Gå til innhold

Knofle

Medlemmer
  • Innlegg

    2 286
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Knofle

  1. De fleste hovedkort har 4 RAM slott, og tar 32gb ;)

    SSD:http://prisguide.har...es-128gb-151500

    Når han sier kun til operativsystemet mener han da Feks Samsung som det du sendte meg ?

    Det han mener er at du skal kjøpe en SSD som du bare har operativsystemet på. Du trenger ikke en spesiell SSD for operativsystem. Alle SSDer vil fungere til det.

    edit: 128-160gb er overkill til bare operativsystemet, though. Du vil kunne installere mange programmer på den disken i tillegg.

  2. Forøvrig ble jeg litt forvirret av hele greia med Rose. Tyrion har vel ikke hatt noen kontakt med henne? Utenom å hyre henne for å pleasure Joffrey. Virker veldig rart at Cersei skal tro at det er "hans hore".

    Han hadde seg med Rose i sesong 1, og hun fikk eller stjal Lannister-medaljongen. Cersei tror selvfølgelig Tyrion har gitt medaljongen til henne etter han kom til Kings Landing, og er forelsket, ellerno.

    Bilde fra Season 1:

     

     

    iApwi.jpg

     

     

    • Liker 2
  3. Er jeg den eneste som irriterer meg over hvor velstelt og pen Ygritte er? Hun er en wildling, uten shampoo, sminke eller tannbørst, det skulle man ikke trodd av å se på henne. Det irriterer meg når serier av Game of Thrones' kaliber gjør sånt. Cercei, Daenerys and the likes kan godt være nydelige, passer jo bra det, men alle trenger jo ikke være så pene.

    Asha Greyjoy og Brienne of Tarth har det dekket.

  4. http://www.nrk.no/ku...dning/1.8132063

     

    Game of Thrones sesong 2 er muligens den serien som flest ser ulovlig og man regner med at så mange som 25 millioner har sett den uten å betale. Det er med andre ord snakk om enorme summer penger som går tapt.

     

    "Big Champagne har undersøkt nedlastingsvanene til nettbrukerne, og mener TV-selskapet HBO til en viss grad kan skylde seg selv. Den eneste måten å se serien på i USA er via et abonnement på HBO. Dermed er ikke «Game of Thrones» ikke tilgjengelig via lovlige nettjenester som Hulu, Netflix eller iTunes."

     

    "I Norge opplever man en tilsvarende situasjon. Serien vises på betalingskanaler, og praksisen gjør at mange bruker alternative metoder for å få tak i episodene."

     

    Hvor mange i denne tråden er det som ser GoT sesong 2 lovlig?

     

    Personlig er jeg veldig frustrert over hvordan disse seriene blir sluppet. Jeg er i prinsippet imot streaming/nedlasting av TV-serier, og foretrekker å kjøpe dem på DVD/bluray og se episodene når det passer for meg. Men dessverre tar det alltid en evighet fra serier går på TV til de kommer på disk i USA, og så enda en evighet før de slippes i Europa. Jeg kommer garantert til å kjøpe GoT sesong 2 på bluray og se serien om igjen, men skulle ønske jeg kunne gjøre det med en gang og ikke måtte kødde med streamingsider som jeg helst ikke vil ha noe med å gjøre i utgangspunktet.

    Jeg laster ned ulovlig, men jeg kommer 100% til å kjøpe Bokssett-DVDen. Jeg skulle gjerne hatt et alternativ til det, ja.

  5. I morgen kveld:

     

    Pictures of Pain

    og

    Pagan's Mind

     

    Begge på byscenen i vakre Haugesund.

     

    Null erfaring med noen av bandene, men funker sikkert supert etter en del Jäger!

     

    Keyboardisten i Pagan's Mind var pianolæreren min. Var skikkelig fan av dem for sånn 8-9 år siden. Blir sikkert flott! ;)

    Er veldig prog/power!

  6. "Wubwub" er det som er dubstep. Hvis en sang ikke inneholder skikkelig "wubwub" er det ikke dubstep.

    Jeg tenker mer på Rusko og lignende, ORIGINAL dubstep.

     

    Herrejesus

     

    Er det slik dubstep-fans har blitt? Ser du hva du har gjort, Skrillex?

    • Liker 2
  7. Ohoj trancefolk. Trenger hjelp til å finne navnet på en låt.

     

    På dette NRK-klippet: http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/807992/

    så går låta jeg er ute etter i bakgrunnen fra 22:30 til 22:56. Dere som er inne på nyere trance eller elektronisk musikk generelt har sikkert hørt den før :)

    Pendulum - The Tempest

     

    (DnB, ikke Trance)

    http://www.youtube.com/watch?v=OoOzWDoPtAc

     

    Delen du er ute etter er slutten, rundt 5:20

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...