvor tykke radiatorer er det støtte for? Er det plass til en 45 mm tykk radiator med to sett vifter/en 60 mm tykk radiator med ett sett vifter øverst? I tillegg, er det støtte for 60mm tykke, 240mm lange radiatorer med to sett vifter i bånn, uten at man må fjerne det øverste harddiskburet?

     

    Liker godt testene deres, men tykkelsen på radiatorene som støttes er vel nesten like viktig som lengdene. Synes dere burde nevne noe om det også :)

  2. Jeg kjøpte en Chieftec Nitro Series 750-watts PSU. Den største tabben jeg har gjort i PC-sammenheng. Men, Komplett var både behjelpelige og raske med å få skaffet en erstatningsenhet.

     

    Jeg sendte inn en returforespørsel, fikk godkjent, og sendte til dem med kundenummer, returnummer osv. Fra det tidspunktet tok det 2 uker til jeg satt på Facebook med en ny PSU i PC-en, inklusive de fire dagene den hadde ligget på postkontoret grunnet at jeg var i utlandet.

     

    Konklusjon: Komplett svarer og forklarer godt hvordan du skal gå fram med saken, og er raske når det kommer til behandlingen.

  3. Heisann!

     

    Jeg bygde nylig PC for første gang, og det er svært trist at denne nå ikke fungerer.

    P.g.a. at jeg er 16 år gammel og finansierte PC-kjøpet selv, falt valget av PSU på den noe billige/lavkvalitets Chieftec Nitro 750W.

     

    PC-en nekter nå å starte, noe den har gjort en gang før. Da løste jeg tilsynelatende problemet ved å dytte 24-pins-kontakten bedre inn. Nå dukket problemet opp igjen, og samme hvor mye jeg dytter, skjer det ingenting, noe som får meg til å mistenke at forrige gang var ren og skjær flaks.

     

    Jeg har testet PSU ved å simulere hovedkort-tilkoblig med en binders, og koble til en vifte. Viften starter ikke, men som sagt, så har jeg lite erfaring og søker derfor litt rettledning. Hva kan jeg gjøre for videre å lokalisere problemet til en spesifikk komponent? Og hvordan går jeg da fram med reklamasjon (kjøpt hos Komplett)?

  4. Jeg bygget PC for første gang med dette kabinettet for to måneder siden, og jeg har ett stort problem med det. Plassen.

     

    Det er irriterende lite innvendig, og jeg som førstegangsbygger var ikke i nærheten av å kunne få til en ryddig kabelordning. Og, genrelt, er det vanskelig å montere inni det, å feste en SATA-kabel til hovedkortet viste seg å være en utfordring. Jeg har ikke mye sammenligningsgrunnlag, men det er heller ikke så stille som det har ord på seg for å være (kan være et resultat av turbulensen alt kabelrotet danner).

     

    Men, de to viftene kjøler godt (tatt i betraktning at de er to og relativt svake), og det er pent å se på.

     

    Jeg kunne kjøpt dette 800 ,- eller CM Storm Sniper BE til 500, og jeg angrer på at jeg ikke valgte Sniper. Min anbefaling: Velg et større og romsligere kabinett hvis du skal bygge en høyytelsesmaskin.

  5. Hei!

     

    Jeg har bygget meg ny PC og den skal ligge på rommet mitt i 2. etasje. Av den grunn har jeg ikke noen som helst mulighet til å få ordnet en kablet forbindelse. Jeg lurer derfor på om noen kyndige her på forumet kan hjelpe meg med å finne en trådløs adapter/nettverkskort til under 500 kroner?

     

    Ruteren min er av typen DIR-655 fra D-Link om det skulle være til hjelp.

     

    Takk på forhånd :)

  6. Hei!

     

    Jeg har bygget meg ny PC og den skal ligge på rommet mitt i 2. etasje. Av den grunn har jeg ikke noen som helst mulighet til å få ordnet en kablet forbindelse. Jeg lurer derfor på om noen kyndige her på forumet kan hjelpe meg med å finne en trådløs adapter/nettverkskort til under 500 kroner?

    Jeg skal bruke maskinen til gaming (ikke så altfor seriøs), så overføringshastighetene bør være rimelig gode.

     

    Ruteren min er av typen DIR-655 fra D-Link om det skulle være til hjelp.

     

    Takk på forhånd :)

  7. Hei!

     

    Etter mitt forrige kjøp av mobiltelefon har jeg dessverre ikke holdt meg så oppdatert på "mobilfronten". Jeg tenkte derfor at det kunne lønne seg å spørre dere kyndige her på forumet.

     

    Jeg vil ha en telefon som har en god musikkspiller, aller helst SE Walkman da jeg har gode erfaringer med Sony Ericsson. Den bør også ha god batterilevetid, da det ofte går flere dager mellom hver gang jeg lader telefonen (en vane jeg har fått etter den fantastiske batterilevetiden til min W580i). Og et romslig inkludert minnekort er alltid pluss :)

     

    Har ikke strenge krav til funksjoner utenom det jeg har nevnt. Bruker stort sett telefonen til musikk, og selvfølgelig ringing/teksting.

     

    Jeg har ikke noen spesiell ramme, men helst under 2500 kr.

     

    Takk på forhånd!

     

    PS: Hvis dette er diskutert før, post gjerne link til tråd.

  8. Skal du drive med photoshop hadde det vært en idè å kjøpe noe på Intels socket 1366.

     

    Intel Core i7-930

     

    ASUS P6X58D-E

     

    Hvilket som helst AMD Radeon HD 5850-kort

     

    Corsair HX 650W

     

    Fractal Design Define R3 (eventuelt fulltower-versjonen Define XL)

     

    Også en skjerm (vet ingen ting om dem, så det får du vel velge selv)

     

    Og Corsair minne, til ca. 1200 kr (du får gode 6GB-sett rundt der).

     

    Og harddisk, optisk drev og slikt som koster under 600 ,-

     

     

    Dette burde havne på rundt 12000 ,- hvis du kjøper fra andre nettbutikker, kanskje hos Komplett også, hvis de har tilbud på enkelte av delene.

     

    AMD fungerer godt til spilling, men så fort man begynner å snakke om fotoredigering eller videoredigering, drar fort Intel i fra. Så om det er det du skal bruke datamaskinen til, for all del, velg Intel.

     

    PS: 6GB-sett er kun hensiktsmessige på hovedkort/prossesorer med trekanals (tre brikker, tre kanaler) minnekontroller, dvs. Intels LGA1366-platform.

  9. Lurer på om Hardware planlegger en test av de to andre kjølerne, A50 og H70? Sett at A70 kjøler godt og er stille, hvordan hadde den klart seg i forhold til H70, som jo er en vannkjøler og grovt regnet dobbelt så dyr?

     

    A50 mest fordi jeg bare lurer på hvordan en ekstra vifte, pluss litt flere rør påvirker en kjøler. Etter det jeg forstår er A70 og A50 den samme, bare med de overnevnte forskjellene som skiller dem.

  10. Jeg har lagt merke til at nettbutikken Overclockers i England har et stort tilbud denne uka, og jeg har lagt merke til at jeg kan spare ca. 600 kr (frakt tatt med i beregningen) på å kjøpe prosessor (Intel Core i7 930), hovedkort (Gigabyte GA-X58A-UD3R) og RAM (OCZ Gold 6GB-sett 1600 MHz CL8).

     

    Bør jeg slå til, eller betale de 600 kronene ekstra for å få norsk reklamasjon på dem? Etter hva jeg forstår så skal det være mulig å reklamere på produkter kjøpt i utlandet (hos den butikken, selvfølgelig), men er dette en kostbar affære? Spesielt når det er i England (ikke veldig langt unna)?

     

     

     

    Takk på forhånd for svar, spesielt de som kommer innen 4. august da salget ender da.

  11. GUD! Hvorfor lager de ikke en krysning av begge?! Hadde gladelig betalt et par hundrelapper ekstra for det!

     

    Men, uansett, ingen som eier Lian Li-kabinettet? Skulle likt å få noen reaksjoner fra dem også.

     

    Heller litt mot Lian Li-kabinettet, men jeg er redd for at jeg til slutt gir etter for min rasjonelle side, som støtt og stadig forteller meg at jeg burde velge funksjonalitet fremfor utseende. Søren, enkelte ganger er jeg litt for smart! :D

×
×
  • Opprett ny...